- Poruka
- 15.711
Nije ona ništa bolja od tog malog što je pucao (čak štaviše verovatno je gora pet puta) ali ispostavilo se da je baš on taj koji je napravio to što je napravio i uništio život i sebi i drugima, što nosi odgovornost kao i svako krivično delo. Ali time treba da se bavi policija a ne mediji i isto kao što mi je glupo što prozivaju ovog nezrelog petnaestogodišnjaka, smatrala bih nepotrebnim da tog momka koji je pucao prozivaju po štampi (ne zbog njega već zbog porodice koja nije kriva). A ribi iz priče je naravno imponovalo![]()
![]()
Sta nije bolja??!?!!! gora kurwetina milion puta,***** li joj onog ko je vaspitao

Sta su mogli momci,ovaj sigurno nece da cuti da ga riba vara........ovaj sigurno nece da gleda kako mu neko napada devojku na rodjene oci.......a ovaj svakako u toj situaciji nece da pretrpi sve,i sledi klasika.
Iskreno,da se ne ljutis,neko mozda to smatra i loodacki,ali ja bih sigurno otisao po pistolj da me bilo ko prebije..............a jos ribin shvaler(koji ne zna da je to).........
Ali bih i reagovao da mi neko napadne ribu.........
Doduse,jer znam za takve slucajeve,verovatno bih pokusao normalno to da resim jer sam po prirodi nepoverljiv i odmah bih posumnjao u cemu je problem,a fukse ne branim pa da ih neko cherechi........

I sta sad?ovaj mrtav,onaj na robiji........a ona verovatno novog decka.....verovatno sad glumata kako joj je tesko a za par godina ce da prepricava po lokalnim kaficima kako su se eto zbog nje ribe poubijali........

Jooooooooooooooj

Иако сматрам да је курир смеће, мислим да су за пуно ствари у последње вријеме у праву...