Oljin sin narkodiler

Da li odobravate dilovanje i koriscenje droga po skolama

• Da

glasova: 10 11,1%
  • Ne

glasova: 66 73,3%
  • Da ako mama moze da obezbedi 4 tipa koja ce me vaditi iz murije

glasova: 11 12,2%
  • Nemam pojma

glasova: 3 3,3%

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Препродају је теже доказати.

Али ако је у питању количина већа од једне ''дозе'', џоинта или како год, аутоматски постоји основана сумња је је препродаје.

Мораће истрага да се води.

Мада, највероватније ће се завршити тако што ће платити новчану казну или казна затвора у неком кратком трајању, типа од 3-6 месеци...ово све онако одокативно.

..6 meseci za 15-ogodishnjeg klinca?.diler?..osnovana sumnja i dokazano delo su razlichite stvari..

Чекај, хоћеш да кажеш да је измишљено, да је њен син ухваћен са 15 грама марихуане и да је измишљено да је звала надлежног у МУП-у Стари Град?

Za sina ne znam, ako je kriv, odgovaraće. Ali da je zvala i PRETILA POLICIJI PREDSEDNIKOM DRŽAVE, to je krajnje smešno, naravno da nije, pa za tako nešto izgubila bi Borisovu potporu. Zna ona da bi tako nešto odmah procurilo u javnost, i da ne bi bilo dobro za nju. ali, kao što rekoh, Kurir je u pitanju...Dajte, molim vas.

ranije sam se stvarno smejao njihoim budalaštinama i textovima na nivou debila od 12 godina, ali sad mislim da stvarno ne treba da postoje kao novina dok ne prestanu pre svega da na naslovnu stranu stavljaju psovke i pozivaju na mržnju i nečiji linč.

Ovo ne razumem.zbog cega srecni??!!>Izvini,A jel ti to bio rodjeni brat??

Srećni zato što pravosuđe ne funcioniše nikako i pet godina bi bilo dovoljno kada uzmemo u ozbir kakve manijake puštaju na uslovnu. Bio mi je brat od tetke.

A Tadić bi, da je pametan, smirio bahate novinare Kurira bez da čeka da se uhvate priče o tom malom i da se Olja iznervira. Odavno su oni prekrdašili svaku meru sa svojim naslovima prepunim prostakluka i ovo nije ništa u poređenju sa tim kakve su sve nebuloze pisali. A znajući kakav on odnos ima prema O.B. - sad su naj.ebali svi odreda :lol:

Srećni zato što pravosuđe ne funcioniše nikako i pet godina bi bilo dovoljno kada uzmemo u ozbir kakve manijake puštaju na uslovnu. Bio mi je brat od tetke.

A Tadić bi, da je pametan, smirio bahate novinare Kurira bez da čeka da se uhvate priče o tom malom i da se Olja iznervira. Odavno su oni prekrdašili svaku meru sa svojim naslovima prepunim prostakluka i ovo nije ništa u poređenju sa tim kakve su sve nebuloze pisali. A znajući kakav on odnos ima prema O.B. - sad su naj.ebali svi odreda :lol:

Nadam se. Za bolje sutra bez Kurira na trafikama!!! :super::super::super:

ranije sam se stvarno smejao njihoim budalaštinama i textovima na nivou debila od 12 godina, ali sad mislim da stvarno ne treba da postoje kao novina dok ne prestanu pre svega da na naslovnu stranu stavljaju psovke i pozivaju na mržnju i nečiji linč.

Ако неко позива на мржњу и линч то је пре свих тв Бе92, према томе катанац на ту тв!
О Великом брату и погубном утицају те дебилне емисије, да и не говорим.

Ако неко позива на мржњу и линч то је пре свих тв Бе92, према томе катанац на ту тв!
О Великом брату и погубном утицају те дебилне емисије, да и не говорим.

Veliki Brat se ne emituje samo kod nas ;) Koliko je štetan to odlučuje RRA a nisam videla da se odlašavaju. Kurir krši sva pravila pristojnosti počev od one da ne stavljaju psovke u tekst (čak i u naslove). Ovo nema veze ni sa Oljom Bećković ni sa njenim detetom - njih je odavno trebalo ukinuti. Ako je ovo razlog da nekome pukne film - super ;)

mali je narkodiler zato sto je rekao da je vutru uzeo da bi "castio drugare"

a cim drogu uzimas da bi je delio dalje ti si automatski narko-diler.

E ne lupaj :dash:

sustina je da klinac verovatno hteo duva ko i gomila druge razuzdane klincadije koji misle da su sa 15 godina....da ne kazem sta :neutral: i ispao je glup jer su ga navatali sa kolicinom koja je definitivno za vise od jedne osobe....al reci da je klinac diler zbog toga je glupost.

a to sto se mali izglupirao najstrasnije je vec problem toga sto ga tresu hormoni, oce da proba drogu alkohol i sta god vec a ne zna sa tim da izadje na kraj...i to je sustina cele price...

a sta je ona radila i kako ce to da ispegla i preko koga, je potpuno druga stvar.

Sustina je to da su ga navatali :mrgreen:

Daj, zatvorite temu.

Ne dolazi u obzir :mrgreen:

Препродају је теже доказати.

Али ако је у питању количина већа од једне ''дозе'', џоинта или како год, аутоматски постоји основана сумња је је препродаје.

Мораће истрага да се води.

Мада, највероватније ће се завршити тако што ће платити новчану казну или казна затвора у неком кратком трајању, типа од 3-6 месеци...ово све онако одокативно.

Aj ne filozofiraj.......:mrgreen:

Kakav bre crni zatvor,ima 15 godina........:roll:

Jel moguće da neko uopšte čita Kurir?!

Da,ti :mrgreen:

Само се ви зезајте. Тадић може да буде јако незгодан кад му пукне филм а за ову Матијину малу је спреман на све. Не бих волела да сам у кожи новинара.

Момци, молићу лепо, вратите се на тему, тј. Ољу, и на оне њене пикљасте ножице... што се тиче вутре, све је већ речено! :think:
Свако чудо за два дана... живи били, па видели!
:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back