Olja Beckovic se sprda sa DS izborima

Pa nije joj džabe...Ona je toj grupi ljudi koja faktički upravlja Srbijom...Inače je ranije kad sam je slušao imala i trenutaka gde je zvučala kao dosta razložno i razumljivo,ali ovo sad...Samo salve napamet naučenih stvari od kojih su neke toliko lažne da bi smao da malo uključi mozak,makar malo izmenila te rečenice...

Ja, prijatelju zaista nisam cuo nista pametno od nje nikada osim usranih floskula `progres, lider u regionu, reforme, ocemo u eu...`

A poslednje sto sam cuo iz proverenih izvora, jos mnogo pre ovih izbora, da je izjavila bliskom poznaniku, parafraziram, da `je briga i za to mesto, cista formalnost, te da i sada vec super zivi i ima sta hoce`, dovoljno govori o kakvoj je smrdljusi rec.

Ja, prijatelju zaista nisam cuo nista pametno od nje nikada osim usranih floskula `progres, lider u regionu, reforme, ocemo u eu...`

A poslednje sto sam cuo iz proverenih izvora, jos mnogo pre ovih izbora, da je izjavila bliskom poznaniku, parafraziram, da `je briga i za to mesto, cista formalnost, te da i sada vec super zivi i ima sta hoce`, dovoljno govori o kakvoj je smrdljusi rec.
Počinjem da se pitam da li bi kad bi ih pitali znali makar približno u kom veku se trenutno nalaze...O danu i mesecu...Da i ne govorimo.

Mos misliti koja je to tragedija i bedak za Srbiju,

kad opozicija vake intelektualke ne moze da pobedi na izborima?!:mrgreen:
Ne valja ti razmišljanje.Srpska politička scena je jedna mala totalistička pozornica na kojoj ne valjaju ni vlast ni opozicija a pogotovo ne izborni sistem.Trebalo bi pod hitno menjati izborni sistem,pa makar na svakim izborima imali druge kandidate.Sve ove treba izručiti na neku deponiju.

Počinjem da se pitam da li bi kad bi ih pitali znali makar približno u kom veku se trenutno nalaze...O danu i mesecu...Da i ne govorimo.

Ebe se svima njima kolektivno.

Bitno da neki od njih biju vec cetvrti, peti mandat, paraziti debeli se zalepili za poslanicke stolice, trpaju u slamaricu i cekaju kad zavrse sa `karijerom` da otvore neki racuncic i zive od kamate na `ustedjevinu`.

Back