ових на малој фарми има мало --------- на овој друго има много више-----------------

http://forum.krstarica.com/images/s.../smilies/8dfdeba2acb09e56f6fd0cb985dcf78d.gif

Poslednja izmena:
Био је толико бесан да га је сутра исхвалила комплетна штампа.Tolika je zvezda ispao, da je besno ustao i otišao pre nego što se intervju
završio!![]()
Био је толико бесан да га је сутра исхвалила комплетна штампа.
ма где она МАСАН она је ПОСАН ђакbal frikova kod Beckovicke
al opra Trivanku ona baba iz coska
pocepala je ko svinja masan dzak![]()
Jeste culi za ovog mladozenje i rezervacije soba u motela!
Covek rezervisao za zenidbu 4 sobe u motelu,a direktor koji je kadar DS-a mu prvo rekao ok,a posle da ne moze vec samo 3!
Mladozenja nazove nekog prijatelja iz DS-a i direktor nakon toga pozove i kaze,bio je nesporazum,nema problema ako treba i 5 soba!!!
![]()
Al najjace ono....taj iz DS-a je izvadio mapu gde je obelezeno cija je to oblast i ko je tu glavni bos ahahahahhaahh!!!!!
Kazem ja lepo isto ko mafijaske porodice...podelili su Srbiju na interesne zone i peljese je sve u 16 a narod umesto da ustane i ponabija na kolceve taj sljam on cuti i trpi
Ova Trivanka će pasti sa stolice!!!![]()
Jel ona pravnik po struci?Yebote, ova Trivanka je uz onu Kolundziju najgluplje nesto sto je iznedrila politicka scena Srbije. Kad ih slusam, i mene je sramota koliko su debilne
Yebote, ova Trivanka je uz onu Kolundziju najgluplje nesto sto je iznedrila politicka scena Srbije. Kad ih slusam, i mene je sramota koliko su debilne
Jel ona pravnik po struci?