Olja Beckovic se sprda sa DS izborima

goxy

Zaslužan član
Poruka
105.785
Ovde se radi što sam ranije i napisao o sukobu jedne jače grupe tajkuna sa slabijom.Pa to 92 kao ''borbeno'' istražuje...Miško je izgleda otpevao svoje,dolaze novi u čije ime dela ta ''mi smo uređeni prema svetskim standardima,mi smo evropejci nad evropejcima'' televizija...Obogaćeni na sličan način kao i Miško samo moćniji.

lav8

Poznat
Poruka
8.137
:hahaha::hahaha:

Jeste culi za ovog mladozenje i rezervacije soba u motelu!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Covek rezervisao za zenidbu 4 sobe u motelu,a direktor koji je kadar DS-a mu prvo rekao ok,a posle da ne moze vec samo 3!

Mladozenja nazove nekog prijatelja iz DS-a i direktor nakon toga pozove i kaze,bio je nesporazum,nema problema ako treba i 5 soba!!!

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549

Jeste culi za ovog mladozenje i rezervacije soba u motela!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Covek rezervisao za zenidbu 4 sobe u motelu,a direktor koji je kadar DS-a mu prvo rekao ok,a posle da ne moze vec samo 3!

Mladozenja nazove nekog prijatelja iz DS-a i direktor nakon toga pozove i kaze,bio je nesporazum,nema problema ako treba i 5 soba!!!

Al najjace ono....taj iz DS-a je izvadio mapu gde je obelezeno cija je to oblast i ko je tu glavni bos ahahahahhaahh!!!!!

Kazem ja lepo isto ko mafijaske porodice...podelili su Srbiju na interesne zone i peljese je sve u 16 a narod umesto da ustane i ponabija na kolceve taj sljam on cuti i trpi

lav8

Poznat
Poruka
8.137
Al najjace ono....taj iz DS-a je izvadio mapu gde je obelezeno cija je to oblast i ko je tu glavni bos ahahahahhaahh!!!!!

Kazem ja lepo isto ko mafijaske porodice...podelili su Srbiju na interesne zone i peljese je sve u 16 a narod umesto da ustane i ponabija na kolceve taj sljam on cuti i trpi

Koza Nostra na politicki nacin!:evil:

Neka,neka narod gleda i treba mu tako,kad ovakve dovodi na vlast!:evil:

goxy

Zaslužan član
Poruka
105.785
Pa nije joj džabe...Ona je toj grupi ljudi koja faktički upravlja Srbijom...Inače je ranije kad sam je slušao imala i trenutaka gde je zvučala kao dosta razložno i razumljivo,ali ovo sad...Samo salve napamet naučenih stvari od kojih su neke toliko lažne da bi smao da malo uključi mozak,makar malo izmenila te rečenice...