Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Upravo čuh !
Ima drugih uhapšenih.
Neki pomoćnici ministara....
Izgleda da ovi novi vlastodršci popuštaju.
Pod pritiskom proletarijata.
Samo ispunjavaju obećanja. Obećali su da će da hapse, i evo, hapse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo čuh !
Ima drugih uhapšenih.
Neki pomoćnici ministara....
Izgleda da ovi novi vlastodršci popuštaju.
Pod pritiskom proletarijata.
Isto kao i Rašeta
Je l' i ona beše robijala i osuđena, nešto mi se pobrkalo ?![]()
KRIV ŽRTVENI JARAC....i time će se .....USPEŠNO OKONČATI BORBA SA DRŽAVNIM KRIMINALOM I KORUPCIJOM..![]()
OVCE SITE...VUKOVI NA BROJU...![]()
![]()
Podršku Duliću na konferenciji za novinare pružili su Dragoljub Mićunović, Mirko Cvetković, Dragan Šutanovac, Borislav Stefanović, Milan Marković, Dušan Petrović, Slobodan Homen, Konstantin Samofalov, Maja Videnović i drugi.
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/346399/Dulic-Umesto-nagrade-dobicu-zatvor-ali-spreman-sam-na-to
Oho... sve imena za istragu...
p.s.
Pazi bre, prava mafija...
U toku Dulićevo hapšenje
Beograd -- U toku je hapšenje bivšeg ministra životne sredine i prostornog planiranja Olivera Dulića zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, saznaje B92.
![]()
Dulić se pozvao na imunitet. Tužilac upućuje zahtev Skupštini za ukidanje imuniteta.
Privedeni su i Nebojša Janjić, bivši pomoćnik ministra za prostorno planiranje, i Zoran Drobnjak, generalni direktor JP "Putevi Srbije" u vreme Dulićevog mandata.
I dalje komunjarski zakon????
Poslanički imunitet postoji da štiti kriminalce?
Neko je veoma bolestan, u glavu, u ovoj Srbiji....![]()
Dulic je vec rekao da ce propeva ako ga uhapse ko pevaljka na grand paradi i da odruka sve iz DS-a....

Ti imas info...
Pa SVE ali SVE sto si pisao/la po ovom forumu pokazalo se kao laz, netacno. Od prognoze rezultata izbora, koalicija, do toga da niko nece biti uhapsen i da Vucic laze.
Prekini vise da zatrpavas ovaj forum svojim besmislicama.
Ne znam zasto, ali ja sam tipovala da ce Sutanovac prvi da zglajzne...valjda zato sto mi je odvratan..![]()
Podršku Duliću na konferenciji za novinare pružili su Dragoljub Mićunović, Mirko Cvetković, Dragan Šutanovac, Borislav Stefanović, Milan Marković, Dušan Petrović, Slobodan Homen, Konstantin Samofalov, Maja Videnović i drugi.
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/346399/Dulic-Umesto-nagrade-dobicu-zatvor-ali-spreman-sam-na-to
neće Tihi , posle ovoga će poslovanje cele familije dulić biti provučeno i proceđeno ispod mikroskopa , a čim im nađu nešto ima da svi zglajznu u bajbokanu kao masni

najlepse ce biti da si ti u pravu....a ja cu se javno iziniti za svoje zablude...
voleo bih da znam za jos neku zemlju u kojoj covek postavljen na mnogo funkcija --a koje veze nemaju sa istraznim radnjama,tuzilastvom i sudstvom--kao sto je vucic...svakodnevno servira narodu lepu pricu koju narod zeljno ocekuje o hapsenjima....nadam se da ce i svog prijatelja rakica da posalje na informativni razgovor a ne da ga on saslusava...
..Evo za ove sto se kaju - ovo vam je odgovor zasto je trebalo glasati za Tomu u drugom krugu.
Nije savrseno, daleko da je od dobrog, ali da nismo glasali za Tomu u drugom krugu, sada bi nam Tadic opet bio predsednik a Dulic ministar, i obojica bi nastavili da nas pljackaju ko i do sad sto su nas pljackali.
Ne znam zasto, ali ja sam tipovala da ce Sutanovac prvi da zglajzne...valjda zato sto mi je odvratan..![]()
Meni nije jasan taj poslanicki imunitet, pa nisu oni diplomate u stranoj drzavi da se pozivaju na imunitet koji postoji da nebi dolazilo do progona i ucena.
Ceo DS treba pohapsiti, a poceti sa onom fukarom Deda Mrazom i onom flekavom "dapapeče" pe*ercinom.

i obaveštena jel te slagao vučić po pitanju hapšenja do kraja nedelje.....
Halo , pokušaj hapšenja ...pokušaj , a ne hapšenje
Da se malo vratimo unazad, samo malo , par godina i oni od vas koji su u to vreme već išli u osnovnu školu možda pamte imena : Rašeta, Krišto, Janjušević?
I šta bi s njima ?
Pojeo vuk magarca.
Isto kao sad s Dulićem , malo buke , malo halabuke da se Vlasi ne dosete i provesele na prazno i čiča miča gotova priča
hbt-e je l' to tako teško za zamisliti![]()

i obaveštena jel te slagao vučić po pitanju hapšenja do kraja nedelje.....
Kad sam pročitala naslov teme i naravno videla ko je autor ...,
ponadah se da se iza naslova krije neki ogroman uspeh Vučićev,
koji ako se već ne maže na hleb, može da se pipne ...,
kad ono rezultati narodnog verovanja u obećanja tipa Uskoro ...
obeca li da ce do cetvrtka biti hapsenja velikih riba..??
koliko taj covek moze da laze to je cudo..
Pajo, rekao je do četvrtka... petka...
Jedva čekam taj petak ..., ako padne Dulić za slobodu,
ima s moje strane da mu skoči rejting (Vučiću) za 100%
oma ima da mu posaljem moje predloge, sa potpisom.
Ali ako prođe i ovaj petak, kod mene je zapečatio i
posle toga bolje mu je da me ne čita više ...![]()
eeehhh...da se podsecamo svih obecanja il je bolje ne..??
Od ponedeljka ....![]()
uključite mozak ..., svi moji postovi su isključivo usmereni na uključivanje mozga ... razmišljajte svojom glavom.
Zahvaljujući onima koji sumnjaju u njihove poteze oni će biti bolji,
a ako budu samo hvaljeni ...., prestaće da postoji razlog bilo kakvog delovanja.
Ne, nije slagao. Obrati pažnju na koji način sam ga ja prozivala, upravo zbog rokova koje je postavio.
Videćeš da ja neću biti ta koja će ovu vest da komentariše sa omalovažavanjem,
ali kao što vidiš gore, pratiću ovu zloupotrebu službenog položaja ...

šta je to mozak i gde se uključuje i nemoj samo da radi na benzin....skupo je........![]()