Zapalice Dulic kod svojih u NDH
za to ćer biti krivi inspektori koji nad dulićem vrše 24.satni nadzor i svima njima je skrenuta pažnja da im je egzistencija usko vezana za dulića......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapalice Dulic kod svojih u NDH
Pa nisu te one/i oterale iz kafane i još zalepile ban od par dana samo zato što si rek'o dobar dan tonom koji im se ne sviđa već oni drugi...možda i tvoji al' prvi zauzeli mesto i ne daju nikom da prismrdi , što je samo mali primer i šireg delovanja takve vrste ljudi
Kako je to bio jedan od ogavnih događaja pre neki dan tako je i ovo tvoje prozivanje koleginica još ogavnije
I niko se od ovih sa teme nije osvrnuo na to što su ti uradili , bar da pita zašto i kako.
Siroče, ali zabole me, njega će od neukusa da boli stomak a ne mene. Pred svojim društvom je ispao glup. Šta mu ja mogu ?! 
Nek im je sa srećom. 
Мислиш браниће се ћутањем![]()
Halo , pokušaj hapšenja ...pokušaj , a ne hapšenje
Da se malo vratimo unazad, samo malo , par godina i oni od vas koji su u to vreme već išli u osnovnu školu možda pamte imena : Rašeta, Krišto, Janjušević?
I šta bi s njima ?
Pojeo vuk magarca.
Isto kao sad s Dulićem , malo buke , malo halabuke da se Vlasi ne dosete i provesele na prazno i čiča miča gotova priča
hbt-e je l' to tako teško za zamisliti![]()

stani malo polakom.....nemoj odma đonom......sačekaj i videćeš da je ovaj slučaj drugačiji od ovih što si pobrojala.....ti beše radikalka....

Ma dobro , neka ta vaša briše ...sve po običaju što ja napišem, da se još malo poradujete ali ja skoro pa milion posto tvrdim da će i sa ovim na kraju da bude pojeo vuk magarca iako verovao ili ne i sama jedva čekam da se nazre bar malo pravne države od ove sadašnje papazjanije i da SVI redom dobiju po zasluzi
Teško da će toga skoro biti ...ovde i sa ovima na vlasti jer se oni bivši nisu ni pomerili samo malčice da se nakarikaju još i novi lopovi.

dobro misli šta hoćeš ali sačekaj malo....ništa do sad u slučaju dulić ne daje osnove za takvo razmišljanje.....lopuža se pozvala na imunitet i sad se čeka ponedeljak da mu se isti i ukine.......samo malo sačekaj sa skepticizmom......![]()

Hoce li mu ukinuti imunitet? Mislim, imunitet na pticji/svinjski grip?
_nobody_

ПУСТИТЕ ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ ОЧИСТИО СРБИЈУ ... ОД ПАРА.
![]()
Pa naravno da će da mu se oduzme. Ovde se ljudi razumeju u pravo, nije ovo motika pa još nemačka motika.![]()
Nece njemu ni dlaka sa glave da fali. 
Evo ti malo da razgledaš Obaveštenu, danima po raznim temama, kako bi jednom shvatio ko ovde ima info, iz prve ruke.![]()

Dobro si to primetila. Zalepio mi onaj sujetni četnik "pilot" Anđelić, branio propalog moderatora Statlera.Siroče, ali zabole me, njega će od neukusa da boli stomak a ne mene. Pred svojim društvom je ispao glup. Šta mu ja mogu ?!
A drugo, gospođe koje prozivam rade isto što je radio i Nojkić : lagao dve godine. Besprizorno. Ekipa koja je zadužena isključivo za pljuvanje SNS-a.Nek im je sa srećom.
![]()

a bolje bi mu bilo da odruka i otpeva drugare iz DS-a nego da se kola slome samo na njemu.

Gospodin Vu samo sljaka. Svakog meseca po jedan ovakav slucaj, i bice odlicno.