Oliver Dulić priveden, pa pušten

Potrebno je samo vreme kojeg ćemo svi u vremenima koja dolaze imati na pretek i koncentracija.

Zatvoriš oči i kažeš sebi, od sad ću da proverim sve što mi je važno. Sve je sada on line dostupno.

Treba da znaš, država ne izvozi oružje i municiju direktno u svet, već preko firmi koje imaju Ugovor sa
državom o ekskluzivnoj distribuciji robe ... :whistling:

Agenciju za borbu protiv korupcije niko još uvek pipnuo nije, bivši ministri su masovno naknadno prijavljivali imovinu,
kako bi izbegli krivično gonjenje, za naknadno prijavljivanje - samo prekršaj.

Svi resori u bivšoj vladi su imali poslove poput ovog Dulićevog zaduženja za optičke kablove ..., iz kojih se finansiralo
sve i svašta. Videćemo kad se stigne do Đilasove Direkcije za građevinsko zemljište.

Za sada Vučić je prošao, ali mora da zna da ga i dalje budno pratimo ...

e tako a ne samo da kudiš.......

Podršku Duliću na konferenciji za novinare pružili su Dragoljub Mićunović, Mirko Cvetković, Dragan Šutanovac, Borislav Stefanović, Milan Marković, Dušan Petrović, Slobodan Homen, Konstantin Samofalov, Maja Videnović i drugi.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/346399/Dulic-Umesto-nagrade-dobicu-zatvor-ali-spreman-sam-na-to

Znaju oni da je gusto, pa pokušavaju da zaštite sebe, navodno štiteći Dulića. Kukaju unapred za ono šta ih čeka. Ali, kao što jednom reče jedan sa ovog spiska: "Odgovor države će biti jeziv". :lol:

Vučić: Dulić je tek početak

265953_vucic_f.jpg

"Očekivao sam i rekao sam da ćemo moje kolege i ja biti predmet najžešćih napada i gluposti o političkom progonu.
Ali pošto oni kažu da je to kraj nečega, želim da obavestim građane Srbije da je to tek početak.
Ova borba ne može da se zaustavi, promene ne mogu da se zaustave", rekao je Vučić za B92.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/259437/Vucic-Dulic-je-tek-pocetak

:rtfm:

"Danas sam se javio i došao da budem saslušan. Sačekaćemo skidanje imuniteta pa ćemo proceduru nastaviti dalje", rekao je Dulić novinarima ispred Palate Srbija i dodao da stoji iza svake svoje reči i da će se u narednim danima pokazat ko je kriv.

"Dobio sam optužnicu. Ona sadrži veliki broj neistina koje ću, siguran sam, uspeti da opovrgnem... Stojim na raspolaganju državnim organima i poštujem sve institucije", rekao je Dulić.

Dobio optužnicu pa pušten kući ????? :eek:

E pa lepo. Sad ide kući i tačka po tačka optužnice, uključujući i dokaze .... uništavaj, poplati ...:sad2:

"Danas sam se javio i došao da budem saslušan. Sačekaćemo skidanje imuniteta pa ćemo proceduru nastaviti dalje", rekao je Dulić novinarima ispred Palate Srbija i dodao da stoji iza svake svoje reči i da će se u narednim danima pokazat ko je kriv.

"Dobio sam optužnicu. Ona sadrži veliki broj neistina koje ću, siguran sam, uspeti da opovrgnem... Stojim na raspolaganju državnim organima i poštujem sve institucije", rekao je Dulić.

E pa lepo. Sad ide kući i tačka po tačka optužnice, uključujući i dokaze .... uništavaj, poplati ...:sad2:

Zasto se Dulic pozvao na imunitet mogao je odmah da pocne sa opovrgavanjem optuznice.

Zasto se Dulic pozvao na imunitet mogao je odmah da pocne sa opovrgavanjem optuznice.

Pa eto, on se prvo pozvao, ali mu oni ipak urucili optuznicu, potomi započeli proceduru .... Administrativni odbor ...,
onda se on odrekao imuniteta, javio se beogradskoj policiji, ovi nemaju nalog od tužilaštva .... znači NEVIĐENO,
osnovci bi se bolje organizovali da su hteli ...

Međutim, mogu oni još više da me zaprepaste, samo ako se skoncentrišu: Šta ako uopšte ne planiraju pritvor,
već da se brani sa slobode...?? :eek:

Sta si se uzjogunila toliko.. Dokazni materijal (i jos mnogo toga) je u rukama istraznih organa, nema tu sta da se pali.. Inace Dulic se vodi kao Djilasov i Pajticev covek, a nema ni jednog ni drugog na 'komemoraciji' u skupstini, nego se skupio sve sam basibozuk.. Markovic, Homen, Sutanovac.. lopovi i vacarosi sa Zelenog Venca koji su do juce su valjali pljuge i pljoske sa benzinom..

265953_vucic_f.jpg

"Očekivao sam i rekao sam da ćemo moje kolege i ja biti predmet najžešćih napada i gluposti o političkom progonu.
Ali pošto oni kažu da je to kraj nečega, želim da obavestim građane Srbije da je to tek početak.
Ova borba ne može da se zaustavi, promene ne mogu da se zaustave", rekao je Vučić za B92.

tako je vučko.......nema odmora dok traje borba.......samo gazi žutu stoku mamu im ebem sposobnu......e neće se više stoka smejati......

Sta si se uzjogunila toliko.. Dokazni materijal (i jos mnogo toga) je u rukama istraznih organa, nema tu sta da se pali.. Inace Dulic se vodi kao Djilasov i Pajticev covek, a nema ni jednog ni drugog na 'komemoraciji' u skupstini, nego se skupio sve sam basibozuk.. Markovic, Homen, Sutanovac.. lopovi i vacarosi sa Zelenog Venca koji su do juce su valjali pljuge i pljoske sa benzinom..

svi za jednog jedan za sve

Pa eto, on se prvo pozvao, ali mu oni ipak urucili optuznicu, potomi započeli proceduru .... Administrativni odbor ...,
onda se on odrekao imuniteta, javio se beogradskoj policiji, ovi nemaju nalog od tužilaštva .... znači NEVIĐENO,
osnovci bi se bolje organizovali da su hteli ...

Međutim, mogu oni još više da me zaprepaste, samo ako se skoncentrišu: Šta ako uopšte ne planiraju pritvor,
već da se brani sa slobode...?? :eek:

Pa dobro, jure zeca mozda isteraju mecku iz rupe.

265953_vucic_f.jpg

e zbog ovoga sam promenio dosta misljenje o SNS-u na bolje.
Ako se ovo nastavi imaju moj glas svakako

DS: Dulić osuđen pre početka postupka

Oliver Dulić osuđen pre nego što je protiv njega započet bilo kakav postupak, saopštila Demokratska stranka. Borba protiv korupcije koju vlast sprovodi je izgovor za slabljenje DS-a, navodi se u saopštenju.

Demokratska stranka saopštila je da je bivši ministar životne sredine i prostornog planiranje Oliver Dulić osuđen pre nego što je protiv njega započet bilo kakav postupak i da je borba protiv korupcije koju vlast sprovodi izgovor za slabljenje te stranke.
Sediste%20Demokratske%20stranke.jpg

"DS se apsolutno zalaže za doslednu borbu protiv korupcije, ali izražava osnovanu sumnju da je danas ta borba izgovor za slabljenje DS-a i politički progon neistomišljenika", navodi se u saopštenju.
Iz DS-a navode da je činjenica da nijedan član te stranke danas nema isto pravo na odbranu kao drugi građani.
"Oliver Dulić je osuđen pre nego što je i započet bilo kakav postupak. Besomučna kampanja na koju nedeljama ukazujemo učinila ga je krivim, a mediji koji su bili u službi aktuelne vlasti u demonizaciji Demokratske stranke objavljivali su krivicu i presude unapred", dodaje se u saopštenju.
Kako je navedeno, Vlada Srbije i njen potpredsednik Aleksandar Vučić dokazaće da nije reč o političkom progonu "kada prestanu u medijima da prave pripremu za politička hapšenja stvaranjem atmosfere linča".
"Neverovatno je da mediji objavljuju podatke o istražnim postupcima, visinu kazne i vreme hapšenja brojnih funkcionera Demokratske stranke. Takođe, kada borba protiv korupcije bude važila za sve, pa i za one koji danas sede u vlasti, javnost može verovati u iskrenost te borbe", dodaje se u saopštenju.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...72/DS:+Dulić+osuđen+pre+početka+postupka.html

А није вам сметало господо демократе,
да Младића, Слобу, Шешеља и остале Србе називате злочинцима годинама, иако ни један од њих нема правоснажне пресуде?
Истим вама то није било довољно, већ сте отиши и корак даље, извинули сте се у моје име, иако ништа нисам учинио?
Док сте са сепаратистима, терористима и милосрдним алђелима уживали уз осмјехе те их господом, председницима и пријатељима називали?

И после свега тога, Ви себи дајете да за право да причате о осудама, правди и именовању тамо неког, јер је ''господин'' ваш члан, самим тим недодорљив, јел да?
Гадите ми се сви до једног...
:bljak:

А није вам сметало господо демократе,
да Младића, Слобу, Шешеља и остале Србе називате злочинцима годинама, иако ни један од њих нема правоснажне пресуде?
Истим вама то није било довољно, већ сте отиши и корак даље, извинули сте се у моје име, иако ништа нисам учинио?
Док сте са сепаратистима, терористима и милосрдним алђелима уживали уз осмјехе те их господом, председницима и пријатељима називали?

И после свега тога, Ви себи дајете да за право да причате о осудама, правди и именовању тамо неког, јер је ''господин'' ваш члан, самим тим недодорљив, јел да?
Гадите ми се сви до једног...
:bljak:

lepo zamisljeno....svaki potez drzave prema nelegalnim aktivnostima bivsih DS funkcionera okarakterisati kao politicki revansizam---i po mogucnosti alarmirati zapad u zastitu....samo ovaj put sam ubedjen da je upravo zapad insistirao na aktiviranju borbe protiv lopuza...nece zapad da rizikuje da se srpsko bure baruta opet potpali...

lepo zamisljeno....svaki potez drzave prema nelegalnim aktivnostima bivsih DS funkcionera okarakterisati kao politicki revansizam---i po mogucnosti alarmirati zapad u zastitu....samo ovaj put sam ubedjen da je upravo zapad insistirao na aktiviranju borbe protiv lopuza...nece zapad da rizikuje da se srpsko bure baruta opet potpali...

Na zapadu, a pogotovo u Americi, CIA zna za svaku pojedinačnu uplatu na bilo koji račun, uključujući i račune u Sloveniji ... SVAKU, a momci se ovde bili pogubili ..., kopirajući neke zapadne modele poslovanja, pa se zaigrali do bola ...

Zato ja i govorim da je neophodno obrazovanje za državni posao. Samo tako možeš da sagledaš posledice.

Na zapadu, a pogotovo u Americi, CIA zna za svaku pojedinačnu uplatu na bilo koji račun, uključujući i račune u Sloveniji ... SVAKU, a momci se ovde bili pogubili ..., kopirajući neke zapadne modele poslovanja, pa se zaigrali do bola ...

Zato ja i govorim da je neophodno obrazovanje za državni posao. Samo tako možeš da sagledaš posledice.

nisu se pogubili...tesko je razjasniti ko je veci lopov i veci diletant za posao kog se prihvatio...

Back