Oliver Dulić priveden, pa pušten

Sta znaci"da li ce Vucic da omane".....lako je cirkuzaniti i kliberiti se dok neko drugi gine da bi tebi i slicnima bilo dobro,da budes zasticen u svom toplom domu....
Da imate imalo morala i dobrih namera (pod uslovom da zivite u Srbiji-komsiluk i provokacije razumem) cutali bi i imali bar truncicu respekta prema casnim ljudima.

Da ,,omane" znaci da neciji rad i trud ne bude uzaludan a Vucko samo izjavi
da mu je zao i da razume njihove razloge za nezadovoljstvo i da ce ih primitida porazgovara sa njima.
Da im nije mozda kupio po kinder jaje da ih utesi?
Vucic nije silazio sa medija govoreci o hapsenjima Dulica pa sta bi?Cirkus,kliberanje pa ko to koga
stiti i ko je zasticen?
Gde je tu moral i dobra namera i respekt prema gradjanima kad se nesta kaze,obeca pa da se i uradi?
Moral Nikolica i Vucica je na probi i proveri ko je kakav, sta je ko obecavao a sta ispunio.

здравство и правосуђе били су темељ жуте банде, ту су концентрисани највећи жути смрадови, постављани на функције, а ту је и центар криминала и корупције, све је рађено уз одобравање кациновских педера из европске уније, европска унија је директно подржавала криминал и корупцију у србији.

Ko sad podrzava ove otpadnike da mi je znati.

SKANDAL: Tužilac Radisavljević sabotira istragu protiv Olivera Dulića?

, 22:45, 09.10.2012.

Vrh policije odlučio da će prestati da sarađuje s tužilaštvom dok Miljko Radisavljević ne bude smenjen sa te funkcije
oliver-dulic-1349814612-217517.jpg

BEOGRAD - Bruka za državu!
Vrh srpske policije zapretio je da će prestati da sarađuje s tužilaštvom za organizovani kriminal dok Miljko Radisavljević ne bude smenjen sa te funkcije, saznaje Kurir!

Sumnja da je upravo Radisavljević sabotirao istragu o Oliveru Duliću, kako Kurir saznaje, izneta je na kolegijumu MUP održanom u utorak, nakon puštanja Dulića na slobodu.

Zuti jos jasu Srbiju :mrgreen:

Хаха, смеју се грађани, није Александар Вучић способан ни за улични перформанс под називом "борба против корупције", а камоли за СТВАРНУ борбу против тешког и организованог криминала!

Вечити дечак српске политике само је желео да по свим таблоидима на насловним странама ( уз помоћ Ђида) развуче наслов ,,ДУЛИЋ УХАПШЕН!,, - а оно, "трт милојко", јер нема нових, чврстих доказа везано за посао око постављања оптичког кабла и зато НЕЋЕ судија Радосављевић да себи руши углед - само да би се рекло "ево првих Вучићевих резултата" - одређујући притвор за некога ко се (очигледно) ПОЛИТИЧКИ ПРОГАЊА, чији је предмет већ прошао кроз тужилаштво, а Дачић као министар унутрашњих послова и у име владе потписао тај извештај тужилаштва као валидан.

Свака част и сва подршка тужиоцу за организовани криминал Миљку Радисављевићу!

Poslednja izmena:
bas tako. vucic je pomesao redosled koraka.

da bi se obracunavao sa korupcijom prvo moras ocistiti korumpirane kadrove u sudstvu tuzilastvu i policiji.

Ako ne zna kako se bori protiv takvih nek uzme da gleda filmove Untouchables ili Serpico .

Prvo sto je Eliot Nes u Americi trideseth godina proslog veka - uradio jeste da je formirao ekipu tj sluzbu od mladih nepodmitljivih kadrova policije .

Tek tada je policija krenula da ima rezultate.

Pre toga mafijasi su uvek bili korak ispred zahvaljujuci odlivanju informacija iz policije od strane policajaca i tuzioca placenika mafije .

To zna i baba Radosija - bice da je nesto drugo po sredi .....

Dalje preko novina smo saznali da je Dulic uplatio za reklamiranje na serbian openu 500.000 evra, a otac Novaka Djokovica tvrdi da je dobio samo 150.000. Gde je isparilo 375.000 ostatka?

Pa ako ovih 375.000 nije dovoljno za hapsenje i robiju ja ne znam sta jeste.

Covek ladno opljacka Srbiju za milione evra, i zahvaljujuci kadrovima DS-a u tuzilastvu seta slobodan . Zato se DS toliko borio za svoju "reformu pravosudja"

Zato sto znaju da dok god njihovi kadrovi sede na kljucnim drzavnim pozicijama, ova drzava je mrtva i nesposobna za bilo kakvu akciju.

Zato je kljucno pre ikakve borbe protiv korupcije , da svi clanovi i funkcioneri i kadrovi DS-a u sudstvu policiji i tuzilastvu DOBIJU OTKAZE

NE MOZES SE PROTIV KORUPCIJE BORITI SA LOPOVIMA IZ DS-a U SOPSTVENIM REDOVIMA VUCICU!

a zar vucic to nije znao pre davanja pompeznih izjava po medijima..??
kako ti mislis da otpustis sudije---zar ne mora postojati jak razlog za to..?? vidis da oni sto nisu reizabrani dobise na sudu da se vrate na posao...zar to nece uraditi i ovi koje bi ti otpustio tek tako bez obrazlozenog razloga zbog cega gube posao..??

ti ne razumes da su svi ovi sto podrzavaju DS kao stranku u osnovi zli, pokvareni i neposteni ljudi. Eno Platin juce napisa , i osta ziv "Pa zamislite hoce Dulica da hapse zbog nekih 20 miliona evra dizu frku?". Znaci njemu kao clanu i simpatizeru DS-a je sasvim normalno da neko ukrade 20 miliona evra, i da za to ne treba da se dize nikakva frka a kamoli da neko ide u zatvor zbog toga.

Zatim je tu dosla Obavestena, kanoncale i svi do jednog ovi clanovi i glasaci DS-a , brane kriminal i likuju sto je kriminalac na slobodi i sto je drzava u ovom trenutku nemocna da se obracuna sa najvecom korupcijom .

Znaci oni su srecni zbog toga jer su i oni deo tog sistema. I razlika izmedju njih i Dulica je samo u tome sto je Dulic bio ministar a oni nisu. Inace bi i oni isto radili ko sto je on radio jer oni misle da to tako treba.

Nas kljucni problem , nije na kraju ni sam Dulic ni Tadic, ni ostali lopovi Demokratske Stranke, problem je veliki broj gradjana koji misle da je normalno krasti, namestati tendere, pljackati drzavu kada dodjes na neku funkciju.

Zato nam je drzava ovakva kakva je. Jer takvi ljudi , zli i pokvareni , ljudi kojima je lopovluk normalan , zauzimaju znacajne funkcije u ovoj zemlji.

Da li je iko za koga znas na ovom forumu da podrzava DS dosao da kaze "I treba da ga uhapse i njega i sve one za koje se dokaze da su krali drzavu?" Nije

A znas zasto? Zato sto i oni podrzavaju kradju i korupciju kao nacin zivljenja , zato sto oni u osnovi nisu dobri i posteni , vec losi i neposteni.

Sojici na sve strane na kljucnim funkcijama a posten covek , na mestu mladjeg referenta u 60toj.

Zato ova drzava propada i nastavice da propada dok god takvi zauzimaju kljucne pozicije u zemlji.

mislim da malo gresis...svi mi koji smo ovde tvrdili da od silnih prica vucica o hapsenjima nema nista--a nismo politicki aktivisti ni jedne stranke --NE ZNACI DA PODRZAVAMO LOPOVLUK I KRADJU ILI DA SMO CLANOVI DS...vec znaci da ne verujemo coveku koji je izjavio da ce da hapsi--ZBOG NACINA NA KOJI HOCE TO DA URADI ALI I ZNAJUCI O KOM SE COVEKU RADI....dakle ako si primetio koleginica obavesten je pravnik-advokat ako se ne varam...i koleginica samo tumaci nakaradne radnje koje hoce da se podmetnu u pravnom postupku tkz.hapsenja...
davno sam rekao sto se mene tice--da mogu promenio bih krivicni zakon u zemlji---I UVEO SMRTNU KAZNU PONOVO...sve lopuze bih potamanio...
ali ja sam samo gradjanin sa nekim zeljama koje ne obavezuju nikog---ja nisam vucic koji je uz to i pravnik i na takvom polozaju da moze mnogo...samo da ZNA I DA HOCE...ocigledno je da ne zna...

Хаха, смеју се грађани, није Александар Вучић способан ни за улични перформанс под називом "борба против корупције", а камоли за СТВАРНУ борбу против тешког и организованог криминала!

Вечити дечак српске политике само је желео да по свим таблоидима на насловним странама ( уз помоћ Ђида) развуче наслов ,,ДУЛИЋ УХАПШЕН!,, - а оно, "трт милојко", јер нема нових, чврстих доказа везано за посао око постављања оптичког кабла и зато НЕЋЕ судија Радосављевић да себи руши углед - само да би се рекло "ево првих Вучићевих резултата" - одређујући притвор за некога ко се (очигледно) ПОЛИТИЧКИ ПРОГАЊА, чији је предмет већ прошао кроз тужилаштво, а Дачић као министар унутрашњих послова и у име владе потписао тај извештај тужилаштва као валидан.

Свака част и сва подршка судији Миљку Радисављевићу!

zar miljko nije tuzilac..??

Ljudi uozbiljite se ..sta zna dete sta je 5.6 miliona ojra .. to mora da je neka greska ... vratice tu lovu narod Srbije .... pa treba coveku da se malo provede na Sejselima

Da, sta je ta sichana, pocket monies... Moze malo Dule Dabic/Dulic De De Ha da se grebne od 2 milijarde ojra kredita da se pokrije budzet Srbije. Pa tih 5.6 miliona ojra je oko 0.28%, ljudi se ugradjuju po 5%, iebote! :lol:

_nobody_

Za Radisavljevica je pricano cak i od strane Brankice i insajdera da nije hteo da podize optuznice protiv umesanih u aferu Vakcina, tako da me ovo od njega ne cudi. Postoji jos jedna mogucnost: namerno je krenuto sa slucajem Dulica koji je sitna riba kako bi se dobila podrska za smenu tuzioca iz DS i tek onda krenulo u potragu za vecim ribama.

Хахахаха, извини али морам се насмејати.

Back