Fantasticno. Srpska policija nece da saradjuje sa Tuzilastvom, a hoce sa huliganima i Obrazovcima.
Ko onomad 5og oktobra

Sta ce,mora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fantasticno. Srpska policija nece da saradjuje sa Tuzilastvom, a hoce sa huliganima i Obrazovcima.

Ajde molim te , poskidali bedzeve i sad nemate nista sa radikalima . Imam ja zeta radikala . Kad je Nikolic napravioNemam ja nista sa radikalima i zutima (sad su zajedno u mrznji zdruzeni) a pretnje si TI izrekao!
Neko muva sa diplomama neko sa kablovima neko rusi Seseljuginu stranku tako to ide i sve zavisi sta je ciji resor.

....i mali srafic Srpske Koza NostreRadisavljević je glavni tužilac za organizovani kriminal.

Ja uopste nisam procitao tvoju poruku, tako da je nisam nju ni komentarisao. U drzavi Srbiji, Tuzilastvo je to koje vodi istragu, i nema tu sta policija da se mnogo pita, njeno je da radi sto joj se kaze.

I sad niko drugi ne moze podici optuznicu , a vlast ovom tuziocu ne moze nista ?
Koji folitanti ! Ispada da je ovom tuziocu bitniji Dulic nego sopstveno radno mjesto .
Kakav je to qurton od drzave dovoljno govori cinjenica da sudstvo drzave nije sposobno da stavi zabranu za objavljivanje u medijima kao sto je to slucaj svuda na Zapadu (koji ti nesposobni pacenici vec deceniju neusposno kopiraju).
Posle takve odluke bilo kakvo obracanje tog lopova u medijima bi ga poslalo direktno u zatvor dok traje postupak, a novine/tv koji bi to objavile bi dobili takvu kaznu da bi mogli odma da stave kljuc u bravu.
Спрема се чистка у правосудним органима.Miljko Radisavljevic je izminirao ceo slucaj i obezbedio Dulicu slobodu. To nije nista cudno sobzirom da je taj Radisavljevic stari kadar tadicevog rezima.
No opet kazem privremeno .
Onaj tuzilac Radisavljevic je zuci i od same zutice...zar stvarno neko ima iluziju da taj tip ima nameru da se bori protiv korupcije...Pa on je i sam deo lanca prikrivanja tragova korupcije...
a sta ako nema dokaza,jedno su sumnje a drugo cvrsti dokazi koje ce biti prihvaceni na sudu![]()
Da li Vucic stvarno zeli da pohapsi mafiju , a ostavio je netakmuto zuto tuzilastvo i zuto pravosudje + Veljovica & com u policiji .... On ili je lud , ili nesposoban , ili pravi predstavu za narod iskljucivo u cilju licne promocije i licnog rejtinga ( samo je pitanje protiv koga ce tu promociju i rast popularnosti da upotrebi ) .....![]()

i najmučnije je što pojedini ovu komendiju sa tužilaštvom doživljavaju kao Vučićev politički poraz a ne kao činjenicu da je žuto preduzeće od cele države napravilo cirkus. pa da sam ja simpatizer DS, ovo što se dešava bi mi bio signal da se zakopam u pesak od sramote a ne da likujem i podsmevam se nekakvom Vučiću koji se drznuo da uperi prst u nedodirljive![]()