Oliver Dulić priveden, pa pušten

Sta znaci"da li ce Vucic da omane".....lako je cirkuzaniti i kliberiti se dok neko drugi gine da bi tebi i slicnima bilo dobro,da budes zasticen u svom toplom domu....
Da imate imalo morala i dobrih namera (pod uslovom da zivite u Srbiji-komsiluk i provokacije razumem) cutali bi i imali bar truncicu respekta prema casnim ljudima.

Ne obracaj paznju, to je jedini nacin da se otarasis onih koje si tako dobro okarakterisala, jos kad dovuku kakvu nepismenu prostakusu sa LjiS-a, jedini nacin je da ih ignorises. Ova ili ovaj ili ovi (ko ce ga znati sta je) ocigledno je placen(a) da otvara teme i ne skida se s foruma, to mogu i da razumem, ali, ne idi na takve teme i ne ponizvaj sebe, oni za ponizenje ne znaju, a moj potpis nek ti kaze ostalo:heart:

Onaj tuzilac Radisavljevic je zuci i od same zutice...zar stvarno neko ima iluziju da taj tip ima nameru da se bori protiv korupcije...Pa on je i sam deo lanca prikrivanja tragova korupcije...
Pa, nece se lako izvuci, ako vrh policije odluci da prestane da saradjuje sa tuzilastvom za organizovani kriminal dok zutalj ne podnese ostavku, onda to nije mala stvar:cool:

Dulić se zarekao na ćutnju pa progovorio

DRUŠTVO, 21:05, 09.10.2012.Autor: Agencija FoNet

Bivši ministar u Skupštini rekao da se ubuduće neće oglašavati u vezi sa slučajem, ali već danas pogazio reč

Igra u odbrani: Oliver Dulić

SARAJEVO - Bivši ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić izjavio je agenciji Anadolija da nije zloupotrebio službeni položaj u postupku davanja dozvola za postavljanje optičkih kablova slovenačkom preduzeću "Nuba invest".

"Nisam kriv. Moji saradnici su takođe radili uredno i u skladu sa zakonom. Sve kompanije imale su jednak status", rekao je Dulić. "Radilo se o poslovima koji nisu oštetili budžet. Naprotiv, oni su doneli korist", rekao je Dulić u telefonskoj izjavi za agenciju Anadolija.

Dulić je u ponedeljak u Skupštini rekao da se neće više oglašavati u medijima u vezi optužbi za koje se sumnjiči "jer ga na to obavezuje i proces", ali očigledno mu nije puno trebalo da pogazi reč. On je četiri sata saslušavan u Specijalnom sudu u Beogradu i tereti se za najblaži oblik krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja za koji je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora."

Bivši ministar u Skupštini rekao da se ubuduće neće oglašavati u vezi sa slučajem, ali već danas pogazio reč

SARAJEVO - Bivši ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić izjavio je agenciji Anadolija da nije zloupotrebio službeni položaj u postupku davanja dozvola za postavljanje optičkih kablova slovenačkom preduzeću "Nuba invest".

"Nisam kriv. Moji saradnici su takođe radili uredno i u skladu sa zakonom. Sve kompanije imale su jednak status", rekao je Dulić. "Radilo se o poslovima koji nisu oštetili budžet. Naprotiv, oni su doneli korist", rekao je Dulić u telefonskoj izjavi za agenciju Anadolija.

Dulić je u ponedeljak u Skupštini rekao da se neće više oglašavati u medijima u vezi optužbi za koje se sumnjiči "jer ga na to obavezuje i proces", ali očigledno mu nije puno trebalo da pogazi reč. On je četiri sata saslušavan u Specijalnom sudu u Beogradu i tereti se za najblaži oblik krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja za koji je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora."

Čudo :lol:

Nisi valjda od male gnjide,a velikog kriminalca ocekivala neku doslednost :bljak::bljak::bljak:
Danas, il' se naduvao,il' mu receno da je kod Radisavljevica sve sredjeno...zato se i kliberio onako ko ufiksan :bljak::bljak::bljak:

Nisi valjda od male gnjide,a velikog kriminalca ocekivala neku doslednost :bljak::bljak::bljak:
Danas, il' se naduvao,il' mu receno da je kod Radisavljevica sve sredjeno...zato se i kliberio onako ko ufiksan :bljak::bljak::bljak:
Dulic je znao kad je dolazio da je sve sredjeno, zato se kliberio (ima ljudi koji kad se nasmeju izgledju jos ruzniji, a kad se klibere, joooooj), ali vrh policije nece odustati dok se ne smeni Radisavljevic, a to vec nesto znaci!

Meni samo nije jasno kako to sve funkcionise.

Naime, na osnovu cega odlucuje taj tuzioc u konkretnom slucaju? Valjda postoje pravila - za takvo i takvo krivicno delo mora tako i tako.

Ako je po zakonu, onda on (tuzioc) nije kriv i treba menjati zakon.

Ako nije po zakonu, onda uhapsiti i "procesuirati" (sto volim da se frljam s' tu rec) i tuzioca.

Vrlo jednostavno, bez ikakve diskusije.

Ja kad citam ove napise koji se ticu sudova i zakona, kao da sam ili ja potpuna budala, ili je to neko iz tih istih sudova i drzave. Takve nebuloze oko elementarnih, prostih stvari.

ocigledno da koristis neke halucinogene opijate, jer nemas nikakvog dodira sa realnoscu

Da imas znao bi da je danas u Italiji Nikolic izjavio da izmedju Kosova i EU Srbija bira Kosovo.

rekao je i da ce iz momenta da resi kradju listica cim postane predsednik. rekao je i da ce odmah da utera 100.000.000.000 eura investicija. rekao je i da mu je EU kao sin. zakleo se u crkvi pred ikonom u SRS. okumio se pred Bogom sa Seseljom pa ga ostavio na vesalima u Hagu. i rekao je jos milion stvari i slagao, dokazano svi to znamo. on i musavi silikonac su dali najvise obecanja u istoriji. jedino sto silikonac pokusava da nesto uradi po tom pitanju.

to sto ti slusas i slepo verujes sta je rekao i jos to navodis ovde kao argument..... mogu samo da kazem LOL Tixi

Back