Halix
Elita
- Poruka
- 16.204
''Nema osnova za pritvor Olivera Dulića''....
Napredni,šta napraviste???

Napredni,šta napraviste???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znači Dulić otiš'o kući pevajući i sada verovatno krka u nekom fancy restoranu , na račun gradjana , a dementni pojedinci ovde već 4 dana grokću o nekom privodjenju i zatvoru .![]()

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Dulic-potvrdio-da-se-pozvao-na-imunitet.sr.htmlКо су власници „Нубе”
Према подацима Агенције за привредне регистре (АПР), словеначка „Нуба” своје предузеће у Србији регистровала је 10. априла 2009. године са оснивачким капиталом од 3.000 евра и има само једног запосленог. Према подацима из словеначког регистра, то предузеће је, са по 50 одсто акција, у власништву Раста Томажича и Патрика Цеглара. Ова двојица бизнисмена, по наводима словеначких и хрватских медија, власници су или заступници још десетак фирми, а са „Нубом” су, према истим изворима, били умешани у велику аферу око куповине и препродаје грађевинског земљишта у Копру.
Онај ко пориче да је починио кривично дело упркос бројним доказима прикупљеним против њега, биће задржан у притвору. С друге стране, нема разлога за задржавање осумњиченог који призна и сарађује с полицијом – објаснио је Радисављевић
Priča se po gradu da vučić hoće da podnese ostavku, baš se ispalio

I treba da podnese ostavku !!!
Niko mu više verovati neće.
Ako je saslusan i pusten,ne znaci da nece ici na robiju.Srbija nije vise Divlji Zapad,postoji pravna procedura za Dulicevu robiju koja ga svakako nece omasiti!![]()
otkud sad ovo?pomirljivi tonovi?nema linca?
. 

Eto vidiš i ti si ljut. S pravom. I treba da budete ljuti i da se preispitate.
Da li je kod mene u pitanju znanje .... dugačka je ova tema ... prođi pa pogledaj. A očaj ...?
Pa ko ne bi bio očajan. Nadali smo se valjda svi. I... šta se dogodilo? Sve ono što vam ja ovde kažem.
odkud sad ovo?pomirljivi tonovi?nema linca?
.
sudovi i tuzilaštvo neka rade svoj posao.
trebalo bi da bude jasno i pojedinim politicarima i medijima da ne optuzju i stvaraju atmosferu linca. takva atmosfera nema dodirnih tacaka sa pravnom drzavom.![]()

ih nisam ljut što bi bio......moja konstatacija se upravo bazira na tvojim postovima.........doveli ste bramerca da utiče na tužioca......ej bre.....vama idu crni dani hteli vi to da prihvatite ili ne.....sad ste ko što ste uvek bili.....niko i ništa.....mali sitni ljudi koji nosse prazna odela.......
ih nisam ljut što bi bio......moja konstatacija se upravo bazira na tvojim postovima.........doveli ste bramerca da utiče na tužioca......ej bre.....vama idu crni dani hteli vi to da prihvatite ili ne.....sad ste ko što ste uvek bili.....niko i ništa.....mali sitni ljudi koji nosse prazna odela.......

Pa da, nisu ko vlas', pa da napune dzepovi na odela...![]()
odličan potez krimi uprave za org. kriminal da bokutuju miljka radisavljevića.......ovaj tužioc treba tužen da bude.....a dulić poštenjačoina sa 5 advokata na saslušanje......ma na foru ćete biti ebeni......
Bilji može samo da se izvini genetika što joj nije podarila malo veći IQ. Ovo je drugi put da srećem dotičnu na forumu, pošto me nema previše na politici, i da umeto da brani svoje stavove i stranku argumentovano kako dolikuje, odmah udara lično na sagovornika jer joj je dirnuo u Svetog Tomicu.
Ovaj put doduše, i nije tako strašno. Prošli put se ponašala kao luda kučka kad joj dirneš mladunče. Žalosno na šta i koga neki ljudi troše energiju. O kulturi nemam potrebe ni da pričam, sasvim je zadovoljavajuća za prosečnog simpatizera ili lokalnog člana SNS-a. A koliko je puna predrasude vidite i sami, što je takođe u vezi sa IQ, ali za to ona nije kriva.
a to je radi vetra....di si gi ne oduva.....

Svako ima pravo na advokata.
I... Kraguj ... nema fora, mora ozbiljno da se zagreje stolica.
Ama nas ce da oduva kraj takvih politicara, vidite li da vrana vrani oci ne vadi.![]()
koji si ti bre moj zemljak....ti si žensko.......
reče im ti kratko,
a ja se ubi ....
Ta preopširnost ... uvek mi je bila mana.![]()
doci cete svi vi sto branite kriminal i pljacku SRbije jedan po jedan na red. I dobicete ono sto zasluzujete. Robiju