Oliver Dulić priveden, pa pušten

svi su oni uvezani ko creva.

Ako padne Dulic pada Mrkonjic tako da niko nece ici u zatvor. Mozda neka sitna riba i to je to.

Toliko o SNS-ovoj borbi protiv visoke korupcije i kriminala.

Mislis da Vucic moze sam?

Mislis li da ga je Vucic mogao zadrzati u pritvoru?

Ubice vas mrznja prema Vucicu, sad cekaj i Obavestenog (ostali prikupljaju informacije za doticnog o nekoj i necijoj snajci) da opljune, pa da ste kompletirani:lol:

U aferi Agrobanka Dusan Antonic posvedocio da je davao kredite po nalogu Dusana Petrovica i Mirka Cvetkovica. Cak dao kao dokaz faks kojim obavestava Petrovica koji nema nikakvu funkciju u vladi o nekim kreditima banke - i sta je bilo?

Nista

Ceda Jovanovic ima legalne priuhode od 1000 evra, sem plate poslanika nema nikakav drugi prihod a ima imovinu vrednu milione i trosi mesecno desetine hiljada evra

Mislis da ce neko da ispita odakle mu te pare i imovina i zasto nije platio porez na te prihoide kojim je kupio tu imovinu? naravno da nece

zatvori u srbiji su samo za sitne lopove. Politicari su u ovoj zemlji nedodirljivi

samo 20 miliona evra ukrao - mislim gde covek da robija za to :hahaha:

uvesti u krivicno zakonodavstvo Srbije da se u zatvor ide samo ako ukrades vise od 20 miliona evra z:D

amandman Demokratske Stranke z:D

I mene je Platin nasmejao sa tih "samo" 20 miliJona ( a ne dinara, ojra)

U ovoj ( tebi omrazenoj) Europi ministri idu u qrtz ( aj ne bas u zatvor) ako im je doktorat plagijat, ako im neka firma organizuje i plati svadbeni rucak,
ako borave nekoliko dana u vili ili na jahti svojih prijatelja.

U Srbiji je danas 20 miliona evra " Peanuts". Pre 15 godina je sef Deutsche Bank morao da da ostavku jer je iznos od 35 miliona DM nazvao
Peanuts,. to je uslo u "istoriju", postalo je i poslovicno.

Mi smo pogubili sve relacije, orjentire, svetionici vise ne postoje.

lopovi koji ukradu 200 evra iz neke prodavnice ili kladionice , em dobiju prebijanje em su u pritvoru minimum 6 meseci tj do izricanja presude.

a lopovi koji pokradu MILIONE - oni su gospoda i ugledni clanovi ovog drustva i oni ne idu nikada u zatvor. Cak i ako protiv njih ima gomila dokaza.

I mene je Platin nasmejao sa tih "samo" 20 miliJona ( a ne dinara, ojra)

U ovoj ( tebi omrazenoj) Europi ministri idu u qrtz ( aj ne bas u zatvor) ako im je doktorat plagijat, ako im neka firma organizuje i plati svadbeni rucak,
ako borave nekoliko dana u vili ili na jahti svojih prijatelja.

U Srbiji je danas 20 miliona evra " Peanuts". Pre 15 godina je sef Deutsche Bank morao da da ostavku jer je iznos od 35 miliona DM nazvao
Peanuts,. to je uslo u "istoriju", postalo je i poslovicno.

Mi smo pogubili sve relacije, orjentire, svetionici vise ne postoje.

Zato smo mi tu gde smo a zapad tamo gde je.

U Nemackoj ako pokrades drzavu - svi te se odricu , otac majka brat sestra niko vise nece da govori sa tobom.

A u Srbiji ako pokrades drzavu, dobijes tapsanje po ramenu,i ti si u svesti pojedinaca koji glasaju za DS i ostale zute stranke "sposoban" , baja, elita, vodja....

I oni bi - samo da mogu.

U aferi Agrobanka Dusan Antonic posvedocio da je davao kredite po nalogu Dusana Petrovica i Mirka Cvetkovica. Cak dao kao dokaz faks kojim obavestava Petrovica koji nema nikakvu funkciju u vladi o nekim kreditima banke - i sta je bilo?

Nista

Ceda Jovanovic ima legalne priuhode od 1000 evra, sem plate poslanika nema nikakav drugi prihod a ima imovinu vrednu milione i trosi mesecno desetine hiljada evra

Mislis da ce neko da ispita odakle mu te pare i imovina i zasto nije platio porez na te prihoide kojim je kupio tu imovinu? naravno da nece

zatvori u srbiji su samo za sitne lopove. Politicari su u ovoj zemlji nedodirljivi

Наложили вас да гласате за њих а сад прц...нема ништа. Врана врани очи не вади.

Nista

Antonic posvedocio? Lopov i gnjida koji je svog sina opskrbio silnim milionima ( mnogo vise od ovih 20 koje Platin navede)
i sada je on za tebe castan lik ?

Nego vidi sta kaze Mirko Cvetkovic!!!

ponedeljak 8.10.2012 | 07:16
Cvetković: Tužiću Dinkića
Izvor: Blic, Tanjug

Beograd -- Bivši predsedik vlade Mirko Cvetković kaže da će tužiti ministra finansija i privrede Dinkića koji ga je optužio da je lažirao podatke o javnom dugu zemlje.

"Zbog tih tvrdnji tužiću sudu Dinkića, pa ćemo tamo sve da utvrdimo", rekao je Cvetković za Blic.

"I ne samo to. Dinkić stoji iza mog političkog progona u javnosti i pominjanja mog imena u vezi sa aferom 'Agrobanka'. A progoni me zato što sam ga smenio", dodao je bivši predsednik vlade.

On kaže da nikada nije ušao u "Agrobanku" niti je znao ko je uzimao kredite.

"Država je vlasnik petine banke, a zanimljivo je kako onih 80 odsto vlasnika nije znalo šta im se događa u banci. Kad smo saznali za taj problem, meni je bilo važno da spasem bankarski sistem od kolapsa jer je postojala opasnost da 'Agrobanka', kao sistemska banka, odlaskom u stečaj ugrozi sistem", rekao je Cvetković.

Na pitanje o informacijama da su samo on i bivši guverner Dejan Šoškić znali gde je nestalo 300 miliona evra iz "Agrobanke", Cvetković kaže da veruje da iza tih informacija stoji Dinkić.

Prema njegovim rečima, krivci za to su "oni koji na vreme nisu utvrdili šta se događa, a gubitak od 300 miliona evra je proces koji je trajao godinama".

"Neću nikoga da optužim, ali revizori su plaćeni da vlasnicima kažu da li u knjigovodstvenom izveštaju adekvatno iskazuju ono što se događa u stvarnosti", dodao je Cvetković.

On je odrečno odgovorio na pitanje da li ga je policija zvala na saslušanje u vezi sa "Agrobankom".

"Sve što znam o tome pročitao sam u novinama. Ako me pozovu, naravno da ću se odazvati", rekao je Cvetković.

Na pitanje da li može da postane "srpski Sanader", on je rekao da veruje u institucije i da čovek, ako nije kriv, nema čega da se plaši.

"Ne plašim se zato ni scenarija podmetanja", dodao je Cvetković.

Bivši predsednik vlade je, takođe, rekao da bi za njega bio veliki poraz ako se dokaže krivica bivšeg ministra Olivera Dulića za korupciju.

"Privođenje bilo kog ministra je poraz za zemlju. Ako se ispostavi da je sve ovo bilo neopravdano, kao što je Dulić objasnio, onda će to biti sramotni poraz onih koji stoje iza toga svega. Za mene bi veliki poraz bio ako se dokaže da je u postupku bilo korupcije. Ali koliko sam informisan, toga nema čak ni u materijalima na osnovu kojih se aktuelna istraga vodi", dodao je Cvetković.

Back