Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.708
Tuzice Dulic drzavu, uzeti odstetu, nakupovati se skupih chuka i smejati nam se svima.
ne moes da tuzis drzavu ako te privedu i pozovu na informativni razgovor.
mozes jedino zbog neovlascenog pritvaranja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuzice Dulic drzavu, uzeti odstetu, nakupovati se skupih chuka i smejati nam se svima.
Izašao Dulić napolje, lepo vreme, pustili ga
\
svi su oni uvezani ko creva.
Ako padne Dulic pada Mrkonjic tako da niko nece ici u zatvor. Mozda neka sitna riba i to je to.
Toliko o SNS-ovoj borbi protiv visoke korupcije i kriminala.

olaksanje u DS-u . Mozete i dalje da kradete ko sto ste i dosada jel tako\
Vucic nije srpski eliot nes , ali pre ili kasnije doci ce neki Srbin i obracunati se sa vasom lopovskom i veleizdajnickom strankom onako kako dolikuje
Nismo svi lopovi i kriminalci.

sve je ovo farsa za narod , da lakse trpimo los zivot i poskupljenja kojim nas tajkuni DS-a, vi iz SNS-a zajedno SPS-om bombardujete svaki dan.
hleba i igara.
stim sto kod nas nema leba - samo igara.
sve je ovo farsa za narod , da lakse trpimo los zivot i poskupljenja kojim nas vi iz SNS-a zajedno SPS-om bombardujete svaki dan.
hleba i igara.
stim sto kod nas nema leba - samo igara.

Neki iz SRS, DSS i Dveri?
Vazi, cekacemo![]()
Mislis, JA povecala cene?
Pa,dobro onda sam i sebi, ako ti je to neka uteha![]()
samo 20 miliona evra ukrao - mislim gde covek da robija za to
uvesti u krivicno zakonodavstvo Srbije da se u zatvor ide samo ako ukrades vise od 20 miliona evra
amandman Demokratske Stranke![]()
I mene je Platin nasmejao sa tih "samo" 20 miliJona ( a ne dinara, ojra)
U ovoj ( tebi omrazenoj) Europi ministri idu u qrtz ( aj ne bas u zatvor) ako im je doktorat plagijat, ako im neka firma organizuje i plati svadbeni rucak,
ako borave nekoliko dana u vili ili na jahti svojih prijatelja.
U Srbiji je danas 20 miliona evra " Peanuts". Pre 15 godina je sef Deutsche Bank morao da da ostavku jer je iznos od 35 miliona DM nazvao
Peanuts,. to je uslo u "istoriju", postalo je i poslovicno.
Mi smo pogubili sve relacije, orjentire, svetionici vise ne postoje.
U aferi Agrobanka Dusan Antonic posvedocio da je davao kredite po nalogu Dusana Petrovica i Mirka Cvetkovica. Cak dao kao dokaz faks kojim obavestava Petrovica koji nema nikakvu funkciju u vladi o nekim kreditima banke - i sta je bilo?
Nista
Ceda Jovanovic ima legalne priuhode od 1000 evra, sem plate poslanika nema nikakav drugi prihod a ima imovinu vrednu milione i trosi mesecno desetine hiljada evra
Mislis da ce neko da ispita odakle mu te pare i imovina i zasto nije platio porez na te prihoide kojim je kupio tu imovinu? naravno da nece
zatvori u srbiji su samo za sitne lopove. Politicari su u ovoj zemlji nedodirljivi
Наложили вас да гласате за њих а сад прц...нема ништа. Врана врани очи не вади.
Toliko o SNS-ovoj borbi protiv visoke korupcije i kriminala.
..........
ja sam glasao za radikale
Dulisa je stigao,a dal' ce da izadje u skorije vreme![]()
U aferi Agrobanka Dusan Antonic posvedocio da je davao kredite po nalogu Dusana Petrovica i Mirka Cvetkovica. Cak dao kao dokaz faks kojim obavestava Petrovica koji nema nikakvu funkciju u vladi o nekim kreditima banke - i sta je bilo?
Nista
Ceda Jovanovic ima legalne priuhode od 1000 evra, sem plate poslanika nema nikakav drugi prihod a ima imovinu vrednu milione i trosi mesecno desetine hiljada evra
Mislis da ce neko da ispita odakle mu te pare i imovina i zasto nije platio porez na te prihoide kojim je kupio tu imovinu? naravno da nece
zatvori u srbiji su samo za sitne lopove. Politicari su u ovoj zemlji nedodirljivi

Obrisi ili izmeni ovo boldovano jer se tako ne komunicira , cak ni na ov0om forumu.
Ti insinuras da je Bilja maloumna, retardirana, da joj je vazniji Nikolic od sopstvene porodice?
Ili sta si htela da kazes?