Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али ми ако узмемо још једно злато, бићемо бољи од њих. Злата се рачунају при званичном котирању, па тек онда сребра.
Али ми ако узмемо још једно злато, бићемо бољи од њих. Злата се рачунају при званичном котирању, па тек онда сребра.![]()
Izbaksuzirao ih jePrecednik je rekao da Srbija uzima najmanje deset medalja. Sve ispod je katastrofa.
mene nije sramota, ja i dalje mislim da pojma nemajuNeka je sramota sve koji su posle 3 poraza u grupi pljuvali po vaterpolo reprezentaciji sa pricama kako pojma nemaju kako samo mogu dobit Japan.Sada ce isti ti posle ove pobjede vaterpolo imperije,takvi ce danas da pricaju kako su vaterpolisti najbolji.Lazni navijaci samo u dobru su tu
pazi, čega se vučić dotakao to se osušilo....neverovatan nesposobnjaković...na sledećoj olimpijadi neće biti ni jedna medalja, osim ako ne sklonimo ******ogViše medalja od nas imaju:
Tadžikistan, Litvanija, Severna Koreja, Uzbekistan Iran, Južna Afrika, Gruzija, Danska, Filipini, Hong Kong, Azerbejdžan..
Švajcarska npr ima 7 medalja, Mađarska, Švedska i Rumunija po 8, Novi Zeland 10, Belgija 5, Kazahstan 7, Hrvatska 6, Grčka 7, Kineski Tajpeh 5
a mi se krčimo da smo sportska nacija.. možda smo nekad bili ali pod SNS krdom je sve propalo pa i sport
e da imamo isto medalja kao Kosovo, Uganda i Sent Lucija država cela ko Kragujevac nalazi se negde u okeanu jbna tačkica jedva sam je našo
pazi, čega se vučić dotakao to se osušilo....neverovatan nesposobnjaković...na sledećoj olimpijadi neće biti ni jedna medalja, osim ako ne sklonimo ******og
što kaže Željko Pantić ovo zlato Noleta nema nikakve veze ni sa Olimpijskim Komitetom ni sa državom.. to je njegova lična medalja
znači jedna jedina medalja realno
u pravu je isto i za ovih 200 000 eura premije.. stvoriš im ogroman pritisak sa tolikim premijama pošto u sportovima tipa, džudo, rvanje, veslanje to je ogroman novac i takmičari više misle na pare nego na medalju i protivnika