Olimpijske Igre Pariz 2024

Malopre sam pitala kako ne znam da se zivi,od cega,besno izadje napolje,niti neki lep komentar a ja ukocena,mucnine,spavam,eto besan.
Sve se raspalo toliko promasaja ima,KiM,presevska dolina,znas kakav je zivot uopste u ostatku zemlje od PO do Golubca,pitanje od cega preziveti gde god da se zivi kad nekom izostaju finansije iz inostranstva i sve stoji u mestu i stoji ne mrda ili ide u smislu da umiru ovaj,onaj.
Svakodnevnica je to sto si napisao.
Ovo ovde je bezanje u odmor,toliko sportova,toliko ekipa.Ima lepih snimaka
na sve strane i odmor se nadje.

Dvesta hiljada evra Djokovicu i njegovom treneru,dvesta hiljada evra Arunovicki,
dvesta hiljada evra Mikecu,dvesta hiljada evra njihovom treneru.Od narodskog poreza se te pare bacaju na ljude koji lepo zive,pa samih dvesta hiljada evra je dovoljno za stan i manji posao da sunce sine zauvek dostojanstveno da se zivi.
E to je znacenje pojma baksuznog naroda gde vecina nema nekretninu na svoje ime u vlasnistvu vec deli ako ima nesto a podeljeno se ne renovira jer ako se proda pare ulozene ne mogu da budu vracene.
Ili,cesce nema para za renoviranje i ako ima trebaju za nesto bitnije zdravstveno.
Druze,da li shvatas da mnogi nemaju para za dopune koliko i kad treba vec se.stedi.
Stedi se na svemu.

Od njega svakako nemas nista,nemas razloga da ga volis a ni da ga mrzis.

Razumem ovo,vecini je zivot sjeban te reflektuju na sport al' non-stop tako,kako ti to ista resava u realnosti daj otkrij tajnu da svima kojima treba da krene krene na fenomenalno.

Muka mi je i smrzlo mi se rame,bolovi,ne mogu da jedem te ono,mozda pomogne.

Sjebavam se i ja oko rezultata nekad ne znam zasto al' je tako....Al' te medalje nije osvojila Srbija vec pojedinci koji ce da budu basnoslovno nagradjeni.Tu su moguce odgovorni mediji sto loze narod da je medalja "naša" a narod od toga nema nista .
Важи, све је тако како кажеш (нисам ни прочитао ову писанију).

Uh.
Kakvi smo baksuzi, nećemo nijednu medalju iz timskih sportova uzeti. Imaćemo 3 medalje, uzećemo samo u rvanju još.
Mrzim reprezentativni sport!
Нећемо ни у рвању. Дакле 2 злата и могућа бронза у кошарци.
Сад ће неко да ми прдла како смо мало гори него на прошлим ОИ, јер смо тада имали 3 злата, а сада 2. И сад ће да крену са флоскулама да се само злата рачунају при званичном котирању. Чибе!

Нећемо ни у рвању. Дакле 2 злата и могућа бронза у кошарци.
Сад ће неко да ми прдла како смо мало гори него на прошлим ОИ, јер смо тада имали 3 злата, а сада 2. И сад ће да крену са флоскулама да се само злата рачунају при званичном котирању. Чибе!
И можда нешто у ватерполу. 😐

Vaterpolo Srbija favorit,molim vas postedite me sa glupim pricama igrali su grupu lose a ja govorim kako je grupna faza nebitna i jos govorim da ih glat vidim u finalu samo su trazili formu kroz grupu

Spanija i Australija su obije mnogo bolje odigrale grupu od Srbije i dobile i pola vas je pljuvalo ekipu nemaju pojma.E pa danas otkako je poceo Oi turnir u vaterpolu obije te ekipe su ispale sa turnira.A vidjecete da danas dobijamo grke jer Srbija je Oi sampion i niko ne voli da je ima za rivala nebitno koji god tim izvela u kojoj god formi bila uvijek je favorit za zlato na Oi,naucite to neznalice sporta

A da ce biti tesko sa Grckom hoce ali momci ce naci nacin da pobjede jer su rodjeni pobjednici i imaju Dnk sampionski kao Real u fudbalu

Toliko toga su osvojili,zapravo sve sto se moze osvojiti da nije bitno sad,gleda se radi uzivanja ko god da igra a ceo dan su utakmice,prelepo je i tek ce da bude.
Ako ih neko napada posle ovoga to su oni nezadovoljni uvek,to se ignorise ajde bre.
Odmaranje,grcki komentator je zanimljiv,ima.nasih zastava na tribinama.

Poslednja izmena:
Sve je to na misice, kulture nema, organizacije nema, svesti nema....
Dok je bio u atletici onaj 800m atletika je bar imala sistem, osecalo se to iako nisu imali bas neke bajne rezultate, ipak se osecalo cisto kad treniraju klinci i omladinci....

Fudbal cim udjes, a probaj , udji negde na stadion ili na utakmicu ili na trening, i videces kako smrdi...

Nego nije to tema..

Evo gledam danas dizace tegova, dize Tajac duplo od svoje tezine...130 65...a ja se setim svaki put kad dohvatim sipku od tegova kako me prodje kroz kicmu strah od dizanja...i najneprijatniji osecaj od svih sportova, jedva damogu 30 kg , a jednom rukom iz ramena sam mogao 50kg, znaci totalno nemoguce , a sve je to strah, verovatno od kicme...
Tajac bi mogao da me digne iz zaebancije a metar i pokusaj visine i nikad ne bi rekao da je toliko snazan...zanimljivo nisu nabildovani skoro nijedan , osim kineza...

Naravno svako ima svoje sportove koje voli i koje ne voli a igra ih...

Shvatite svi vec jednom da Oi i igre u grupi nista ne govore o kvalitetu ekipe

Australija i Spanija su dobile Srbiju grupi i nece igrati polufinale a Srbija kao cetvrta u grupi igrace polufinae

Cuvali su se za eliminacije,znali su da pobjedom protiv Japana i Francuske imaju 4 mjesto i bilo im je svjedno da kim ce igrati eliminacije zato jer su favoriti za zlato.Njima je bitno da posle grupe imaju 3 pobjede.A grupa samo se odradila nekako da se prodje.Amerika nema sta da trazi u polufinalu protiv Srbije

Vaterpolisti uvijek kazu jer su najbolji,da im je svejedno sa kim igraju cetvrtfinale igraju svoju igru.A Hrvatska logicno da je gledala da izbjegne Srbiju u cetvrtfinalu jer i oni i sve te ekipe nemaju pobjednicki mentalitet

Vaterpolo Srbija favorit,molim vas postedite me sa glupim pricama igrali su grupu lose a ja govorim kako je grupna faza nebitna i jos govorim da ih glat vidim u finalu samo su trazili formu kroz grupu

Spanija i Australija su obije mnogo bolje odigrale grupu od Srbije i dobile i pola vas je pljuvalo ekipu nemaju pojma.E pa danas otkako je poceo Oi turnir u vaterpolu obije te ekipe su ispale sa turnira.A vidjecete da danas dobijamo grke jer Srbija je Oi sampion i niko ne voli da je ima za rivala nebitno koji god tim izvela u kojoj god formi bila uvijek je favorit za zlato na Oi,naucite to neznalice sporta

A da ce biti tesko sa Grckom hoce ali momci ce naci nacin da pobjede jer su rodjeni pobjednici i imaju Dnk sampionski kao Real u fudbalu
Све си погодио, имамо огромне шансе за злато. Незналице ти си смијале.

Back