Olimpijske Igre Pariz 2024

Screenshot_20240807-181655_Samsung Internet.jpg

dakle od deset medalja
ostadosmo na dve
glupan od predsednika je po ko zna koji put pokazao da nema pojma o sportu a plus je i baksuz neviđeni, gori od Tome Nikolića..

Nemeš neka šansa za Bronzu, košarkaši i vaterpolisti
dakle max 5 a realno 3
katastrofa..sport nam je u krcu velikom.. imaćemo jednu medalju više od Kosova Republjik.. tugica stvarno

ipak postoji neko unutrašnje zadovoljstvo zbog Đokovića..njegovo zlato mi je ko 10 medalja

ostaje nam samo da napravimo čuda u basketu i vaterpolu, a ja u čuda slabo verujem
od amera ladno gubimo 20ak razlike, a posle nas čeka ili francuska ili nemačka za bronzu...ni jedne ni druge nema šanse da dobijemo...moralo bi čudo da se dogodi
protiv amera i dejana udovčića je takođe potrebno čudo...lično mislim da će biti 5 razlike za usa

Više medalja od nas imaju:

Tadžikistan, Litvanija, Severna Koreja, Uzbekistan Iran, Južna Afrika, Gruzija, Danska, Filipini, Hong Kong, Azerbejdžan..

Švajcarska npr ima 7 medalja, Mađarska, Švedska i Rumunija po 8, Novi Zeland 10, Belgija 5, Kazahstan 7, Hrvatska 6, Grčka 7, Kineski Tajpeh 5

a mi se krčimo da smo sportska nacija.. možda smo nekad bili ali pod SNS krdom je sve propalo pa i sport

e da imamo isto medalja kao Kosovo, Uganda i Sent Lucija država cela ko Kragujevac nalazi se negde u okeanu jbna tačkica jedva sam je našo

Više medalja od nas imaju:

Tadžikistan, Litvanija, Severna Koreja, Uzbekistan Iran, Južna Afrika, Gruzija, Danska, Filipini, Hong Kong, Azerbejdžan..

Švajcarska npr ima 7 medalja, Mađarska, Švedska i Rumunija po 8, Novi Zeland 10, Belgija 5, Kazahstan 7, Hrvatska 6, Grčka 7, Kineski Tajpeh 5

a mi se krčimo da smo sportska nacija.. možda smo nekad bili ali pod SNS krdom je sve propalo pa i sport

e da imamo isto medalja kao Kosovo, Uganda i Sent Lucija država cela ko Kragujevac nalazi se negde u okeanu jbna tačkica jedva sam je našo
pazi, čega se vučić dotakao to se osušilo....neverovatan nesposobnjaković...na sledećoj olimpijadi neće biti ni jedna medalja, osim ako ne sklonimo ******og

pazi, čega se vučić dotakao to se osušilo....neverovatan nesposobnjaković...na sledećoj olimpijadi neće biti ni jedna medalja, osim ako ne sklonimo ******og

Vučićeva projekcija je bila deset medalja na ovim OI, a na sljedećim u LA da Srbija uzme bar 100 medalja. On puca na visoko. Hoće ući u borbu sa Kinezima i Amerikancima po broju osvojenih medalja.

što kaže Željko Pantić ovo zlato Noleta nema nikakve veze ni sa Olimpijskim Komitetom ni sa državom.. to je njegova lična medalja
znači jedna jedina medalja realno
u pravu je isto i za ovih 200 000 eura premije.. stvoriš im ogroman pritisak sa tolikim premijama pošto u sportovima tipa, džudo, rvanje, veslanje to je ogroman novac i takmičari više misle na pare nego na medalju i protivnika

što kaže Željko Pantić ovo zlato Noleta nema nikakve veze ni sa Olimpijskim Komitetom ni sa državom.. to je njegova lična medalja
znači jedna jedina medalja realno
u pravu je isto i za ovih 200 000 eura premije.. stvoriš im ogroman pritisak sa tolikim premijama pošto u sportovima tipa, džudo, rvanje, veslanje to je ogroman novac i takmičari više misle na pare nego na medalju i protivnika

Da čovjek je lijepo objasnio. Đoković je slučaj za sebe. Njemu te pare ne znače ništa, za nekog ko se bavi streljaštvom to mu je sve. U podsvijesti je taj novac i ne mogu se maksimalno koncentrirat na natjecanje, a da bi ostvario dobar rezultat treba biti maksimalno fokusiran na ono što se radi. Zato i je sva ta kuknjava i plač po medijima jer je većina u mislima već počela trošit te obećane pare. Biće bolje u Americi za 4 godine. Za zlato će obećat milion eura

Back