Olimpijske Igre Pariz 2024

Vidi onda tradicija je jako bitna,npr vaterpolo koliko god da je reprezentacija u krizi forme i podmladjena opet tu je 6 igraca iz Tokija 2020 e.

Ona je opasan rival svima iako igra lose al tradicija i pobjednici mentalitet koji imamo u vaterpolu moze nas odvesti do medalje.Srbija moze da se provuce u grupi kao cetvrta sa sramotno losom igrom a moze da osvoji na kraju.To mogu i Brazil Italijani u fudbalu ili Brazil u odbojci koji lose jako igra ovaj turnir al to je Brazil nikada to ne zaboravi

Srbija je 2016 Oi prosla grupu kao cetvrta sa 2 pobjede u grupi cak je izgubila tada od Brazila sto je bila sramota i izgubila od Hrvatske u grupi igrala 5 kolo za prolaz a istu tu Hrvatsku je posle u eliminacijama nadigrala i dobila lako

Srbija 2020 e kao treca zavrsava grupu na Oi gube u grupi od Spanije i Hrvatske

Ista ta silna Spanija protiv Srbije gubi u polufinalu i to imali su spanci 3 razlike na 4 minuta do kraja,ludi kraj i Srbija u finalu posle Grcku odrali i prvi mec na tuniru da su odigrali odlicno i sjajno

Jel shvatas da Oi je nesto drugo a tradicija je cudo i Dnk
Srbija 2016. i 2021. je bila suštinski ista ekipa koja je osvojila 4 evropska u nizu, koja je dominirala svetskom vaterpolom. Mi smo 2016. bili aktuelni šampion sveta, Evrope, svetske lige i svetskog kupa.
Sada, mi nismo medalju videli 3 godine, a igralo se više turnira nego inače. Jednostavno, izgubili smo tu pobedničku auru i ovakva igra je nastavak ovog našeg lošeg perioda. Moraćemo čekati ovu noviju generaciju koja redovno osvaja medalje na prvenstvima.
Moguće i da će to da se desi, napisao sam već zašto se takve stvari često dešavaju, ali su šanse za to manje.

Što se tiče ulaganja države u sport, udeo popularnosti u istom je 65%, a uspeha 35%.

Ipak se prilikom većine kotiranja prednost daje broju zlatnih medalja u odnosu na broj ukupnih medalja.
Ovo je tacno, i po meni je izrazito glupo da se zemlje rangiraju po broju zlatnih medalja. To stvara ogroman broj nelogicnosti. Uzmimo npr prosle OI, gde je Kosovo osvojilo 2 zlatne medalje (i nista vise) i time je rangirano ISPRED Ukrajine koja je ukupno osvojila 19 medalja!
Glupavo i nefer, zar ne?

Prilozi

• 2024-08-01_13-55.png
    2024-08-01_13-55.png
    57,2 KB · Pregleda: 3
Zasto ti to kazem zbog neznalica koje povrsno gledaju sport na osnovu igre u par meceva

Srbija je 2004 i 2008 blistala u grupi i bila oba puta prva favorit jasan i na kraju nije bila zlatna ni 2004 ni 2008.Srbija 2016 je dosla u losoj formi jedva prosla grupu a 2020 bila treca u grupi izgubili i od Hrvatske i Spanije i na kraju zlatni.Forma je prolazna od danas do sjutra radi se o miru,tradiciji i Dnk jedne ekipe a loptu da sutira pa to svako zna to da radi.Ne cini to jednu ekipu sampionom nego Dnk

Argentina-tradicija i Dnk a u fudbalu je pocela Mundijal sa porazom od raspale Saudijske Arabije narod ih htio lincovat javno na kraju i mjesec dana posle tog meca oni dobijaju Francusku u finalu i 3 zvjezdica na dresu tu je

Posle bili heroji a ljudi su budale sizofrene za 10 minuta si im uzas za 20 minuta heroj nemaju ni stav ni misljenje.Ne razumiju prirodu sporta i cijelog procesa nego gledaju jedan mec ili dva i na osnovu toga grade stav i sve zivo

Narod to gleda e bravo nasi imaju 5 ili 4 pobjede u grupi uzece medalje a ako prodju sa 2 pobjede bolje da ne igraju cetvrtfinale sto je smijesno.Ali narod sizofren mlate gluposti
Te površne izlete ne bih komentarisao.
Kad smo već kod toga, drago mi je da su naši basketaši izgubili od Kine.
Na prošlim OI smo dobili sve ekipe, sa skorom od 7:0 ušli u finale i tamo izgubili od Rusije. Nadam se da se ovde to neće desiti.
Kod klupskih sportova, bitno je samo proći grupu, a u knouckout fazi se svašta može zbiti.

Te površne izlete ne bih komentarisao.
Kad smo već kod toga, drago mi je da su naši basketaši izgubili od Kine.
Na prošlim OI smo dobili sve ekipe, sa skorom od 7:0 ušli u finale i tamo izgubili od Rusije. Nadam se da se ovde to neće desiti.
Kod klupskih sportova, bitno je samo proći grupu, a u knouckout fazi se svašta može zbiti.

Sada je bitno da sve nase reprezentacije sportski receno do cetvrtfinala prezive

Naravno da ima mnogo gresaka prilikom sudjenja, ali to su vecinom greske koje nisu izazvane tendencioznim sudjenjem, niti su namerne...A da ih, ima, ima ih, bez njih je i nemoguce....Nekada neko zbog njih dobije, a neko izgubi medalju....Naravno da nasi mediji koriste sve to da sto vise napljuju OI... Mada i tu moze da bude neznanja, pogotovo kod onog kometara vezano za boks, mozda su nasi novinari neupuceni u nacin bodovanja....Ne znam da li su upuceni da i u odbojci mozes da osvojis mnogo vise poena, a da na kraju izgubis potpuno legitimno, ne zbog namere sudija, tako i u boksu i u mnogim sportovima...Medjutim oni su sabrali ukupan broj poena iz celog meca i sad da sprovedete anketu medj citaocima oni bi imali uverenje koje su im novinari predocili...O politickom pljuvanju i pranju pred Carem, prebacivanju krivice dok jos takmicenje nije zavrseno ne bih da trosim reci...Znao sam da ce prevelike nagrade dovesti do velikih svadja...Sto se tice Majdova on je postao svetski prvak jer mu je dodeljena pobeda sudijskom greskom...Sto se tice nasih strelaca, mislim da nije zabranjeno to sto su imali konekciju i dogovorene znakove iz publike(ako su imali), a ja verujem da je to moguce, jer mi umemo da koristimo te nemoralne i nesportske forice da bi se domogli cilja...Ako bi me neko pitao ko bi to mogao da koristi, rekao bih da su to najcesce Azijati, Balkanci i Juznoamerikanci, cesto i juzni Evropljani, Italijani, Spanci, pa kako se krece na sever sve manje ima te vrste prevara u sportu.... Kod Nordijaca naravno ubedljivo najmanje...Tako je i sto se tice valjanja po terenu u fudbali....Manje to rade nordijske zene, od svih juznih evropljana....

Sto se tice mogucih muskaraca u zenskim disciplinama(da ne komentarisem zlu nameru nasih novinara), to je najstrozije zabranjeno! Olimpijski komitet to najstrozije zabranjuje! Medjutim to se moze desiti, ako neka drzava ili savez ili neko treci nacini prevaru! Za ovu sportisktkinju se pretpostavlja, tj. neko pretpostavlja da je nacinjena prevara...Ko je nacinio prevaru? Pa nisu sigurno organizatori olimpijade! Oni dobijaju pol koji stoji u pasosu i oni moraju da postupe po tome! U pasosu ove osobe je zenski pol! Pasos je izdat u Alziru, ona ili on je Alzirka! Ako su oni nacinili prevaru to sada ne moze da se proveri, greh na njihovu dusu! Ne na dusu olimpiske administracije ili coveka koji proverava pol!!!! Shvatite kako stvari stvarno funkcionisu bez teorija zavere! I tu nema sta ko da se mesa ili ispravlja! Mozda ce nekada u buducnosti postojati nekakvi instant testovi, pretpostavljam da hoce, siguran sa.... Za sad je ovako...I na sve ovo sta dobijamo? Pljuvanje i mrznju prema organizatorima, satanistaima, nekakvim mocnicima koji upravljaju svetom i ostalim glupostima...

Sto se tice mogucih muskaraca u zenskim disciplinama(da ne komentarisem zlu nameru nasih novinara), to je najstrozije zabranjeno! Olimpijski komitet to najstrozije zabranjuje! Medjutim to se moze desiti, ako neka drzava ili savez ili neko treci nacini prevaru! Za ovu sportisktkinju se pretpostavlja, tj. neko pretpostavlja da je nacinjena prevara...Ko je nacinio prevaru? Pa nisu sigurno organizatori olimpijade! Oni dobijaju pol koji stoji u pasosu i oni moraju da postupe po tome! U pasosu ove osobe je zenski pol! Pasos je izdat u Alziru, ona ili on je Alzirka! Ako su oni nacinili prevaru to sada ne moze da se proveri, greh na njihovu dusu! Ne na dusu olimpiske administracije ili coveka koji proverava pol!!!! Shvatite kako stvari stvarno funkcionisu bez teorija zavere! I tu nema sta ko da se mesa ili ispravlja! Mozda ce nekada u buducnosti postojati nekakvi instant testovi, pretpostavljam da hoce, siguran sa.... Za sad je ovako...I na sve ovo sta dobijamo? Pljuvanje i mrznju prema organizatorima, satanistaima, nekakvim mocnicima koji upravljaju svetom i ostalim glupostima...
Za ovog Alzirca sto ucestvuje na OI i takmici se protiv zena je dokazano da ima muski DNK, i zbog toga mu je zabranjeno da ucestvuje na svetskom prvenstvu. A po glupavim pravilima olimpijskog komiteta, to njima nikakav problem ne predstavlja, vec samo gledaju sta pise u pasosu. Tako da, tu ima mnogo prostora za raspravu o tome ko i zasto dozvoljava da se zmuri na oko i dozvoljava da se nastavi ova nepravda. I nemoj ovo nazivati teorijama zavere jer dokazi postoje
https://en.wikipedia.org/wiki/Imane_Khelif

Za ovog Alzirca sto ucestvuje na OI i takmici se protiv zena je dokazano da ima muski DNK, i zbog toga mu je zabranjeno da ucestvuje na svetskom prvenstvu. A po glupavim pravilima olimpijskog komiteta, to njima nikakav problem ne predstavlja, vec samo gledaju sta pise u pasosu. Tako da, tu ima mnogo prostora za raspravu o tome ko i zasto dozvoljava da se zmuri na oko i dozvoljava da se nastavi ova nepravda. I nemoj ovo nazivati teorijama zavere jer dokazi postoje
https://en.wikipedia.org/wiki/Imane_Khelif
Pitanje je za to dokazivanje kako se vrsi i ko ga je vrsio i kad je izvrseno i da li oni uopste prihvataju te tadasnje provere. Verovatno da im po pravilima to nista ne znaci, ali to su neki nedostaci koji ce se verovatno ispravljati u buducnosti, moze se reci da je u pitanju greska sto nisu spremni na to, ali siguran sam da ne postoji nikakva namera ili zavera, vec je u pitanju sto bi se reklo rupa u pravilima...

Back