Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako nemaš šta pametno da kažeš, ćuti...a ne te otrcane foreIspuni Olimpijsku normu da vidimo tebe
.
Важи, све је тако како кажеш (нисам ни прочитао ову писанију).Malopre sam pitala kako ne znam da se zivi,od cega,besno izadje napolje,niti neki lep komentar a ja ukocena,mucnine,spavam,eto besan.
Sve se raspalo toliko promasaja ima,KiM,presevska dolina,znas kakav je zivot uopste u ostatku zemlje od PO do Golubca,pitanje od cega preziveti gde god da se zivi kad nekom izostaju finansije iz inostranstva i sve stoji u mestu i stoji ne mrda ili ide u smislu da umiru ovaj,onaj.
Svakodnevnica je to sto si napisao.
Ovo ovde je bezanje u odmor,toliko sportova,toliko ekipa.Ima lepih snimaka
na sve strane i odmor se nadje.
Dvesta hiljada evra Djokovicu i njegovom treneru,dvesta hiljada evra Arunovicki,
dvesta hiljada evra Mikecu,dvesta hiljada evra njihovom treneru.Od narodskog poreza se te pare bacaju na ljude koji lepo zive,pa samih dvesta hiljada evra je dovoljno za stan i manji posao da sunce sine zauvek dostojanstveno da se zivi.
E to je znacenje pojma baksuznog naroda gde vecina nema nekretninu na svoje ime u vlasnistvu vec deli ako ima nesto a podeljeno se ne renovira jer ako se proda pare ulozene ne mogu da budu vracene.
Ili,cesce nema para za renoviranje i ako ima trebaju za nesto bitnije zdravstveno.
Druze,da li shvatas da mnogi nemaju para za dopune koliko i kad treba vec se.stedi.
Stedi se na svemu.
Od njega svakako nemas nista,nemas razloga da ga volis a ni da ga mrzis.
Razumem ovo,vecini je zivot sjeban te reflektuju na sport al' non-stop tako,kako ti to ista resava u realnosti daj otkrij tajnu da svima kojima treba da krene krene na fenomenalno.
Muka mi je i smrzlo mi se rame,bolovi,ne mogu da jedem te ono,mozda pomogne.
Sjebavam se i ja oko rezultata nekad ne znam zasto al' je tako....Al' te medalje nije osvojila Srbija vec pojedinci koji ce da budu basnoslovno nagradjeni.Tu su moguce odgovorni mediji sto loze narod da je medalja "naša" a narod od toga nema nista .
Ti smatras da si bolji i iznad njih cim pises kako su "neuspesni"ako nemaš šta pametno da kažeš, ćuti...a ne te otrcane fore
pokazi na licnom primeru sta znaci uspeh,kvalifikuj se i dokazi da si u pravu
.Cuo si nesto nekakvom ropstvu i sad pises a pojma nemas o cemu.Важи, све је тако како кажеш
Pricitao si al' znas da sam u pravu i ovim to pokazujes.(нисам ни прочитао ову писанију).
Ок. Можеш ли да не спамујеш тему више?Cuo si nesto nekakvom ropstvu i sad pises a pojma nemas o cemu.
Pricitao si al' znas da sam u pravu i ovim to pokazujes.
Нећемо ни у рвању. Дакле 2 злата и могућа бронза у кошарци.Uh.
Kakvi smo baksuzi, nećemo nijednu medalju iz timskih sportova uzeti. Imaćemo 3 medalje, uzećemo samo u rvanju još.
Mrzim reprezentativni sport!
И можда нешто у ватерполу.Нећемо ни у рвању. Дакле 2 злата и могућа бронза у кошарци.
Сад ће неко да ми прдла како смо мало гори него на прошлим ОИ, јер смо тада имали 3 злата, а сада 2. И сад ће да крену са флоскулама да се само злата рачунају при званичном котирању. Чибе!
Imas li izlaz iz tog "ropstva" jer ako nemas to je manipulatorski narativ.
Mozes li da prestanes sa kukanjem oko medalja od kojih nemas nista?Можеш ли да не спамујеш тему више?
Све си погодио, имамо огромне шансе за злато. Незналице ти си смијале.Vaterpolo Srbija favorit,molim vas postedite me sa glupim pricama igrali su grupu lose a ja govorim kako je grupna faza nebitna i jos govorim da ih glat vidim u finalu samo su trazili formu kroz grupu
Spanija i Australija su obije mnogo bolje odigrale grupu od Srbije i dobile i pola vas je pljuvalo ekipu nemaju pojma.E pa danas otkako je poceo Oi turnir u vaterpolu obije te ekipe su ispale sa turnira.A vidjecete da danas dobijamo grke jer Srbija je Oi sampion i niko ne voli da je ima za rivala nebitno koji god tim izvela u kojoj god formi bila uvijek je favorit za zlato na Oi,naucite to neznalice sporta
A da ce biti tesko sa Grckom hoce ali momci ce naci nacin da pobjede jer su rodjeni pobjednici i imaju Dnk sampionski kao Real u fudbalu