Gimnastika sranje? Jel si ti realan?! Gimanstika je medju tri najviše gledana sporta uz atletiku i plivanje. To što je ti ne gledaš ne znači da je sranje. To je izuzetan bazni sport koji da je sreće bi se više cenio i radio u školama
Najbolji bazni sport ti je trcanje uzbrdo i ravno cijeli zivot a onda bitno je i da jedes sto vise zita da bi mogao da imas konjsku kondiciju a ne samo golu kratkotrajnu snagu i ekspolzivnost mesodzdera (tigar,lav itd)
Profesor Aca Nikolic je govorio o znacaju gimnastike u pripremi sportista i to je djelimicno tacno,cinjenica je da fleksibilno i elasticno tijelo redje se povredjuje takodje iako se povrijedi mnogo brze se oporavlja
Sa druge strane taj pristup mora da prati ishrana dzaba ti sva gimnastika ovog svijeta ako jedes meso i koristis koncetrovani secer ili so jer to unistava dugovjecnost i fleksibilnost kostiju.
Zasto konj ima vecu kondiciju od lava zato sto je biljojed
Meso daje snagu ali uzima energiju
Meso daje ekspolzivnost ali uzima kondiciju
Meso daje krace trajanje a zito duze
Licno sam neko ko je jeo previse mesa i vec zadnjih godina skroz sam ga izbacio,hranim se konjsko kineski - jedem pirinac i zob i sva zita moguca,imam 10 kila manje i manje mogu da nosim na ledjima al imam 100 puta vise energije,nisam depresivan vise,lijen,odradim vise poslova, nije mi nista tesko i mogu da pricam vise i trcim vise i ne drijema mi se kao prije ,mogu da spavam uvece 2 sata (sto ne propagiram,niko ne treba da spava 2 sata) ali ima noci da spavam krace a da sam od jutra pun energije nemam mamurluk uopste cak i sa 6 sati sam odmoran nekada mi je trebalo 10 sati uvijek jer sam bio spavalica
Dobio sam vise energije sa manje snage,a ljudi ne razumiju koncept energije.Ljudi misle kada neko nosi 120 kila na rukama da je taj svu energiju potrosio a nije ni imao samo je snagu golu upotrebio.Energija je stanje duha koje ti lijeci sve lijenosti i boljke slabog karaktera koji imas,nema odlaganja obaveza i ljecarenja
Imam veci prag na bol na toplo hladno.Npr vrucine podnosim perfektno ako je 40 stepeni napolju a nemam klilu a nisam mazohista pa da trpim osjecam se odlicno.Zito je cudo to gastronomska molitva
Zasto Djokovic dugo traje i sa godinama je kao vino sve bolji.Pa zato sto je biljojed kao Jarac,Konj sve zivotinje koje simbolisu izdrzljivost,trajnost,trpljenje,maratonci