Олимпијске игре - Лондон 2012.

Sjajan dan!:klap:

Svaka čast Luciji Zaninović na bronci u tae kwvan dou!:worth:

Vaterpolisti lakše od očekivanog. Pavić je hobotnica!:ok: Sa Crnogorcima će biti yeben fajt. Šanse 50/50

Rukometaši su ostali potpuno iznervirani i dekoncentrirani nakon prvog poluvremena grčko rimskim stilom od strane fanatika iz Tunisa.
S:ok:va sreća da je gotovo i nadam se da smo ispucali lošu partiju. Francuzi su naravno opasni, ali čini mi se ipak sporiji i nekak bezidejniji nego ranije. Šanse 50/50

Naposletku, dobra stvar je da se iskristalisalo sta OKS treba da radi za sledece OI u Riju, naravno, ako ima nekog pametnog tamo. U naredne cetiri godine sva sredstva usmeriti ciljano na one koji mogu do medalja 2016. Stjepanovic u plivanju, uz mogucnost da trenira dve discipline, umesto jedne, vaterpolistima dati ono sto im je najpotrebnije. Angazovati dobre trenere i sta vec treba za Dudasa, Bekrica i Kolasinca. Vise sredstava i boljih uslova za strelce, narocito za dve u zenskoj konkurenciji, Arunovicevu i Maksimovicevu, s ciljem da budu dobre u po dve discipline, kao i za sestre Moldovan. Sa Spanovickom da sednu i popricaju da li bi da izlazi po klubovima, loce i tuca se ili bi da napravi nesto veliko, dati joj jos jednu sansu na narednom SP, pa ili je podrzati ili se pozdraviti s njom. Teniseri, ako hoce da igraju za svoju zemlju neka igraju, njima ni pare ni uslovi ne trebaju. U ovu grupu eventualno ukljuciti jos desetak individualnih sportista (tekvondo, dzudo, kajak i sl.) ukoliko naprave veliki napredak u naredne cetiri godine ili se proceni da imaju veliki potencijal, sve ostalo mars u pizdu materinu.
Tako bar da spremimo njih tridesetak ali da budu vrhunski spremni i donesu sedam-osam medalja, od toga pola zlatnih.

Ana je izjavila da je sama kriva za poraz. Nikada nisam čuo da neko toliko očito pokraden ne prebacuje krivju na suca. Zato je ona svjetski prvak, a ja prvak ležanja na kauču:mrgreen:
Od mene imaš olimpisku medalju:cmok:

Inače kod 4:1 joj nisu priznali 3 boda za udarac u glavu, minutu prije kraja kod 11:11 Japanki priznaju udarac u leđa kao udarac u glavu za 14:11, a u zadnjoj sekundi poništavaju joj udarac u glavu za 14:14 ne znam uopće zašto

Bolt opet pokidao, a Korać dominira :lol:

Ma gde je pokidao, ludak je stigao i da pogleda gde je Blejk i opušteno ušao u cilj ... Već sada je najveći atleta, te mislim da obaranja sopstvenih rekorda na 100 i 200 čuva za Rio, i da se time oprosti kao kralj nad kraljevima, nenadjebbijivi koga niko nikad neće srušiti :worth::worth::worth:

Još je majstor tražio od Ser Aleksa da ga zove u Manu, i tek to bi bio spektakl :lol:

Ma gde je pokidao, ludak je stigao i da pogleda gde je Blejk i opušteno ušao u cilj ... Već sada je najveći atleta, te mislim da obaranja sopstvenih rekorda na 100 i 200 čuva za Rio, i da se time oprosti kao kralj nad kraljevima, nenadjebbijivi koga niko nikad neće srušiti :worth::worth::worth:

Još je majstor tražio od Ser Aleksa da ga zove u Manu, i tek to bi bio spektakl :lol:

Taman da nije okrenuo glavu to bi bio novi svetski rekord.

Iako smo na krilima nenadyebivog Pavića stigli do nove medalje, žalosno je da je apsolutna "zvijezda" utakmice bio Mićo Dušanović. Toliko neobjektivnosti i paranoje nisam odavno vidio:eek:
Protiv Hrvatske su se urotili CIA, FBI, KGB, srpsko-crnogorska mafija i mali zeleni koji su rengenskim vidom sucu prijavljivali naše faule.
Tužno i žalosno da starom čovjeku dozvoljavaju da ovoliko pije :mrgreen:

Prvi korak odrađen, slijedi vrhunac večeri....:p

Back