Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Има, само кошта.;)

Niste me dobro shvatili, ja sam rekao da su dobri majstori oni koji rade havarije i krpacine, zato sto u havarijama treba dosta iskustva, mnogo vise alate, bolji uslovi...
Limari koji rade samo trula vozila i menjaju sajtnu, rub za 20eur, ja te ne racunam u limare, a takvih su puni halooglasi.
A to bez zastite da traje 10god nema sanse!

U pravu si za havarije treba iskustva,ali i oni sto krpe treba dobro da znaju sta rade,nije ni to bas nista.E sad sto ima puno ljudi koji stavljaju trepnu preko trepne ili rub preko ruba sta se tu moze.Za neke aute i ne vredi drugacije.Kada radis Suzu iz 87.g. po pravilu je malo ljudi koji za takav auto zele da plate koliko bi trebalo pa su i radovi cesto takvi:"E ajd samo stavi taj rub da se ne vidi ta rdja!!". To otprilike tako zvuci.
A sto se tice havarija veruj da je tu puno "sladja" lova ,a i posao je uglavnom cistiji.
Za zastitu si u pravu,ukoliko ne stavis dobru zastitu na dobro pripremljenu podlogu nista nisi uradio.

Ево фришке слике:

Саб 99, приказан већ:

P5120001.jpg

P5120002.jpg

Форд 12м (ваљда сам убоо ознаку:)), има унутра неке пластичне гајбице:

P5120011.jpg

P5120012.jpg

Опет неки Форд:

P5120015.jpg

P5120016.jpg

Шкода Рапид - 110Р (Р као риба):

P5120017.jpg

P5120019.jpg

P5120020.jpg

Специјално за Супертицу - Мерцедес 280 С:

P5120021.jpg

P5120022.jpg

P5120023.jpg

Meni uopšte nije jasno zašto su ljudima nezanimljivi Fordovi pre 70-te. Pa oni su puni američkih fazona u sebi! Ako želite auto koji jako jako podseća na američki, a pritom je mnogo lakši za održavanje i ekonomičniji - treba kupiti bilo koji 17/20/26M pre '72-ge.

Inače je ovaj u baš lošem stanju, a s obzirom da ih ima dosta - ovaj onda može poslužiti samo za delove, a i to je pitanje koje. Motor npr nije paljen 100 godina.

Jedna zanimljivost - nemačkim Fordovima pre 70-te nikada ne trule vrata u donjim zonama. Ali nikad. :)

Kod 17m i 20m se meni lično ne dopadaju farovi i uopšte prednji kraj, dok su linija i zadnji kraj ok. Isto tako capri mk2 mi se sviđa, a capri mk1 ne. To je izgleda stvar ličnog ukusa.
A kad smo kod fordova iz 60-tih, izabrao bih cortinu mk1, sa onim štopovima podeljenim na tri dela, kao ona što je bila ovde na temi.

911s [SK];9809851:
Meni uopšte nije jasno zašto su ljudima nezanimljivi Fordovi pre 70-te. Pa oni su puni američkih fazona u sebi! Ako želite auto koji jako jako podseća na američki, a pritom je mnogo lakši za održavanje i ekonomičniji - treba kupiti bilo koji 17/20/26M pre '72-ge.

Inače je ovaj u baš lošem stanju, a s obzirom da ih ima dosta - ovaj onda može poslužiti samo za delove, a i to je pitanje koje. Motor npr nije paljen 100 godina.

Jedna zanimljivost - nemačkim Fordovima pre 70-te nikada ne trule vrata u donjim zonama. Ali nikad. :)
dok ne propadnu kederi i voda pochne niz staklo da se sliva u vrata ;)

Back