vule gs
Ističe se
- Poruka
- 2.283
Voleo bih da vidim tog sto ce trajati 10 godina bez zastite!?
Има, само кошта.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da vidim tog sto ce trajati 10 godina bez zastite!?
Има, само кошта.![]()
Има, само кошта.![]()
Niste me dobro shvatili, ja sam rekao da su dobri majstori oni koji rade havarije i krpacine, zato sto u havarijama treba dosta iskustva, mnogo vise alate, bolji uslovi...
Limari koji rade samo trula vozila i menjaju sajtnu, rub za 20eur, ja te ne racunam u limare, a takvih su puni halooglasi.
A to bez zastite da traje 10god nema sanse!
Vule,Vule,veruj da nema!
Ova Granada me podsetila na mog bivseg Consula ... na trenutak sam pomislio da je on ...Опет неки Форд:
![]()
![]()
Специјално за Супертицу - Мерцедес 280 С:
![]()
![]()
Команчерос, веруј да има - ја видео, и то на ВХ-у.![]()
Pozdrav svima sa foruma.Potrebna mi je pomoc:U dvoristu imam auto iz1950 austin 1.3 sa tri brzine gazda hoce da ga proda kolika je njegova cena?Hvala
dok ne propadnu kederi i voda pochne niz staklo da se sliva u vrata911s [SK];9809851:Meni uopšte nije jasno zašto su ljudima nezanimljivi Fordovi pre 70-te. Pa oni su puni američkih fazona u sebi! Ako želite auto koji jako jako podseća na američki, a pritom je mnogo lakši za održavanje i ekonomičniji - treba kupiti bilo koji 17/20/26M pre '72-ge.
Inače je ovaj u baš lošem stanju, a s obzirom da ih ima dosta - ovaj onda može poslužiti samo za delove, a i to je pitanje koje. Motor npr nije paljen 100 godina.
Jedna zanimljivost - nemačkim Fordovima pre 70-te nikada ne trule vrata u donjim zonama. Ali nikad.![]()