Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo jos malo...

Prilozi

• CIMG3377.jpg
    CIMG3377.jpg
    38,3 KB · Pregleda: 21
  • CIMG3378.jpg
    CIMG3378.jpg
    50,3 KB · Pregleda: 15
  • CIMG3379.jpg
    CIMG3379.jpg
    54,1 KB · Pregleda: 17
malopre sam vido pezejca u odličnom stanju...al nisam ga sliko jer je farban...jes da je u fabričku boju, sa komplet fabričkim niklovanim lajsnama, al nema veze...čim je farban ne važi se...

mislim bools. što da ne bude farban i sređivan. gledate li vi one emisije preko kablovske šta se radi sa kolima, svaka su prelepo ofarbana i sredjena, ne verujem da se tamo ne važe...
treba li auto da se drži po staklenim zvonom, da tobože ne bi bio farban, da bi se važio.
malo sam razočaran ovakvim mišljenjima

AMC, prvi oglas - to znamo šta je.
125PZ, peti oglas - to je onaj što je prvo mislio da će da ga proda za velike pare, a na kraju nažalost neće niko da mu da ni dva dinara.
20M, sedmi oglas - zvao sam, auto je u nevoznom i rasturenom stanju.
12M, osmi oglas - oglasi su uvek puni raznih 12M-ova na prodaju, cifre su često oko soma i po, mada stanja variraju.
Zephyr 4, deveti oglas - to takodje svi znamo šta je.
N.V. petnaesti oglas - to bih baš voleo da znam šta je, verovatno neka loša replika na bazi Bube.
Fury, dvadeseti oglas - to je onaj crveni iz Mirijeva što je bio na taxiju.

Uglavnom, sve u svemu, čim piše da je za restauraciju znači da su i stakla trula i da bi trebalo da popije jedno najmanje 3-4 soma, što baš kod nas i nije slučaj, jer se kod nas radi sve osim restauracije. :)

Ne znamo sta se krije iza "Kubizma" ... (treci oglas) ... :lol:

Mozda je nesto slicno ovome :

1955%20Chrysler%20300.jpg

Ili poput ovog ... "za restauraciju" :
Before%20Restoration.jpg

Isti , posle "restauracije" :
Restoration%20Complete.jpg

Poslednja izmena:
911s [SK];9715962:
Zephyr 4, deveti oglas - to takodje svi znamo šta je.

Не не, то није онај из Ресавске, он је 1962/63. годиште.:)
Требало би да неко позове да види о ком се моделу Крајзлера ради. Мада, чим кошта 450 евра значи да је више него јадан.:neutral:

Не не, то није онај из Ресавске, он је 1962/63. годиште.:)
Znam da nije, htedoh reći - znamo ga jer se već pojavljivao u oglasima.

mozda se i pazari...
Pa samo ako ćeš da potrošiš jedno 15 soma u njega.
Note: kedera nema na Bubanj potoku, kao ni retrovizora ni svetala. Hromiranih delova takodje. Tapaciranje sedišta bi koštalo jedno 400-500 evra. Motor loš za rad je oko soma i po do dva soma. Za trapove odvoji jedno pet. Limar će ti uzeti još pet i lakirer još 5-7. :)

Svaki se auto mora prvo videti , pa tek posle zakljucivati . Bez obzira na uzalud potroseno vreme , corbu i nerve prilikom obilaska svih onih 99% ispala , ko ima ozbiljnu nameru da kupi nesto po normalnoj ceni onda mora da pogleda SVE - bez izuzetka !
Najverovatnije je i ovo neka ispala , ali nikad se ne zna i to treba ispostovati .
Cesto se desava da se bas u tom 1% "ne odgledanih" i unapred osudjenih - krila perfektna prilika !
Upravo zbog toga vredi rizikovati i po ko zna koji put preci gomilu km. izgubiti dan i naslusati se raznoraznih "mudrosti"...
Pojava foto-oglasa je uveliko olaksala stvar , u samom startu se zna sta je i kako je , da smo videli sliku ne bi smo ovoliko pisali ... :lol:

Back