Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Други је зелени.:)

Мени и треба ђубре од делова, ако на Нели не буду хтели да сарађују отићи ћу на отпад у Виноградској који је специјализован за Шкоде, или ћу купити неки крш за 100 евра, препаковати шта ми треба и продати остатак на кило.

@MiniManija: Vidim da je ovaj crveni Mercedes na prodaju - koliko traze za njega, bas me interesuje?

E nisam tad nasao vlasnika ali idem ponovo pa cu da pitam.

Najgore od svega je sto su ti ljudi "culi" da su to "oeladtajmeri"(tako ih zovu) pa su neki takve cene odvaljivali da me muka hvata.
Za tu lanciu mi trazio 30000 franaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za forda isto.Kaze mi covek "cu ga dam na internet" a kuca mu se rusi,crep spao sa krova.:dontunderstand:

Pa nek ga da na Internet.
Kaži mu - evo ja ti dam 500 evra ako ga samo postaviš na neki nemački sajt.
To su kreteni, da mu noću olupaš auto i zapališ i da te boli dupe.
Ne treba biti fin prema takvima, jednostavno ih nahraniš **** odmah. Posle ako nešto bude bilo - pošalji drugara.

Uteče mi danas ovaj Ford, a lep je baš. Stefane, je li bilo ovih i serijskih kabrioleta ili samo ovakvih samogradnji? Izvinjavam se zbog loše slike, bili smo u pokretu i on i ja:

FordcabrioImage004-1.jpg

Piše da je 26M. Jako lepo sređen.

Poslednja izmena:
Uteče mi danas ovaj Ford, a lep je baš. Stefane, je li bilo ovih i serijskih kabrioleta ili samo ovakvih samogradnji? Izvinjavam se zbog loše slike, bili smo u pokretu i on i ja:

FordcabrioImage004-1.jpg

Piše da je 26M. Jako lepo sređen.

Mogao je lepo da ga odsece .... bonsekom , a ne sekirom ...

npr. ovako :

Ford%20P7%20(4)_1338_big.jpg

ford%20p7%20028_6435_big.jpg

ford%20p7%20029_4312_big.jpg

-------------------------------------------------
Bilo je nekih kabrio verzija (P7b) , ali uglavnom "made by" ...
npr: Außerdem fertigte die Karosseriefirma Deutsch in Köln-Braunsfeld eine Cabrio-Version
(ne mogu da nadjem fotke doticnih "zvanicnih" karoserista) ...

P.S. trebao je da stavi ili Fordove ili univerzalne felne , a ne Mercedesove ...

Poslednja izmena:
Ја мислим да имам 4 од 5 бројева.:D Али без увреде, није ме нешто претерано одушевио - моја реакција би била:worth::worth::worth: да је "Олдтајмер" био написан у стилу САМ-а.:ok::ok::ok: Али опет, било је пуно занимљивих текстова и приказа рестаурација (најбољи текстови су били о Опел Олимпији, Кадилаку Седан Де Вил и историји Шкоде).:ok:

Ne znam kako će ti se to isplatiti, znaš i sam da je Nela u principu skupa i kad kupuješ djubre.

Inače da se pohvalim - kolega Vule me je vozikao u GS-u i prosto sam oduševljen kolima. :)

Koga zanima da vidi uživo Citroena SM - kod Maxija na Dedinju (odmah prekoputa Pinka) stoji braon SM, jedan od dva SM-a u Beogradu.
U bre, nisam ni znao da ih ima u Srbiji uopšte, ja ne videh nijedan.

Ovaj kadet karavan je relativno redak, koliko se sa slika vidi limarija nije loša, treba videti mehanika da li funkcioniše, ukoliko može da se upali i vozi, onda vredi dati 300-350e i sređivati ali ne ulagati preko 1000e. Video sam da su ljudi ulagali i preko 2000e u kadet B ili C ali to jednostavno ne vredi jer je to opet samo običan kadet...

Ono za svaki auto, star ili nov, može da se kaže da je krš i leš i šta sve ne... Recimo Opel GT... redak, skup i cenjen oldtajmer, ali meni odvratan i ogavan. Kad bi video uživo one farove kako se okreću, mislim da bi mi se nešto okrenulo u stomaku i ispovraćao bi se direkt na haubu... :bljak:

Ма Опел је увек правио кршеве, једино што сам ја запамтио да је било лепо је Рекорд-Олимпија, ваљда је ишла до 1965. Ово даље је све било катастрофа.

Kadeti B i C su prilicno cenjeni zbog svoje izuzetne izdrzljivosti . Taj auto se pokazao kao jedan od najkvalitetnijih automobila u svojoj klasi ...
Meni se licno nikada nije dopadao (eventualno C/City, koji je u svoje vreme bio pristojnog i aktuelnog izgleda) , ali ga ipak treba respektovati ....

Kadeti B i C su prilicno cenjeni zbog svoje izuzetne izdrzljivosti . Taj auto se pokazao kao jedan od najkvalitetnijih automobila u svojoj klasi ...
Meni se licno nikada nije dopadao (eventualno C/City, koji je u svoje vreme bio pristojnog i aktuelnog izgleda) , ali ga ipak treba respektovati ....

Па и Лада је била издржљива и актуелног изгледа па јој опет нико не одаје поштовање. Ружне аутомобиле могу да поштујем само ако су у своје време представљали неки "бум", као нпр Рено 6 или 4. Међутим, Опел са Кадетом није представио ништа револуционарно, тако да он за мене остаје огавна шерпетина, коју би, када би ми дали да бирам између Ладе Специјал и њега, без размишљања послао у шредер.:)

Па и Лада је била издржљива и актуелног изгледа па јој опет нико не одаје поштовање. Ружне аутомобиле могу да поштујем само ако су у своје време представљали неки "бум", као нпр Рено 6 или 4. Међутим, Опел са Кадетом није представио ништа револуционарно, тако да он за мене остаје огавна шерпетина, коју би, када би ми дали да бирам између Ладе Специјал и њега, без размишљања послао у шредер.:)
Ne ne ne ... Nista od gore navedenog se ne moze porediti sa kvalitetom i izdrzljivoscu kadeta C .

Takodje prilicno cenjen , narocito zbog svoje "udarnicke" limarije je i Ascona B

opel_ascona_b_DW_So_312632b.jpg
2219702041_927503e4f7_m.jpg

Za Vuleta :
:mrgreen:
451.jpg

Back