Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tajna je to ...u djenovice mislim da je kadilak jer lici na de vil-a crni nije se mnogo vozio po putevima jer je dosta vremena proveo u dvoristu tj samo sam ga nekoliko puta vidio na ulicu kako 'krstari'

Vule, islikaj na tom parkingu ako budeš mogao (i ako budeš pronašao) opel mante i rekorde, i recimo ford capri ili taunus... Evo zauzvrat slikaću jedan žuti gs iz mog dvorišta ;)

Onaj beli rekord što sam pominjao, još je na istom mestu, evo i slike

Vule, islikaj na tom parkingu ako budeš mogao (i ako budeš pronašao) opel mante i rekorde, i recimo ford capri ili taunus... Evo zauzvrat slikaću jedan žuti gs iz mog dvorišta ;)

Onaj beli rekord što sam pominjao, još je na istom mestu, evo i slike

Наравно да ћу сликати све што ми дозволе. Волео бих да ме пусте да направим по 5 фотки за сваки ауто који тамо стоји, па да се договоримо и отворимо сајт са сликама старих аутомобила на Балкану. Не би било лоше да неко за 5-10-20 година види шта се све возило изгубљених 2000-тих на Балкану, да то нису само били ови нови пластиканери и кршОви.
Иначе овај Рекорд ми је један од најлепших Опела икада. Ако се добро сећам, дедин брат (покој му души) је купио овакав полован крајем 60-их и имао је грдне муке с њим.

evo jos koja slika
slikao sam kroz prozor pa se umjesto poda vidi ulica al sta cu :lol:
Photo154-1.jpg

Photo153-1.jpg

Back