Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Grba je isao od '53 do '62. Kontam da je ovaj tu '59-'60, jer drugarov bivsi '57 ima drugaciji volan, uzi gril (a mislim da to zavisi od godista) i oznaku 180D na drugom mestu. Takodje, poslednje serije bi trebalo da imaju zmigavce dole, kao Reponja, pa mislim da nije '61-'62...

Ma samo da mi stigne knjiga, ima da budem mag za Mercedese ;)

ide lepo vreme, više ću da se krećem pa ću da slikam unakažene oldtajmere...
Postoji jedan Taunus P3 koji služi za svakodnevnu vožnju...metnuo mu farove od nekog drugog automobila...jutros ga gledam kako preskače pružni prelaz...kao da vozi džip...srce me zabolelo...
U jednom selu je, ali kad ga nagazim u gradu, slikam ga...
Takođe, imamo jedan P5 koji pozadi ima svetla od Rekorda C, a napred one fićine migavce...

Superbird:
1. Odes na www.imageshack.us ili www.tinypic.com
2. Kliknes na "browse" i nadjes sliku koju zelis da okacis, zatim kliknes na "host it!"
3. Sacekas da se slika uploaduje pa kliknes na njen thumbnail ili prekopiras iz polja "direct link"
4. Desni klik na sliku / properties i iskopiras link u post izmedju

npr. imageshacknekaslika.jpg [/im g] [/quote]

----------------------

ceo splet okolnosti su proizvele devedesete tada zbog nepaznje ili treceg faktora pukne far ili stop lampa tesko se nalazilo plus izolacija pa neimastina moralo se budjiti od zastavinog programa itd, danas to na stranim oltajmerima ruzno izgleda a u ono vreme ko je mario za time, plus sto se danas moze nabaviti svaki deo za njih.

Мечка Репоња, вероватно најлепши Мерцедес икада:

P3170205.jpg

P3170209.jpg

P3170207.jpg

P3170208.jpg

Данас ја послах мог донатора органа пут Железника за 400 динара. Ништа добро на њему није остало!

P3170216-1.jpg

P3170219-1.jpg

P3170227-1.jpg

Браћа Цигоси су га натоварили за цирка 7 минута, само ми је нешто овде наопачке...:think: :hahaha:

P3170228-1.jpg

P3170229-1.jpg

Одлазим, а волим те,
љубави, једина на свееетууу,
не криви ме!:besna:

Startujem za jednog krša danas, petokraka table na njemu. Nije na prodaju, menjaće se uz doplatu za novog Punta. Ja reko - pa kako to, to ne može, potrebno je da bude registrovan najmanje dve godine pre prijavljivanja za tu akciju (koja inače teče naveliko). Usledio je odgovor - pa registrovaće ga. :neutral:

Back