Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ne verujem da postoji ova model kod nas.Posle '50-ih ima i kod nas oldtimera,medjutim to je jako skup sport,tako da u full-u ih ima jako malo...

Ovakvih Fordova ima jos uvek kod nas, jedan je bio do skoro u Nisu verzija sa 4 vrata, jedan je na reparaciji kod gosp. Saita Hdzica u Beogradu inace je kupljen u dragacevu i to verzija sa 2 vrata, treci je na Fruskoj gori, a koliko znam ima i par komada koji su proizvedeni u Rusiji pod imenom Gaz i to modeli -GAZ AA.-
:ok:

@ Budza

images

Reci nam da li znas nesto o onom crnom 1961 Ford Country Sedanu ?
Sta se desava sa njim , koliko se ceni , u kakvom je stanju itd ...

aUTO SE KISELI IDALJE NA ISTOM MESTU :hahaha:

neznam nista al otkad sam je prvi put vidio nije se pomjerila odatle ...steta za tako dobar primjer jer nisam vidio da je trula nimalo vjerovatno je bila u perfektnom stanju kad je dosla.... neznam sta je sa vlasnikom ni ko je jer sam se jednom raspitivao pa nisam dobio odgovor

neznam nista al otkad sam je prvi put vidio nije se pomjerila odatle ...steta za tako dobar primjer jer nisam vidio da je trula nimalo vjerovatno je bila u perfektnom stanju kad je dosla.... neznam sta je sa vlasnikom ni ko je jer sam se jednom raspitivao pa nisam dobio odgovor

Vozila se ona prije par godina. Znas ko bi mogao biti vlasnik? Pored volge je prodavnica protivpozarne opreme koja se zove 'volga',pa mozda je to neka veza .

Vozila se ona prije par godina. Znas ko bi mogao biti vlasnik? Pored volge je prodavnica protivpozarne opreme koja se zove 'volga',pa mozda je to neka veza .

jao jes mislim da je vlasnik prodavnice jedan cica Mijic se preziva a njegov unuk je iz bga .......ima tu necega kad ga vidim pitacu ga jel njegova i naravno koliko je ako se prodaje

Odgovor za Kresu capria>

To je ostatak simke 1300 iz 1974 god.Hteo sam ga kupiti bio je ok za 200 e ali je neka budala i to pijana naletela iz jednog turbofolk kafica i udarila direktno u njega.Zalosno.

Poslednja izmena:
A sto ova dva u NS ovako ostadoše?
Sledeca fotka bi mogla biti sa otkupa sirovina.
Tvoji su lepi primerci.

Zato što vlasnik ne želi da ih proda:confused:
Za to vreme, oni propadaju i verovatno će završiti u presi.....možda od onog žutog ima nade, sobzirom da je prva serija, bilo bi šteta...
Što se tiče ovih mojih, Supera smo ja i ćale komplet sami uradili sem farbanja, a karavan je kupljen sa 41000 km pređenih za 1200 evra u fabričkom stanju:per:
Pošto su GS-ovi završeni i na njima više nema šta da se radi, kupio sam 2 AMI-ja 6 iz '69 da se malo zanimam :cool:

Back