Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima na forumu!!!Ja sam Dragan Strazivuk iz Laktasa Republika Srpska.Jedan sam od osnivaca AK RETRO LAKTASI.Vozim bubu 1303 a u klubu imamo par zanimljivih primjeraka poput renaulta 8, vw varianta iz 1968 a sad nam stize i dodge touring iz 1921 god.

Pozdrav svima na forumu!!!Ja sam Dragan Strazivuk iz Laktasa Republika Srpska.Jedan sam od osnivaca AK RETRO LAKTASI.Vozim bubu 1303 a u klubu imamo par zanimljivih primjeraka poput renaulta 8, vw varianta iz 1968 a sad nam stize i dodge touring iz 1921 god.
Pozdrav i tebi, okači slike kad budeš mogao.

Časopis Auto Industrija, godina '71:
http://www.zpkg.com/forum1/Zastava/Auto_Industrija_02_1971.pdf

auto-industrija-1.jpg

ufh, trebalo mi je 2 dana da pročitam većinu postova i pogledam sve slike :))
ne mogu da verujem da je kod nas oldtimerIZAM zastupljen?!?!?!?!
svaaaka čast!
da li je iko kod nas, slučajno negde nekada video neki Ford A?

ufh, trebalo mi je 2 dana da pročitam većinu postova i pogledam sve slike :))
ne mogu da verujem da je kod nas oldtimerIZAM zastupljen?!?!?!?!
svaaaka čast!
da li je iko kod nas, slučajno negde nekada video neki Ford A?

Ne verujem da postoji ova model kod nas.Posle '50-ih ima i kod nas oldtimera,medjutim to je jako skup sport,tako da u full-u ih ima jako malo...

Juce sam se u Rakovici mimoisao sa jednim Peugeot 504 Coupe :cool:

BG tablice 940-***, sto najverovatnije znaci da je sad uvezen i registrovan.
Tamno siva metalik i na prvi pogled vrhunsko stanje.

Mnogo lep prevoz...;)

e da, gledam ove postove i ne kapiram-šta je toliko posebna na ovom Peugeotu, zašto ga ljudi toliko vole??? Mislim, cabrio jeste do j*j* :D
ali ovaj..... meh:Pežo
(moje mišljenje, nemojte da se vređate)

uuuuuuuu breeee, mnooogo ovaj traži za ovaj 125!
nego, da pitam iskusne: moj komšija je još prošle godine došao do "tristaća" 72god, izgleda fenomenalno: hrom očuvan, izvaren tu i tamo, zaštićen, nove kočnice, enterijer besprekoran...kako majstori kažu: ima bre liniju!! :D
auspuh mu je skapan, od guma nema ništa, prešo oko 75hiljada, nije registrovan 150godina :)
ali ga pali sa vremena na vreme i okrene koji krug. E sad, želim da ga kupim ali se on nećka! Koja je po vašoj proceni neka realna cena, zakačiću i slike za koji dan i daću detaljne podatke.... Ovo bi bio moj prvi projekat i zaista ne znam sa kakvim cenama ću se sresti!
Napišite nešto ;)

hoho, pa šta si sve "nakačio" na njemu?? Daj neku sliku :)
pazi, ja znam da taj auto nema neku vrednost iz razloga što ih je mnooogo bilo! Nije ništa posebno, tako da ga ne bih "restaurirao" već bih uradio sledeće-zamenio bih mu amortizere da bi bio niži, mnoooogo niži, platio bih komoru i neku metalic boju, tipa taaaamno tamno plava ili možda siva, trula višnja.
sklonio bih mu znake "zastava 1300" i to je to... možda bih iseko branike da budu što bliži šasiji.
ne znam šta bih sa točkovima, pošto ovaj nema originalne ratke a sigurno očuvane ne mogu da nađem
Daj Migi neku sliku :D

Back