Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesam video sam, no taj oglas je dao isti čovek koji ga je i prodavao dok je bio ceo. Neko u BG-u ga je kupio tako slupanog i tog tražimo. Strai vlasnik uopšte neće da razgovara, neće da kaže gde je otišao i za koliko para, ima neki kompleks ili neku sujteu. Sa slike se vidi da je muški udaren, školjka je sigurno iskrivljena, a u pitanju je GXL coupe, pa ako se ne može dobro ispraviti i srediti - dušu je dalo za čerupanje.

Nego sam mislio ako je neko video njega negde tako slupanog ili možda zna - tipa komšija klinac kupio Taunusa kupea ("malog Mustanga" :roll:) i misli da će da ga full sredi za 300 evra - da oslobodimo čoveka muka, da ne baca pare a i auto posle u djubre.

Snimi ovo: http://www.cannonballforums.se/forum/viewtopic.php?f=17&t=36637

Poslednja izmena:
tu sam ja svo vreme kreso , nego pod drugim imenom
Sad novosti za tebe i 911
Danas me je zvao drug i rekao mi je da je njegov brat video zlatnog kupea kako se zovi
ovaj nisu stigli da srede.A negde sam video da je neko okacio sliku isto zlatnog negde oko 27 marta,ali je slika stara oko 7ili 8 god.Mozda je to taj isplivao odnekle.
Mada ortakov brat je mozda video opel evropu ili tako nesto nikad se nezna

Taunus tranzit

image063gw7.jpg

Несретни комбет, шта су му урадили...z:(
И кад ће више да се склоне ови новогодишњи смајлији, сморили и бога и народ!z:((

Kombi je od komsije tu iz kraja. Nije u voznom stanju nekih 15-ak godina, stajao mu je u dvoristu iza jedne zgrade pa je bio "nedostupan", posle ga je izbacio iz dvorista i na kraju je zavrsio ovde gde je sada. Limarijski je u losem stanju, jedno vreme je sluzio i kao ostava... Fali mu soferka, maska, sedista pozadi... ali mislim da sam cuo da on te delove ima. A sto se tice jos nekih slika, potrudicu se ovih dana.

Ja sam ponosni vlasnik oldtajmera. Moj oldtajmer je star 40 godina.To je moj Fiat 1300 popularno nazvan Tristac. Mnogo mi je drag.Cuvam ga vozim ga,mogu reci brz je,stabilan, udoban i siguran pri svim vremenskim uslovima.

Poslednja izmena:
BMW-i serija 1602 i 2002 sa okruglim svetlima su pravljeni do '72-ge, tako kaže Hemi. Posle toga su obična pravougaona svetla.
Ovaj...

http://2.***************/_lsyt_wQ2awY/SJ4Pw4aWsFI/AAAAAAAAD5k/NalJeF5OHvs/s400/BMW-1600-2_1966_800x600_wallpaper_01.jpg

A kao san generacije 60tih je kol'ko sam obavešten bila Alfa 1750

b.alfa.romeo.1750.12.jpg

To su bila vremena iebemumater...

Back