Kverta
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Malo su "cudna" zadnja svetla kod ovih plavih Taunusa ... 
"uglavnom" su ovakva :
(bez okvira-razdelnika po sredini)

"uglavnom" su ovakva :

(bez okvira-razdelnika po sredini)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj leba ti uslikaj nam to.Kladim se da niko od vas nije video P5 sa zadnjim farovima od Rekorda C...![]()
Gledah sad na Discovery-u Fifth Gear Europe.Isli su u neki Citroenov muzej gde su sacuvani svi njihovi modeli ikada napravljen i to svi u besprekornom stanju.Steta sto nije otvoren za javnost nego samo za zaposlene.Vule bi se osecao kao u raju.
![]()
Da...pamtim vremena kad je 132 bio službeno vozilo mnogih OOUR-a...
Nego, mene interesuje onaj IMV 1600... Da li zna neko koji evropski automobil je poslužio kao osnova za legendarni IMV-ov kombi... Znate ono što se vozilo po hitnoj i vatrogascima...
Ja sam sa Fordova u suštini sve što valja već uzeo, ostalo je gomila... nečega (potrošnih delova u lošem stanju koji se ne kupuju polovni ni kad su dobri, a kamoli kad stoje napolju desetak ili više godina), jedino bi me neki kompletan motor zanimao.Пошто има више ГС-ова, један СХ и један Ами 6 Брек велика је моућност да ће се нешто на ЦФС организовати, само да још мало загаламим о томе, већ има пар људи који су за.
ovih IMV ima ih jos u vojsci Srbije jesu krsevi al zavrsavaju posao