Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malo su "cudna" zadnja svetla kod ovih plavih Taunusa ... :think:

"uglavnom" su ovakva :

149-1.jpg

(bez okvira-razdelnika po sredini)

Gledah sad na Discovery-u Fifth Gear Europe.Isli su u neki Citroenov muzej gde su sacuvani svi njihovi modeli ikada napravljen i to svi u besprekornom stanju.Steta sto nije otvoren za javnost nego samo za zaposlene:(.Vule bi se osecao kao u raju.:)

Гледао!:ok: Тамо се може ући само ако су у питању најављене групне посете - значи кад будем једног дана ишао на цитро-сусрет у Француску и у склопу тога у Конзерваторијум - сликам!:sanke:

Иначе што се тиче ИМВ комбета - онај отпад Нела их је пун, а има много и Фића-комбија. Било би добро да се организује више љубитеља олдтајмера па да одемо и договоримо цену да са свих олдтајмера скинемо све шта ваља, па онда да могу сви у пресу.

Poslednja izmena:
Пошто има више ГС-ова, један СХ и један Ами 6 Брек велика је моућност да ће се нешто на ЦФС организовати, само да још мало загаламим о томе, већ има пар људи који су за.

Пошто има више ГС-ова, један СХ и један Ами 6 Брек велика је моућност да ће се нешто на ЦФС организовати, само да још мало загаламим о томе, већ има пар људи који су за.
Ja sam sa Fordova u suštini sve što valja već uzeo, ostalo je gomila... nečega (potrošnih delova u lošem stanju koji se ne kupuju polovni ni kad su dobri, a kamoli kad stoje napolju desetak ili više godina), jedino bi me neki kompletan motor zanimao.
U svakom slučaju javi ako budete išli, oni tamo na Neli me već znaju, pa čisto da se promuvam malo.

Hvala Vuletu na klipu i hvala Kverti na snimku. :ok:

Samo mi se nešto ne svidja što se vidim u filmu pojavljuje gomila ovih novijih Kečeva (posle 84-te) i taj zeleni švajcarski tramvaj. Pa zna se valjda šta je bilo na Beogradskim ulicama tih godina, kad se snima film to se onda obraća pažnja i na sitnice...

ovih IMV ima ih jos u vojsci Srbije jesu krsevi al zavrsavaju posao

mene isto zanima,najgore od svega sto ja imam jedan ceo i vozan i sa 220 meckinim diselom
to su nesto slovenci u Novom mestu pravili,ali posto su oni radili renoe mislimda bi trebalo da ima neke slicnosti.
Inace ima ZF menjac ,sto mi je jako cudno(prednja vuca)
U to vreme nije bilo to tako jeftino,za domace vozilo
Ja sam naletao po stranim sajtovima na brosure , ali nista vise, cak ni literature nema na netu
Poz

Богами и ја сам видео да су на неким местима усрали сцене, нпр ставили Икарбусе на Славију који тад нису постојали - боље да су узели Саносе којих има расходованих у више ГСП погона, али да би све било оригиги требале би им словеначке Автомонтаже ако се добро сећам.
Ја се надам да ће се на филму појавити још олдтајмера, мада... Ако их је мрзело да траже кечеве са металним браницима велика је вероватноћа да је цео филм пун само Заставиних возила. За аутентични возни парк су се требали обратити овде!:poklon:
Mислим да сам видео како Порше обилази један Пежо 204 караван коме су упаљене само позиције, а у једној сцени се види и паркиран Решо 4.

Back