Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je prodat liku koji drzi autootpad za starije fiate u BG.Proveri na br. 064/663-9623.Slucajno smo pricali jutros telefonom i on mi rece da planira da ode do Cuprije za 124..Ja naso njegov broj u oglasima,prodaje delove za oldtajmere pa reko` da okusam srecu al :sad2:

Јбт што ме нервира ово "дајте понуде"... Ја би за сваки стари ауто понудио 200 евра, ма колико да вреди! Мислим шта, сад он не може да му процени вредност па онда дај лупајте цене, а ја ћу да изаберем која ми се свиђа. Глупости.:thumbdown:

Баш тако!
Кад је мене питао лик колико би дао за један ГС, ја рекао ништа. Он мислио сад ћу ја да лупим цену од 400-500 евра! Једноставно, увек би дао што мање. Ја би и за музејски примерак дао 200 евра, иако вреди 20 000, ал џабе кад ја немам те паре.

Ostao je jos poneki kec sa pocetka proizvodnje, kao recimo ovaj moj....

IMG_3560-1.jpg

IMG_3562-1.jpg

Pitanje je sledece...
Sta treba raditi i uraditi na njemu i kako ga izkonzervirati kako bi i na dalje ostao u ovakvom stanju??

Ако ни на једном месту није кренуо - петослојна заштита основном бојом и бодијем, и восак у врата.
Стварно је ко 'бона!:ok:

Jedino mesto gde je krenuo je prednje levo krilo u gornjem cosku do vetrobrana i vrata, nekih 3x3cm koje je deda pre 3-4 godine nekako zapusio (malo ruznjikavo) i prekinuo dalje napedovanje koje se od tad nije prosirivalo.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, ja sam Kidi sa Novog Beograda vlasnik sam nekoliko automobila Fiat, Lada, Zastava od kojih su neki oldtajmeri. www.autootpadkidi.com

Ovo sam nasao na putu za Ostruznicu, pisalo se vec o njemu , u pitanju je Linkoln cosmopolitan, vlasnik kaze da je nekad pripadao Milovanu Djilasu i trazio mi je za njega 1500EUR bez papira
I ovo (Volga) se nalazi kod njega
Peugeot 403- Ostruznica
Peugeot 104-Ostruznica

С обзиром да је ауто у јако добром стању, а верујем да би хтео да такав и остане, препоручујем комплетно фарбање, са скидањем комплетног ентеријера. Пошто тако могу да се среде све тачкице рђе које ће се сигурно појавити када се све поскида, а и онда си миран кад стављаш заштиту - сигурно ти неће трулити испод заштите због заостале рђе. Наравно потребно је наћи доброг лимара и фарбара.

... Ovo sam nasao na putu za Ostruznicu, pisalo se vec o njemu , u pitanju je Linkoln cosmopolitan, vlasnik kaze da je nekad pripadao Milovanu Djilasu i trazio mi je za njega 1500EUR bez papira ...
linkolnkosmopolitan4ft1.jpg

Auuu - Tragedija ... !
... tipicna prica o visokoj ceni koja je sahranila jos jedan oldtajmer ... :(

Pre 5-6 godina izgledao je otprilike ovako (bio je truo odozdo i "blizi zemlji )
(na slikama su drugi , u svrsi prikaza nekadasnjeg stanja ) :
images
images
images

main.php

Steta ...

Pre 60 god je izgledao ovako :

lincolncosmo49.jpg

lincolncosmo49bis.jpg

Poslednja izmena:

Back