Kverta
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima,nije me dugo bilo,pa da se javim.Pored mini morrisa volim sva ostala vozila koja su obelezila neko proslo vreme,pa sam se tako zainteresovao cim sam video oglas za Fiata 124 na nekom od sajtova,odmah pozvao vlasnika i sutradan otisao u Cupriju.Fiat je kompletan osim zadnjih farova i prednjih felni.I nije zardjao osim rubova i pragova.
Medjutim kaze da se pregrejao i da su mu izletele gumice na bloku motora od pritiska(koje sluze da u slucaju da zimi zaledi ne pukne blok,nego da one popucaju), pa od tada nije u voznom stanju.Ja idem u subotu sa majstorima i ako je samo to trebao bi da upali bez obzira na vodu,normalno nosim akumulatore punjace,kablove itd.malopre smo se culi telefonom i dogovorili.
Ali postoji mogucnost da je iskrivljena glava,da je pomesao vodu i ulje, i ko zna zasto ustvari nije popravljen!!!No videcemo.Ima odlicne osnove za reparaciju samo da vidim koji je problem sa motorom,a vlasnik verovatno nece da kaze istinu ako je nesto vece u pitanju.Inace taj motor od 1608ccm je i u fiatu 125!Delova ima u beogradu u jednoj radnji,vec sam zvao,od bregaste do lezajeva i spona.
Kao sto neko rece u vezi potrosnje to je neki drugi problem i nije vezan za ljubitelje oldtajmera.
A da i na Fiatu je karburator od pezejca!Tako da je malo ustrojen.
Inace taj auto ide kao mecava,pazite 1.6-110KS.To ni danas vecina automobila nema.Ja imam Focusa iz 2003 ima 1.6ccm i 102 Ks.
I ono sto mi se kod Fiata svidelo to je da su svi niklovani delovi bez rdje!!!
Tako da u subotu je dan D za Fiata.
Pozdrav svima i posetite
www.minimanija.co.yu
Naravno videcemo o cemu se radi.Spolja je zaista vredan tih para.Sve ima sto je potrebno.
Ko ti je rekao da su cepovi celi?
Svaka čast.Nisam predstavio svoj auto
Evo ga[/url]
www.autoricambi.co.rs Za Tex-a! Trazi pod fiat 125.Osnova je ista kod oba auta.