Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemci su po Nemačkoj vozili Bubu, a preko granice su putovali Mercedesom.
Francuzi su po Francuskoj vozili Spačeka, a preko granice su putovali Renoom ili Pežoom.
Jugosloveni su po Jugoslaviji vozili Fiću, a preko granice su putovali Stojadinom.
Sovjeti su po SSSR-u putovali Moskvičem i Ladom, a preko granice su išli tenkovima.
.....

karmanrn7ue6.jpg

@ Senna : GS u prvoj boji ?

-----------------------------------------------------

Sta ovi pisu 2000 ccm linijski sestak ? :
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8248191&postcount=2975

U prvoj boji, sa prefarbanim deonicama, tipa blatobrani i sl. od, verovali ili ne, prvog vlasnika, čikica Slovak, održavao ga je baš... poslednje 2 godine ne vožen zbog starosti vlanika, bio u travi pa odtuda propale trepne i lošiji blatobrani, inače je 1980.g cimos kopar. motor ko duša, hidraulika radi extra, svakih 14 sec se čuje pumpa.... to će moj drug Srle da odradi kako valja.:bye:

Ako nekoga zanima ima jedan fiat 124 kupe u Cupriji za 350e,dobar,ima nove amortizere,spone i jos neke delove.Mislio sam da ga uzmem al mi se zadnji kraj nesto ne svidja,850 sport kupe mi je lepsi.Ako nekog zanima imam br.vlasnika

Pusti amortizere, spone i slicno...ionako bi na tom autu, ako bi se uzeo, trebalo odmah staviti SVE od Lade (osim glave volana naravno) sto se sistema oslanjanja tice da ne bi posle bilo problema sa delovima. Bitna je karoserija, jer delova za nju tesko da ima.

Ima li cetiri ili dva fara?

BTW, 850 je neuporediv sa 124, ipak je ovaj drugi pravi auto...

Poslednja izmena:
Pusti amortizere, spone i slicno...ionako bi na tom autu, ako bi se uzeo, trebalo odmah staviti SVE od Lade (osim glave volana naravno) sto se sistema oslanjanja tice da ne bi posle bilo problema sa delovima. Bitna je karoserija, jer delova za nju tesko da ima.

Ima li cetiri ili dva fara?

BTW, 850 je neuporediv sa 124, ipak je ovaj drugi pravi auto...

*** imao sam slike al mi crko komp pa su unistene inace prva serija sa po jednim farom,boja crvena sa belim krovom,nije los za 350e i znam da je mnogo ozbiljniji auto od 850 al mi se nekako zadnji kraj ne svidja nema sportsku crtu.Stvar ukusa Pozz

Ovaj se proizvodio do '69 valjda....ima torzionu vodecu cev za kardansko vratilo i karoseriju koja ne bi mogla da primi delove zadnjeg sistema oslanjanja od Lade...to je veliki nedostatak :(

Koji bedak.3 dana pricam sa tipom i sutra sam trebao da krenem da vidim auto i ukapiram da mi tip prodaje obicnog fiata 850 specijal a ne kupea.Strasno kad ljudi i nemaju pojma koji auto prodaju.Sad idemo dalje sa potragom.Dakle trazi se fiat 850 sport kupe za do 400e ako neko zna neka javi.Hvala.
p.s. Moze i neki sliacan oldtajmer npr fiat 128 kupe iz 71 ili nesto u tom fazonu

Koji bedak.3 dana pricam sa tipom i sutra sam trebao da krenem da vidim auto i ukapiram da mi tip prodaje obicnog fiata 850 specijal a ne kupea.Strasno kad ljudi i nemaju pojma koji auto prodaju.Sad idemo dalje sa potragom.Dakle trazi se fiat 850 sport kupe za do 400e ako neko zna neka javi.Hvala.
p.s. Moze i neki sliacan oldtajmer npr fiat 128 kupe iz 71 ili nesto u tom fazonu
:hahaha:
Budi srecan sto si provalio na vreme ... a ne na licu mesta , nakon izgubljenih 2 sata voznje + benz.

P.S.
Jel to ovaj :
Fiat-850-850-Special~22a456d88b4a5fe7e2be7ac17fb7c1a0.jpg

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=87506

Poslednja izmena:
Jeste izgleda da su stop svetla sa druge generacije iako je auto prva generacija ...

Stopaljke su od Fiata 132 ... ;)

pa180291lu6.jpg

fs_dsc01594.jpg

==============================================================
A ovo su originalni :

AC :
124atv7.jpg

124biu3.jpg

==============================================================

BC:
fiat_124_portugal2.jpg

fiat_124_sport_coupe1.jpg