911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Možemo i da se tapkamo.Bravo matori... Svidja mi se kako razmisljas
U zamenu cu ti dati dve - jednu Skodinu i jednu Pezoovu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možemo i da se tapkamo.Bravo matori... Svidja mi se kako razmisljas
U zamenu cu ti dati dve - jednu Skodinu i jednu Pezoovu![]()

Biorex, koliko za Karmanna?
Čovek traži 5500 Evra, neznam šta da mislim, da li je to puno ili malo.Meni se čini puno bez obzira što je u odličnom stanju za svoje godine ( 1966god.), možda se varam, možda su to retka i skupa kola, ne poznajem WV vozila najbolje.

da li ste vidjali po srbiji fijate 130 limuzinu i kupe, bash me interesuje
Pa pazi, dal su cene realne ili nerealne zavisi i od opšte ekonomske situacije ovde. Npr, meni je nenormalno da dam recimo 1000 evra za neki velikoserijski auto u leš stanju koga bih čerupao za delove, ali je na zapadu to više nego povoljno.
I opet zavisi u kakvom je stanju, što se originalnosti tiče. Može da košta 500 evra i da limarijski/mehanički bude super, ali da nema nijedan natips/značkicu, da mu fale lajsne, i sa enterijerom presvučenim u skaj u kućnoj radinosti koji izgleda isto super - pa to naravno ne bih kupio.
Ovaj auto sam išao da vidim.FORD 15M (1970), neregistrovan, sa dosta delova, 350 EUR. za koje mislim da mogu i ići malo niže.
. Tako da sam rešio da ih skupljam
Postavi sam i njihove slike pre par meseci. Svi su bili u pedobrom stanju za te pare. Ali treba tražiti, loviti, šunjati se....
Za kog karmana 5500er, nije valjda za onog crvenog, što je zajedno slikan sa olzmpiom i volvoom. Pa to je previse, toliko previse da nema price![]()
Nije mi jasno zasto, i kod vas, a i kod nas u Makedoniji, sve starije od 1975, drzi nenormalno visoku cenu... Skoda 1000 mb, u voznom stanju, trazio lik 1200 evra. A da se dovede u pristojno stanje, potrebno je jos najmanje 1000 evra...a da ne kazem da je imala stopove od tristaca.

..... Tako da sam rešio da ih skupljam...... Ali treba tražiti, loviti, šunjati se....
.... 
Najveći broj njih se neće prodati, nego će završiti na ruti Železnik - US Stell. Znam milion primera gde je neko precenjivao auto, i pošto nije mogao da ga proda - na kraju ga je prodao Ciganima na kilo.Kad-tad sve ce se to prodati po minimalnoj ceni , problem je sto ti nezasticeni automobili vremenom propadaju .
Sve se može uraditi, sve. Neki su uspeli da me ubede u to, a pitanje je samo koliko si para spreman da izdvojiš.Jasno je da ekonomska situacija utice uopste na cenu, ali, hteo sam reci da su ljudi mnogo gledali Discovery, i mnogo su pod uticajem cena koje u emisijama tamo spominju...
Zato, provodio sam besane noci misleci kako da ga spasem, jer nekoliko limara su kazali da mu nema spasa, pa onda sam smisljao neke kombinacije, sve dok nisam zakljucio da nema toga koje se nemoze napraviti, ali da je u pitanju samo novac koji treba platiti da bi se nesto izvelo.
Koliko bi sada vredeo - ne znam, nisam video auto uživo i nisam se vozio u njemu. Ali je jedno sigurno - ne manje od 1000.![]()
Koliko bi sada vredeo

Sve se može uraditi, sve. Neki su uspeli da me ubede u to, a pitanje je samo koliko si para spreman da izdvojiš.
Jasno je da ekonomska situacija utice uopste na cenu, ali, hteo sam reci da su ljudi mnogo gledali Discovery, i mnogo su pod uticajem cena koje u emisijama tamo spominju...
Velikoseriska auta ne drze cenu, zar ne?
Primer sa Skodom je eklatantan. Gazda ubedjen da ima oldtimer, OK, jeste, ali vrednost tog auta nekompletnog, sa neoriginalnim delovima po njemu (stopovi od Z1300 na pr.) nemoze biti 1200 evra, i to za truli auto, t.j nesredjena limarija.
To sam htio reci.
Ipak, svi mi koji imamo volju i zelju za nekim starim autom, cenimo svoje ljubimce, nekada i nerealno, ali ih nikada i ne prodajemo olako, ja nikad ne bih prodao tristaca na pr. za mene BAS TAJ AUTO, mMOJ PRIMERAK, ima vrednost koju para nemoze kupiti, emotivnu vrednost, uspomene koje su vezane za njega i sl.
Nazalost ...Najveći broj njih se neće prodati, nego će završiti na ruti Železnik - US Stell. Znam milion primera gde je neko precenjivao auto, i pošto nije mogao da ga proda - na kraju ga je prodao Ciganima na kilo. .

Gledaj onda ovako sa strane koja nije emocionalna.Paaa...za sve komplet, limarija, mehanika, unutrasnjost, hromiranje...4000 evra max. Po procenama i ono sta su majstori rekli...izmedju 3500-4000.
To ovaj?'Znam lika koji je na Taunusu P5 stavio zadnja svetla od Rekorda C...slikaću ga kad mu nije u dvorištu, jer je lovaran i verovatno sujetan...

Ne može da vredi toliko. Eno na mobile.de se sa vremena na vreme pojavi po koji P6 koji je prešao manje od 50.000, prvi vlasnik, u dosta dobrom originalnom i fabričkomAko onaj karman onakav kakav je vredi 5500, pa nek je 100 puta karma, onda i ovaj moj vredi bar pola![]()
stanju, redovno održavan, za manje od 3000. I pre bih kupio taj (koji recimo ispadne 3500 na kraju) nego bilo koji kod nas.
i zimi. Ovaj sad što ga ima - njemu je to već peta 12-ica.
Čovek od svoje 19-te godine vozi samo 12M P6, i to isključivo prve serije (početak 66-te - septembar 67-me).
Upravo sam mislio na P5 sa svetlima od Rekorda... Slikaću, možda već sutra...