Kverta
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Na ovo sam naleteo na Tube-tu , ali cas radi - cas ne ???
Valjda sada radi !!
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na sta li to lici ...Postoji negde u BG-u čak i Manta B na šasiji Spačeka, koja se vozi redovno. Izgleda nikakvo.

Verovatno je replica. Na shasiji bube rade se razne replice, mislim da u bgd ima jedan tip koji to radi, doveze se buba, iskstrashi se i na postojecu shasiju ide neka od replica... Bio je u oglasima ne tako davno...

To snimano kod mene u komšiluku. Ne znam ko je, ali sam vidjao auto.
Na ovo sam naleteo na Tube-tu , ali cas radi - cas ne ???
Valjda sada radi !!
. Ima li neko da pravi cabrio krovove sa ili bez platna...
U pregovorim sam za jednu bubu 65. god. Tip je od nje napravio cabrio, atestirao, ofarbao (met. tamno zelena). Samo, nema krov. Ima li neko da pravi cabrio krovove sa ili bez platna...
Saljem slike čim je preteram kod mene u dvorište.![]()
U pregovorim sam za jednu bubu 65. god. Tip je od nje napravio cabrio, atestirao, ofarbao (met. tamno zelena). Samo, nema krov. Ima li neko da pravi cabrio krovove sa ili bez platna...
Saljem slike čim je preteram kod mene u dvorište.![]()

To je prilicno zezanje , a dobar majstor je verovatno i skup , pa je pitanje isplativosti , sve zavisi od stanja Bube da li vredi ulagati toliko .Znam čoveka koji radi sa tendama i svim vrstama platna...cirade za kamione, platnene krovoe za džipove i tako to... Pa ako želiš... Samo daleko od Beograda je...
Nikada ni jedan oldtajmer na mene nije ostavio jači utisak, neko prednjica BMW-a 2000 CS...
...........Npr kod nas se zna za samo jednog poslednjeg Zephyra Mk4 u nekom selu
- Ovaj je bio crni sa desnim volanaom RHD (jedva) , u nekom banatskom selu , mislim da je bio mk3 ... ali s obzirom da je to bilo pre 15 god. ... ? ...
Tog žutog Zephyra redovno obilazim, kad sam u prolazu. Odneće ga Parking servis, ne piše mu se dobro.
Treba ga spasiti ... ubediti gazdu da ga da za normalnu cifru , predociti mu posledice parking servisa (Zeleznik)
S obzirom da je danas vikend, kada se mnogi oldtajmeri pojavljuju na ulicama, izmedju ostalog sam poslikao sledeće:
(jedan od najboljih Audija te serije koje sam video)
stvarno je dobar
Apsolutno si u pravu ... ne vredi ga restaurirati , ali ga treba sacuvati ...Meni se taj žuti Zephyr nešto vizuelno posebno ne svidja (čitaj: ima i lepših kola), ali je jako redak i stvarno impozantan u svim svojim karakteristikama.
Uradiv jeste, samo treba sve nabaviti iz UK.
A i stvarno ne znam nikoga ko bi ga kupio da ga restaurura.
Nije nikom zanimljiv.
Interesovanje 0.