Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A autobus je 1941 Pionir, redni sestak benzinac i sagorevanje mu je savrseno. Vlasnik je stariji od njega i pre neku godinu je ugradio plin, cini mi se 2 boce od po sto litara. Kaze, "Ma znam da ne ide to, al ne mogu vise ovako, pogore Boga" :)

Inace nije neuobicajeno da tim autobusom vozi ovdasnje oldtajmerase na skupove po Evropi.

Pozdrav svima na forumu! Neko je postavio dobro pitanje ili savet cak gore u postovima, da ako iko zna neki oldtimer da stoji ili trune negde, da se javi. E pa ja znam jedan da stoji u Zrenjaninu, tacnije od mog dobrog druga je. Ja nemam para a on ga prodaje pa bolje neko od vas da ga uzme ako je zainteresovan. U pitanju je Ford Taunus (mislim da je 1965god.). Probacu slike da iskopam pa da vam posaljem. U solidnom je stanju :)

Mislim da u Igalu ima bas sa okruglim,bijeli,a ima i neki crveni.Parkiran je ponekad preko puta instituta gdje parkiraju autobuse.Tu je i manji otpad i na njemu ona plava manta B. A jesi li vidio Mercedes repas, kod vile azzurro ? Vlasnik ga vratio sa lakiranja.

Ovo ljeto izgleda dolazim za Igalo pa bar na kratko bitce jos jedan kadett c. malo kod vas na more iz Makedonije izgleda so kadett jer ipak so njega je najzabavnije ici na takav put nego so drugo auto. :)

Eto moj kadett proizveden 1975 godina davno je bilo to. U moja familija je duze nego sto sam ja rodjen. :)

2yosnqd.jpg

2i78u4k.jpg

2m4p3bk.jpg

16ia4qg.jpg

vmunfc.jpg

Evo slika Forda :). Kao sto sam rekao auto je u Zr. a za broj tel nije problem, kome treba neka se obrati...
Hehe, imam problem. Ne znam kako da okacim sliku, pa ako moze neka pomoc :).
Predpostavljam da je na ovo ,,umetni sliku" i onda me pita za URL slike...Slika mi je na racunaru.

Vozeći se danas novosadskim ulicama naleteh na zanimljiv automobil:

crysle10.jpg

Dakle Chrysler Avenger star 30 i kusur godina. Na TV je često ranije prikazivan veći model 160, dok je ovaj nepravedno ostao u zapećku, kao i njegove prethodnik Sunbeam 1250 koji se često mogao videti i na našim ulicama tokom sedamdesetih godina. Ovaj na slici se pravio od 1976 do 1979, a pod imenom Talbot još 2 godine posle toga. U svakom slučaju su tu bila 2 motora - 1,3 i 1,6. Nisu bili baš osobito trajni tako da se retko mogu naći očuvani primerci.:(

Moj auto :)

Zove se Sunbeam 1300 iako ima Krajslerov znak, a onaj na kome svuda pise Sunbeam (1250) je mnogo cesci i ima one L stopaljke. Zmigavci su od Tamica, a ovaj lim oko njih je naknadno napravljen da bi se upasovali. Imam jedan originalni, tako da ako neko naleti negde na nekog zalivadjenog, nek javi :).

Zdravo momci ja sam rade .Ja imam BMW 1502 iz 74g uzeo sam ga pre nekolko dana da ga sredjivam imam svoju radionicu sam sve radim limariju mehaniku farbanje samo enterijer radi burazer .Zna li neko možda gde da nadjem desno suvozačko staklo.Inače interesuje me ford taj iz zrenjanina kako da saznam koja je cena .E da u pregovorima sam za FIAT X1/9 74G Pa ću vas obavestiti šta sam radio u vezi njega.

Na kraju linije 601 (Surcin valjda, nisam siguran) na livadi stoji BMW 02, ali onaj stariji sa hromiranom maskom. Mozda uspes da napravis dobru cenu za ceo auto, svakako ce ti trebati dosta toga. Takodje, znam neke ljude koji imaju 02, kad se budemo culi pitacu ih da li imaju staklo kojim slucajem.

Zdravo momci ja sam rade .Ja imam BMW 1502 iz 74g uzeo sam ga pre nekolko dana da ga sredjivam imam svoju radionicu sam sve radim limariju mehaniku farbanje samo enterijer radi burazer .Zna li neko možda gde da nadjem desno suvozačko staklo.Inače interesuje me ford taj iz zrenjanina kako da saznam koja je cena .E da u pregovorima sam za FIAT X1/9 74G Pa ću vas obavestiti šta sam radio u vezi njega.

imam oboje vrata sa staklima nazovi na 064 148 41 17 pozdrav srdjan iz vrbasa

Back