Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala Haralampije !
Isplati se trud skroz ukoliko to volis.:)
Ja sam ponovo uzeo jednog,pisao sam ovdje vec,pa bih da ponovo zamolim ako neko zna da negdje ima neki za male pare,moze i Dijana ili Spacek da mi javi.
Treba mi motor i sto-sta od mehanike.
Ako ima Ami jos bolje.

Imas neki telefon?

Meni nije prvi put da trazim Amija,Spaceka,Dijanu,samo sada nisam toliko aktivan kao ranije.
Ukoliko se covjek taj Milic bavi sa time,to ne moze biti tako povoljno,to mi kaze iskustvo.
E sad ako neki lezi negdje onda moze biti prilicno jeftin.
To je razlog sto sam vas pitao ovdje na forumu.

Ili evo,ako neko prepozna ovog krem-bijelog sto sam ga ranije radio,a cuo sam da se vozi u Kikindi,nek` mi se javi,uzeo bih ga ponovo.
Nekad sam imao malo vise vremena pa sjednem u auto i po selima oko NS-a,pitas trazis pa nadjes.

Konkretno ovaj gore na slikama koji planiram da radim sam dobio dzaba,ali sam dao hiljadu din. eto da ne izbaksuziram bas.Nisam se pretrgao znam.;)
E sad ne trazim ja bas za dzaba,ali do sto evra bih dao,ne vise jer cu vjerovatno kupiti par komada dok ga uradim.
Ako mozes ostavi broj pa cu da zovem.

Uff jedva nadjoh Bogosavac gdje je. :)

Ne znam sta sam uradio sa brojem :confused:

Milic je skroz kul lik, dobar sam sa njim. Ima puno dvoriste kojekakvih Citroena za delove, tako da je lako moguce da ima i to sto tebi treba. Daj spisak, pa kad odem kuci sad za par dana provozacu se do njega i javicu ti sta ima i koliko kosta.

Znas kako,puno toga meni treba da bih pojedinacno kupovao.
Potrazicu ja neki cijeli sa solidnom mehanikom.
Eto mozes ako dodjes do broja ili ako prolazis tamo da vidis da nema neku radilicu da je dobra,samo to.
U svakom slucaju hvala ti.

Jednom sam isao u neku fabriku koja se preselila, pa smo isli zatvoriti vodu, posto sam radio kao vodoinstalater. Fabrika je bila prazna, samo nesto stajalo pokriveno ceradom.
Stalno me nesto kopkalo, i nakon sat vremena zavirim pod ceradu, kad ispod MG Morgan... Kad na dupe nisam pao. Nesto neopisivo!
Ovakav je bio:

stock-photo-schwaegalp-june-morgan-mg-plus-four-car-on-the-th-international-oldtimer-meeting-in-70955689.jpg

Čestitam. Ovo je ona Break verzija. Skoro sam video ovaj (samo na slici):
M_35_dos.jpg

Jel' znaš nešto o ovom kupeu?

Imaš ovde nešto malo o tom modelu:
http://www.citroenet.org.uk/prototypes/m35/m35-1.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Citroën_M35

Inače moj prvi auto je bio Citroen GS :zaljubljena: 1970 i neko godište, zeleno metalik boje, kupljen 1985. u Nemačkoj za celih 222 DM, kad sam položila vožnju.

Motor bio u odličnom stanju, limarija nešto manje (sajtne i pragovi), ali pošto je moj otac radio godinama u Citroenovom servisu u Nemačkoj, on ga je utegao, pa je bio kao nov...
Okončao je neslavno na ibarskoj magistrali 1993. u saobraćajci (kud i dadoh mužu da vozi :roll:)

Poslednja izmena:
YU AMK VETERAN iz Novog Sada i ove godine organizuje skup starovremenskih vozila poslednjeg vikenda avgusta.

logo.jpg

17. Međunarodni skup starovremenskih vozila u Novom Sadu 26-28. avgusta 2011. - Program

Petak:
Prijem gostiju u hotelu Duga u popodnevnim satima

Subota:
Polazak iz hotela u 8.30
Vožnja do Beočina i izložba vozila u centru
Poseta manastiru Beočin
Ručak u restoranu Karaš na obali Dunava
Povratak u Novi Sad i izložba vozila u centru
Svečana večera i dodela nagrada u hotelu Duga

Nedelja:
Polazak za Futog u 9.00
Osveženje na brod-restoranu u Futogu
Ispit spretnosti
Poseta ergeli poljoprivredne škole
Poseta katoličkoj crkvi
Ručak u centru Futoga i dodela nagrada

Kotizacija:
Kompletan program sa dva nocenja u hotelu (petak/subota i subota/nedelja) 45 evra
Kompletan program sa jednim nocenjem u hotelu (subota/nedelja) 33 evra
Samo subota 10 evra (za one koji ne ostaju na svecanoj veceri kotizacija je 5 evra)
Samo nedelja 8 evra

Cene su po osobi.

Informacija za one koji zele da dodju da vide automobile: U subotu stizemo u centar Novog Sada oko 5 sati.

Poslednja izmena:

Back