Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VW 1600 Variant, u Zemunu:

vw1600variant-1.jpg

Ma zezam se Pero, VW 1600 Variant - varijante...

Ponovio sam se sa Ami-8 karavanom.
Nema motor i mjenjac,a i sto sta tu jos fali.
Ako neko naleti na Ami-8 moze i obican da bude u rasponu od na poklon do sto evra,nek mi javi pa da se nesto radi.:)
Plasticni zadnji blatobrani ako ima neko isto tako,pazario bih.
Usao u krv boks sa dva cilindra,pa bih opet da se vozimo moj prijatelj Ami i ja. :)

Uz brdo prvom niz isto gledaj kako da se zaustavis,ali uvijek stignes gdje si posao.:)

Pozdrav svima !

Za Obicnog Tatu: dokle si stigao sa renoom?

Poslednja izmena:
Video sam danas ovaj automobil:

bmw20010.jpg

bmw20011.jpg

Ah, bila su to lepa vremena. Za to doba moćna mašina u prilično lakoj karoseriji oslobođenoj raznoraznih današnjih džidža - bidža mogla je mnogo. 2002 tii je bio strah i trepet na mnogim evropskim stazama, ali je zahtevao prilično umeće ako se želelo voziti brzo, a bez izokretanja po putu. Osim naravno nemanja ABS, ASR, ESP i sličnih igračaka ovde se klima nije mogla dobiti ni uz doplatu. Vrelina se kod ovog auta podrazumevala čak i na minus 20.:)

I za mene je to pravi BMW, dalekih sedamdesetih dok sam bio klinac, bio je jedan 2002 jarkonarandžaste (fabričke) boje u komšiluku, ali ona prva serija sa okruglim štopaljkama, kao klinci često smo se prepirali šta bolje izgleda, 2002 ili Alfa Romeo Junior, ni danas ne znam koji je lepši.Those were the days...

Back