Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Javlja mi se da to nećemo doživeti. Ali, nema razloga da ne nastavimo sa čuvanjem i sređivanjem staraca!Kako ovo lepo zvuci,Antique,Classic...lici mi na naucnu fantastiku kad se bude ovo primenjivalo kod nas.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javlja mi se da to nećemo doživeti. Ali, nema razloga da ne nastavimo sa čuvanjem i sređivanjem staraca!Kako ovo lepo zvuci,Antique,Classic...lici mi na naucnu fantastiku kad se bude ovo primenjivalo kod nas.
Doduše, svako ko ima neku trulu kantu tvrdi kako mu je fabrika nudila tri najnovija modela, samo da iz njega pokupi jaja i istera kokoške...Pa kako necemo dozivjeti,kod nas su svi antika,klasika.....i sve ostalo....
Ma, on bi i dao al' ne daju naseljene kokoške i džukci...Ууу има класике код нас ко плеве, као што Еспањол рече у сваком селу постоји по један лелемуд који има неког крша за који му фабрика нуди нов модел, али он ето не да...![]()
Bilo ih je u jednom periodu po Beogradu koliko hoćeš. Prodavao ih je Inetercomerc i nisu baš razbijali cenom...A ni ljudi nisu nešto padali nikad na Fordove.911s [SK];12972269:Kako nije, vozilo više srednje klase.
Dok je sirotinja u Srbiji sanjala Fiću na doživotni kredit, pripadnici srednje klase u Švabiji su vozili ovo.
Sa plinom se prolazi bez problema. Samo...sa svim tim ugrađenim loncima i šerpama to više nije oldtajmer.Koliko je sada tesko proci kompletan tehnicki pregled?Mislim donosenjem nove uredbe o gasovima,ne vidim nacin na koji ce nasi oldtajmeri proci tu stavku...
Ajde kocnice,svetla i sta znam,jos i nekako al gasovi![]()
Koliko je sada tesko proci kompletan tehnicki pregled?Mislim donosenjem nove uredbe o gasovima,ne vidim nacin na koji ce nasi oldtajmeri proci tu stavku...
Ajde kocnice,svetla i sta znam,jos i nekako al gasovi![]()
Života mi, postoji knjiga standarda za oldtajmere pa pogledaj gde piše da model koji nije bio fabrički predviđen za plin sada može da ugradi londrinu u gepek i izigrava oldtajmera? I na kraju, ne važe više vrednosti za određeni model. Važe vrednosti (za sada) u okviru Euro- 3 standarda. Sviđalo se to nama ili ne...Kod kontrole izduvnih gasova se gledaju odstupanja u odnosu na propisane vrednosti za taj konkretan model, tj. ne postoji neka univerzalna granica.
@Espanol: Odakle ti to da oldtajmer sa plinom nije oldtajmer, zivota ti?
Tip D - MODIFIKOVANO VAN PERIODA
Modifikacije nacinjene van perioda na ISTORIJSKOM VOZILU sa dokazanim identitetom, tipicne za period i uz koriscenje delova po specifikaciji iz perioda, gde je period vreme kada je vozilo bilo u svakodnevnoj upotrebi.
Samo...sa svim tim ugrađenim loncima i šerpama to više nije oldtajmer.![]()
A i mnogo njih je došlo iz uvoza, kada su Zapadnjaci počeli s filozofijom da posle 5-6 godina menjaju autimobil za novi.Bilo ih je u jednom periodu po Beogradu koliko hoćeš. Prodavao ih je Intercomerc i nisu baš razbijali cenom...
Daaaaa, to stoji. Gastarbajteri su ih dovozili masovno. Po Dojču su mogli da se pazare bambadava. Interesantno je takođe da su cene Fordova drastično padale sa godinama, dva- tri puta više nego recimo Opela.911s [SK];12984988:A i mnogo njih je došlo iz uvoza, kada su Zapadnjaci počeli s filozofijom da posle 5-6 godina menjaju autimobil za novi.
Jeste, i zato ovi imaju ne garanciju nego rok trajanja. Kad izletiš iz garantnog roka možeš da se.....za delove, održavanje i sl. Što reče moj drugar kad staneš sa takvom konzervom na putu treba ti prvo pola sata da poskidaš sve one ukrasne plastične poklopce koji ne služe ničemu, a onda ukapiraš da bez lap-topa i odgovarajućeg programa možeš samo da plačeš pored kredit- lizing *ovna. Nekad si mogao da uzmeš šrafciger, razbucaš i produvaš karburator, promeniš platine ili razvodnu kapu, ako ti pukne kaiš skineš hulahopke suvozačici pa improvizuješ isti. radi do prve radnje...Ali, hteli ste šminku, modu, elektroniku, plastiku, izbečene i iskerefečene farove, pa platite danak.
Koliko sam do sada uvideo, uglavnom zbog neinformisanosti po pitanju održavanja i poistovećivanjima tipa "a pa to je američko, to je skupo".Daaaaa, to stoji. Gastarbajteri su ih dovozili masovno. Po Dojču su mogli da se pazare bambadava. Interesantno je takođe da su cene Fordova drastično padale sa godinama, dva- tri puta više nego recimo Opela.