Odavno su za mene rekli da sam zayeban igrac
????
Gde si našao te slike? Ti slikao, ili...?
Rekoh da sam pričao s likom...? "trenutno nije na prodaju", plus što sam išao bolje pogledati...tuga, čemer, jad.
Necu ulaziti u to da su u top 26 umesto W100 koji je bio ubedljivo najbolji auto na planeti usli SSK i 300 SL iskljucivo zato sto je odnos ljudi koji kao wallpaper drze Gullwing i 600 otprilike 9790:1. Reci cu samo da je auto veka simbol stednje na svakom koraku (najjeftinije resenje ogibljenja je gibanj, al ajde da umesto dva stavimo jedan popreko pa cemo i tu ustedeti itd itd

).
Potpuno se slažem.
Ne kažem ja da ni jedan Citroen ne valja, samo kažem da je i ta marka imala promašaje. Inače 2cv i Ajula su super... Pa B2, pa Traksion avant... A Ami je zaista faca!
Ali GS je stvarno ugly... i Visa, i BX i CX.... Totalni promašaj dizajna (CX i GS su pokušali da zamene ajkulu... jadno.... visa i AX su trebali da budu novi spačeci... malo morgen). P.S. Da vidim kad bi taj vaš GS mogao da ore njivu i vuče teret, kao što je Olimpija radila posle rata u nedostatku komercijalnih vozila!
LOL!
A da vidimo kako Olimpija vuče teret u odosu na Mercedes SK 2626!

Eto ti poređenja.
Dalje, GS mi nije nikad bio lijep, ali kao auto je super, i nekako je simpatičan. Kao i svaki Citro, ima dušu. A CX mi je među 10 najlepših auta na svetu, pogotovo prva serija, ili druga Presidentiale...
Ако је тако онда Лада рулз.

Мислим, не разумем фазон да се одређује који је ауто добар по томе колико лубеница/диња/бундева/паприка/гајби јабука може да се нагура у њега а да он и даље иде. То је као кад је мене полуписмени шљакер на ауто отпаду убеђивао да је Југо 45 супер јер су он и његов кум из неке вукојебине возили пун ауто лубеница за Бањалуку а ауто је ишао, "још сам и ја држ'о у крилу на сувзачко сједиште 2 гајбе...". Зна се за шта је аутомобил прављен, а ако се већ креће по сељачком систему "кол'ко може да стане а да се не распадне" и "чик Милисаве јел' може тај твој да повуче тракторску приколицу" - онда су Лада и Волга закон.
Da... Da vidiš u mog rođe golfa, ide a ne troši... Beži bre.
911s [SK];11068599:
Svaka vozila se razmatraju u odnosu na ostala vozila istog perioda. Iako su sledeca vozila bila dobra u vreme kad su se pojavila, 2CV je jos 50-ih bio prevazidjen, Buba je 70-ih bila smesna, a Reno 4 80-ih kao serpa.
A ako cemo da ih poredimo kao Opelman, onda je GS neuporedivo udobniji i avantgardniji od te Olimpije, onda mozemo o tome kako Olimpija ima bolju limariju, a svi oni koji tako razmatraju nemaju nijedno bajato (ispravno) vozilo.
DA! (mada je reš uvijek bio šerpa)
Za direktora DMB-a, IMV-a, Centrocoop-a i ostalih oour-a... Toliko mi taj auto liči na Titoistički period...
Nikako. Za njih je bio 200D, Argenta i slično. Ovo su eventualno imali gastarbajteri i to an stranim tablama.
Волво "а ла Бата Животиња" - 'бем ли га како се зове:
Već sam zaboravio sliku, ali trebalo bi da je 260.
Meni je Kadet C-C baš štosan.
Мечка Турчибалд:
Мечка Турчибалд 2:
Zašto "Turčibald", zaboga!?
Нека Фордаљка - опет сам заборавио која а мрзи ме да отварам слику:
Men' se čini da je Granada.
Ако их власник не преузме у одређеном року или ако их се одрекне у међувремену иду у Железик на млевење.
I...? 4k dindži je globa? Može se vlasniku ući u trag preko tablica (ako ima...ili već nekako) pa refundirati i dati još koju kintu... To je jedia opcija ili...?