Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
911s [SK];11054156:Jesi li smarao vlasnika ili..?![]()
Само мало

Има 39 година и тако...
Каже човек да га још увек не би мењао за нови ауто...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
911s [SK];11054156:Jesi li smarao vlasnika ili..?![]()
Само мало
Има 39 година и тако...
Каже човек да га још увек не би мењао за нови ауто...
Kakva smejurija![]()
Inace, skup u Mitrovici je bio mnogo dobar, doslo je oko 60 automobila.
Necu ulaziti u to da su u top 26 umesto W100 koji je bio ubedljivo najbolji auto na planeti usli SSK i 300 SL iskljucivo zato sto je odnos ljudi koji kao wallpaper drze Gullwing i 600 otprilike 9790:1. Reci cu samo da je auto veka simbol stednje na svakom koraku (najjeftinije resenje ogibljenja je gibanj, al ajde da umesto dva stavimo jedan popreko pa cemo i tu ustedeti itd itd).
Ja bih ubio za ovako nešto!
Odnosilo se na leša sa 123. strane!Tog žutog 850 coupe (Ferari za sekretarice) znam, taj je u mom kraju... Dvorište iza je puno sličnih leševa...
Ne kažem ja da ni jedan Citroen ne valja, samo kažem da je i ta marka imala promašaje. Inače 2cv i Ajula su super... Pa B2, pa Traksion avant... A Ami je zaista faca!
Ali GS je stvarno ugly... i Visa, i BX i CX.... Totalni promašaj dizajna (CX i GS su pokušali da zamene ajkulu... jadno.... visa i AX su trebali da budu novi spačeci... malo morgen). P.S. Da vidim kad bi taj vaš GS mogao da ore njivu i vuče teret, kao što je Olimpija radila posle rata u nedostatku komercijalnih vozila!
P.S. Da vidim kad bi taj vaš GS mogao da ore njivu i vuče teret, kao što je Olimpija radila posle rata u nedostatku komercijalnih vozila!
911s [SK];11068599:Svaka vozila se razmatraju u odnosu na ostala vozila istog perioda. Iako su sledeca vozila bila dobra u vreme kad su se pojavila, 2CV je jos 50-ih bio prevazidjen, Buba je 70-ih bila smesna, a Reno 4 80-ih kao serpa.
A ako cemo da ih poredimo kao Opelman, onda je GS neuporedivo udobniji i avantgardniji od te Olimpije, onda mozemo o tome kako Olimpija ima bolju limariju, a svi oni koji tako razmatraju nemaju nijedno bajato (ispravno) vozilo.
CX je bio izuzetno lep u svoje vreme , GS je za svoju klasu i ondasnji dzep takodje bio lepuskast kao i BX ...
Za direktora DMB-a, IMV-a, Centrocoop-a i ostalih oour-a... Toliko mi taj auto liči na Titoistički period...CX jeste super!![]()