Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za drugara 'Birda:

DSC03563-1.jpg

DSC03567-1.jpg

DSC03568-1.jpg

Gospodin je stalno pod ciradom, desi se ponekad da je i izvan.

Evo još:

Jedino od Fordova M-aša su imali ovaj 20M. Truo, kompletan,sve sem kože i klime. :smile: gepek pun NOVIH razvodnih kapa, kablova za svećice, reglera, svetla, kaiševa i pitaj Boga čega još za njega. Dobro, ja ne jurim njega, ali su nam delovi potpuno isti, smo je drugačija širina i hod klipa, u njemu je bio 1.5 V4 65hp na svu sreću neočerupan.

Ono što sam, osim ovih delova u gepeku, našao zanimljivo je braon volan u super stanju za mene, aftermarket naslone za glavu koji natačinju na sedište (crveni su, moraju se presvući) i svaštanešto. Sad sam popisao šta sam sve zanimljivo našao, pa ću da odem kolima jednom i pokupujem.

Sledeća tura: Vinogradska!

Ako nije tajna gde je ovaj otpad.

Tamo de stoji taj karman kad krenes ka Grockoj na smederevcu (ako mislimo na isti - skroz je zardjao..) ima jedan extra amer... samo sto se ja ne razumem u amere pa ne znam koji je:lol:... ali je poznat;)

Na prvoj slici mozda ne deluje da mu je dosao kraj ali verujte mi ende.
Ne znam gde si ti to video ovo je bas u grockoj.
Necemo vise ruzne stvari ajde bar da uzivamo u lepim slikama pa bar slikama.

Poslednja izmena:
Sve je uradivo ali prvo ne kod nas i sa nasim majstorima ako nekimmm slucajem i znas dobrog majstora a taj majstor ti jos i rod rodjeni onda se postavlja pitanje isplativosti investicije a to je kod ovog opela debeo minus.Za Stefana *(na zadnje pitanje odgovor nema trika bar su moja iskustva takva)

Nema problema nikakvih, mnogo gori leševi su dovedeni u red, nigde ne piše da mora da bude nov da bi bio dobra podloga za rad.
Bolje da se uradi i da propadne za pet godina nego da ga presuju sad.

Slazem se samo ja imam drugcije kriterijume.Po meni auto kada zardja u duplom limu a ti ne mozes da nabavis novi deo i da ga zamenis tipa vrata hauba i tu nesto krpacis za mene to nije posao dobre restauracije.Ali svakako postoji

Prilozi

• taunus-1.jpg
    taunus-1.jpg
    84,8 KB · Pregleda: 25

Back