dawidp
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni se cini da si u strartu krenuo pogresnim putem... previse truda, entuzijazma i zivaca a da ne govorim o 15 k potrosenih maraka u auto koji jos uvek nije kompletan i koji ne vredi na trzistu oldtimera toliko ( tebi vredi svaki dinar i vise od toga ).
automobili kao sto je tvoj ( dakle, kola kojih je bilo u vecim ciframa ) se restauriraju tako sto se nadje najbolja baza za rad i pocinje se od nje. dobra ( i skuplja ) baza za rad je uvek jeftinija od lesa koji treba da se dize iz mrtvih, sto si i dokazao. naravno, dobri primerci su retki i teski za nalazenje ali cekas i pecas ( strpljenje je isto jedna od odlika oldtajmerasa ). kad nadjes auto koji je daleko zdraviji, restauracija bude brza laksa i jeftinija sa boljim rezultatima...
zao mi je sto si se istrosio ( i sa strpljenjem, zivcima i parama ) ali nisi krenuo pravim putem
Zašto je bio promašaj? Ne znam, pošto nisam nikad imao mogućnosti da se bavim njima. Proizvedeno ih je 235.000. Da li su kod nas u svoje vreme bili retki i teški za održavanje? Da li su ti isti motori korišćeni i u 12-icama "Weltkugel"?Ovaj model se proizvodio samo 3 godine. Bio je promašaj. Sledeći model, Banana (Taunus P3) je sa istim motorom išao 10 km brže i trošio 1 litar benzina manje, samo zbog aerodinamike.
911s [SK];9919584:Zašto je bio promašaj? Ne znam, pošto nisam nikad imao mogućnosti da se bavim njima. Proizvedeno ih je 235.000. Da li su kod nas u svoje vreme bili retki i teški za održavanje? Da li su ti isti motori korišćeni i u 12-icama "Weltkugel"?
... iz prve je tesko razgonetnuti sta je ...sta je ono sto sam ja slikao?
И гомилу снобова. Шта знам, не волем ја то.
srpska oldtimerska scena jos uvek nije dovoljno razvijena da bi imala gomilu snobova. bogati ljudi zeljni foliranja tek treba da otkriju oldtimere kao nacin za prikazivanje po gradu ( a stvari se polako krecu u tom pravcu ) a iako to zvuci izfolirano, ja ne smatram da je to los razvoj stvari. svaka umetnost, pa i ova, mora da bude potpomognuta od strane par bogatih mecena a ako ce ti ljudi stvoriti neki renome i podici automobilsku kulturu na visi nivo kroz oldtimere, onda cu ih i trpeti neka se foliraju...
Не не, богати који купе олдтајмер да би се фолирали су најобичнији џибери, а ови сада што их имају су само снобови. Мислим, довезеш ауто на скуп и враћаш га шлеп службом.![]()
Salim se, slazem se uglavnom sa tobom ali nemozes ti nikome da nameces kulturu ponasanja i svoje vrednosti kada je hobi u pitanju.