Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U kakvom je stanju ta 164-ka. Gde se tacno nalazi, da li se vozi ili se ne mrda. Da li je ta 144 u produzetku Kaleniceve tj. u Sindjelicevoj ulici, mislim da je sive boje.
164-ka se nalazila u donjem delu Juznog Bulevara , negde na polovini zlatna , u pristojnom , voznom stanju. A 144 je u Milesevskoj , blizu Sindjeliceve ...

P.S. imaj na umu da su mnogi oldtajmeri , nakon objavljivanja njihovih fotki ovde , naprasno nestali .
( sumljam u onu "kokosinku" ili kako se vec zvala:lol:)
Toliko mi je žao šta sam sa njima uradio, da i nije za neku priču, menjao sam ih za ford taunusa registrovanog. Bile su potpuno kompletne, sa svim lajsnama, rozetnama itd, malo su branici bili načeti. Jedna je bila limarijski ok, a drugu je čile zakačio kombajnom po vratima i blatobranu. .......
Verovatno su to bile poslednje , mislim da ih je "na pocetku" bilo ~ 40-tak .
shasija sa dvoje vrata je kupe. bar sam ja tako u shkoli uchio. :)
Treba da tuzis tog profesora ...

Original postavio d4ch4
shasija sa dvoje vrata je kupe. bar sam ja tako u shkoli uchio.

Slika iznad : ford taunus 12m, 2 doors, nije kupe, dvoje vrata, kupe je više zasečen.

Ne verujem, ili ne želim da verujem.
Imaš li neki spisak toga što je nestalo?
Ma nije to tako ozbiljno .. i nisu bas mnogi , neki ...
Npr. ocuvani crveni Commodore Coupe , Rekord P2 2-door, crni W112 ...

Posto sam spomenuo onu "kokosinjku" , pretpostavljam da ste ukapirali to vise kao u sali ... ;)

Ali nikad se ne zna ... :lol:

Commodora se sećam, ali se tog Rekorda i W112 ne sećam. Možda si mislio na tog W112 kog sam uslikao kod Piramide?

Mnogi nestaju. Neki nestaju sa otpada jer odu na presu, neki nestanu jer se prodaju (a velika većina oldtajmera je na prodaju, mnogi nisu u oglasima, ali čim pitaš "jel na prodaju" počinje priča iz koje zaključuješ da jeste ako se ponudi neka pristojnija suma, ili bi barem većina njih prodala svoj oldtajmer - samo se premišlja trenutno), a neki nestanu jer tu gde su bila parkirani prilikom slikanja - tu su bili samo privremeno parkirani (u prolazu itd).

Danas sam bio do MML-a da proverim za jednu Cortinu Mk2 što je stajala tamo u redu za čekanje na presu, medjutim završila je kao i ovaj.

DSCN2905555-1.jpg

ovaj w112 :

th_mb2-1.jpg

a Rekord P2 je pomenut (nije uslikan)

Nadam se da su ih vlasnici udobno smestili u tople garaze , ili su po obostrano zadovoljavajucoj ceni nasli nove vlasnike , ljubitelje oldtajmera ...

Poslednja izmena:
УУУУ ЈЕБ'О ТЕ ЛАЈСНА ГЕПЕКА СА ФАБРИЧКОМ ЗАШТИТОМ!!!:eek::eek::eek:
Ја сам пре једно 2 године хтео са неким ГС-овцима да покренем акцију да обиђемо све отпаде на Ибарци, као и све сек-си (секундарне сировине) отпаде у железнику и очерупамо све могуће делове са ГС-ова на које наиђемо - само код Неле стоји 6-7 комада. Ал ***, паре...
Јел остало што Татри код те бабе?

Негде код Зајечара...

dyzabor31082008fh8-1.jpg

Poslednja izmena:
ni babe ni tatri:whistling:

vidim da si ljubitelj GS ova. ima jedan u Zemunu (park Kalvarija, bivša uluca Stanka Paunovića oko broja 10 ili 12) metalik staro zlato, u solidnom stanju. možda ste ga već viđali, ali ako niste tamo je i tamo stoji nekih 10 15 god. I on je sklonjen sa ulice u dvorište, ali se vidi lepo...pa....

Poslednja izmena:
Kao sto u jednom mom postu rekoh, ovi nasi otpadi ne presuju vec mesec dana skoro...zbog niske cene zeleza.
Nego, da se pohvalim:)
Danas sam kupio zadnja desna vrata i prednje levo krilo za tristaca. NOVI !!!!!
Stajali u magacinu.
Dao mi ih covek za 1500 denara (25 eura)

ni babe ni tatri:whistling:

vidim da si ljubitelj GS ova. ima jedan u Zemunu (park Kalvarija, bivša uluca Stanka Paunovića oko broja 10 ili 12) metalik staro zlato, u solidnom stanju. možda ste ga već viđali, ali ako niste tamo je i tamo stoji nekih 10 15 god. I on je sklonjen sa ulice u dvorište, ali se vidi lepo...pa....

Кад кренем код бабе и деде или код кума свратићу да погледам. Када сам ја у октобру 2005 купио први ГС, било их је још доста по огласима и паркинзима, а онда су сви понестајали... Већина је завршила као сек-си, или још чами на Паркинг-сервисовом плацу у Агостина Нета у Блоку 70А... Тамо би требало отићи и видети шта има, па дасе регистује фирма, и да можемо да учествујемо на лицитацијама.
Било како било, ја сам свој ГС на време набавио и сместио у гаражу, још само да набавим паре...:(
Да неко не зна да ли негде на Алтини има неки сек-си отпад? Да одвучем стару шкољку од ГС-а кад је очерупам.

Да неко не зна да ли негде на Алтини има неки сек-си отпад? Да одвучем стару шкољку од ГС-а кад је очерупам.

Gurni je u Savu ili nadji po oglasima likove da ti je odnesu za džabe, ili zovi parking servis - komunalce da ti isto odnesu za džabe.

Већина је завршила као сек-си, или још чами на Паркинг-сервисовом плацу у Агостина Нета у Блоку 70А... Тамо би требало отићи и видети шта има
To je blok 67A, iza Delta Kitija.
Možemo da idemo zajedno, ja nisam bio tamo ima 4 meseca. :ok:

Stefe, ajmo opet, da pokupimo onog Maseratija :D
Nego, koji je auto tamnozeleni na slici sa otpada?

Nego, kad smo kod matorih saabova, ima jedan u bloku 30, ne secjam se da li je bio crni ili beli :D I ima jedan kod mene(Fontana) narandzhasti... Neke informacije o njima. Narandzhasti se vozi, to je jedino shto znam...

Gurni je u Savu ili nadji po oglasima likove da ti je odnesu za džabe, ili zovi parking servis - komunalce da ti isto odnesu za džabe.

To je blok 67A, iza Delta Kitija.
Možemo da idemo zajedno, ja nisam bio tamo ima 4 meseca. :ok:

Ма више се исплати да је продадем на кило него да је поклањам - има још бар 200 кг метала код кума на тавану - што шкарта од ГС-а које сам оставио не знам ни сам зашто, што неких старудија од Бубе и Пасата.

Што се другог тиче мож'мо да идемо:ok::klap:, ја никад нисам тамо био (сем прошле њедеље кад сам увече иш'о да купим цемент у "Уради сам", али су ме џукци појурили па нисам стигао да боље осмотрим кроз ограду).

Мислио сам на Паркинг сервис, ја то сврставам у 70А.

Отпад у Земуну јесте у Симе Шолаје, зове се "Жунакомерц".

Poslednja izmena:

Back