Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.380
Bude i sada takvih dana, a bude i mirnih, da ne kažem mrtvih. Vikend je, valjda se duže spava. Mislim da je najživlje radnim danima ujutro, kad svi zarađujemo plate 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cime se bavis ti?Bude i sada takvih dana, a bude i mirnih, da ne kažem mrtvih. Vikend je, valjda se duže spava. Mislim da je najživlje radnim danima ujutro, kad svi zarađujemo plate![]()
Spremam dorucak sebi ikucam ...ok.Evo, vikendaški
Kako si ti?
aha..evo sad zurimMultitasking
Fino
Pa nije bas idila ima leda podosta okolo
HA, i da znas da nijePa nije bas idila ima leda podosta okolo
Ma u prolazu bio razmisljao se dal cu se uspeti pokrenuti po tom ledu...HA, i da znas da nije.. zamisljala sam to malo drugacije.. ovo je sa posla slika ili ulice gde zivis, prolazis?
Koliko dugo si u tim krajevimaMa u prolazu bio razmisljao se dal cu se uspeti pokrenuti po tom ledu...
Godina i pol evo...Koliko dugo si u tim krajevima?
Godina i pol evo...
Ne znam cega im smetalo...jest hladnije sto je recimo letos bilo prednost...odem kuci ono 40 stupnjeva brze bolje nazad na 20...ok..imam ovde iz okoline neke ljude koji su bili, a vratili se, neki porodicno, neki samo radili privremeno..uglavnom se svi zale,..
Mada ovde se generalno svi na sve zale, tako da nema znacaja, bar meni ...
Ovi porodicno nisu bili zadovoljni zdravstvenim sistemom tamo {?}, kao da je mozda ovde bolji (?), skolstvom, koje je ovde dno ...Ne znam cega im smetalo...jest hladnije sto je recimo letos bilo prednost...odem kuci ono 40 stupnjeva brze bolje nazad na 20...
Svasta...doduse ja Sam odje Sam djete mi je kuci...moguce da je neuklapanje u pitanje Niti Sam se I ja uklopio Al sljakam jbg..vjerovatno su hteli domicilni tretman a svedjani svakako nisu na tom nivou ni medju sobom a kamoli Prema balkanjerosima...Ovi porodicno nisu bili zadovoljni zdravstvenim sistemom tamo {?}, kao da je mozda ovde bolji (?), skolstvom, koje je ovde dno ...
Mislim da im je to prica za ovde, ko zna sta je..
Imam neke stare poznanike takodje tamo, on se bavi restauracijom automobila, ona profesorka .. oni dolaze svakog leta...
Mislim da je ta prica, drugaciji mentalitet, nisu se uklopili.Svasta...doduse ja Sam odje Sam djete mi je kuci...moguce da je neuklapanje u pitanje Niti Sam se I ja uklopio Al sljakam jbg..vjerovatno su hteli domicilni tretman a svedjani svakako nisu na tom nivou ni medju sobom a kamoli Prema balkanjerosima...
Ovo je u Jurćenpungu, bio sam tamo u lovu na irvasePa nije bas idila ima leda podosta okolo
ahaOvo je u Jurćenpungu, bio sam tamo i lovu na irvase
Tacnije to je kod Gavle nekih 30 km preOvo je u Jurćenpungu, bio sam tamo u lovu na irvase
Sta si radio tamo?Ovo je u Jurćenpungu, bio sam tamo u lovu na irvase
Lovio irvase, jel moram još jednom da ponovim?Sta si radio tamo?