Kafić Old school forumeri :) stara kafanaaaa :)

Prilozi

• IMG_20241205_101507713_HDR~2.jpg
    IMG_20241205_101507713_HDR~2.jpg
    181,9 KB · Pregleda: 7
ok..imam ovde iz okoline neke ljude koji su bili, a vratili se, neki porodicno, neki samo radili privremeno..uglavnom se svi zale,..
Mada ovde se generalno svi na sve zale, tako da nema znacaja, bar meni ...
Ne znam cega im smetalo...jest hladnije sto je recimo letos bilo prednost...odem kuci ono 40 stupnjeva brze bolje nazad na 20...

Ne znam cega im smetalo...jest hladnije sto je recimo letos bilo prednost...odem kuci ono 40 stupnjeva brze bolje nazad na 20...
Ovi porodicno nisu bili zadovoljni zdravstvenim sistemom tamo {?}, kao da je mozda ovde bolji (?), skolstvom, koje je ovde dno ...
Mislim da im je to prica za ovde, ko zna sta je..
Imam neke stare poznanike takodje tamo, on se bavi restauracijom automobila, ona profesorka .. oni dolaze svakog leta...

Ovi porodicno nisu bili zadovoljni zdravstvenim sistemom tamo {?}, kao da je mozda ovde bolji (?), skolstvom, koje je ovde dno ...
Mislim da im je to prica za ovde, ko zna sta je..
Imam neke stare poznanike takodje tamo, on se bavi restauracijom automobila, ona profesorka .. oni dolaze svakog leta...
Svasta...doduse ja Sam odje Sam djete mi je kuci...moguce da je neuklapanje u pitanje Niti Sam se I ja uklopio Al sljakam jbg..vjerovatno su hteli domicilni tretman a svedjani svakako nisu na tom nivou ni medju sobom a kamoli Prema balkanjerosima...

Back