OKUPIRAJMO SRBIJU! Isplivao Bajdenov snimak u kom govori o planu da zauzme Beograd!

Ne, neću da se pustim. Nećeš ti mene preslišavati.
Prosto i ključno pitanje:
Koliki je čiji doprinos?
Mesečni doprinos izraženo u EURSrbijiNATOu
Dragan10 daje0 EUR1000 EUR
De_Sisti1000 EUR0 EUR
Hvala @dragan10 šta financiraš vojni savez u kojem je RH.
Ja ga isto financiram, ali to je dosta normalno - za razliku od toga da iz svog džepa financiram srpsku vojsku kao što ti financiraš NATO

Poslednja izmena:
Hvala @dragan10 šta financiraš vojni savez u kojem je RH.
Ja ga isto financiram, ali to je dosta normalno - za razliku od toga da iz svog džepa financiram srpsku vojsku kao što ti financiraš NATO
zar ti vec nisi upoznao coveka kome se obracas? mislis da ce me ljudi koji nemaju svoju veru, ne znaju svoje poreklo izivcirati? ja sam ovde prevashodno da vama sorosevcima dizem pritisak. gde vas samo stancaju PS: javljas li se iz sirije, donbasa ili moskve?

Kad se koprcaš i teško ti je priznati da svojim radom financiraš NATO
sta mi je tesko priznati? tu mantru sto vi, SOROSEVA SISICE, ponavljate ko papagaji? NATO radi za mene, da nije njega nebi ziveo ko bubreg u loju, vec bi jeo SOROSEVA qomna ko i vi ovde po forumu. imas li nesto originalnije, svoje?

sta mi je tesko priznati? tu mantru sto vi, SOROSEVA SISICE, ponavljate ko papagaji? NATO radi za mene, da nije njega nebi ziveo ko bubreg u loju, vec bi jeo SOROSEVA qomna ko i vi ovde po forumu. imas li nesto originalnije, svoje?
Zanimljiva je ta vaša SOROS mantra.
Cura ti napuca nogu, SOROS je kriv.
Luzer ko luzer, uvijek mu je netko drugi kriv

Back