Frtajler
Legenda
- Poruka
- 57.339
Nisam ja nikakav vjernik, normalna osoba prestane vjerovati u izmišljena bića s najviše 10 godina, a ipak sam starijiИ ти си верник те батаљене цркве?
Ништа, настави са молитвама...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja nikakav vjernik, normalna osoba prestane vjerovati u izmišljena bića s najviše 10 godina, a ipak sam starijiИ ти си верник те батаљене цркве?
Ништа, настави са молитвама...
Hvala @dragan10 šta financiraš vojni savez u kojem je RH.Ne, neću da se pustim. Nećeš ti mene preslišavati.
Prosto i ključno pitanje:
Koliki je čiji doprinos?
Mesečni doprinos izraženo u EUR Srbiji NATOu Dragan10 daje 0 EUR 1000 EUR De_Sisti 1000 EUR 0 EUR
Šta su to duhovna bića, neprecizan si, jel to produhovljeni čovjek?Najnovija Gumigelenkova objava otkila je dve nove do sad nepoznate pojedinosti o njegovoj licnosti.Da je star više od 10 godina i da ne veruje u duhovna bića.
"uvukao" se i jednom i drugom. Svaka mu cast.Верујем да је свима јасно да би дефинитивно за Србију било боље да је победио Трамп нарочито зато што му се Вучић увукао у позадину.
zar ti vec nisi upoznao coveka kome se obracas? mislis da ce me ljudi koji nemaju svoju veru, ne znaju svoje poreklo izivcirati? ja sam ovde prevashodno da vama sorosevcima dizem pritisak. gde vas samo stancaju PS: javljas li se iz sirije, donbasa ili moskve?Hvala @dragan10 šta financiraš vojni savez u kojem je RH.
Ja ga isto financiram, ali to je dosta normalno - za razliku od toga da iz svog džepa financiram srpsku vojsku kao što ti financiraš NATO
Iz Zagreba, i kao i ti ti plaćam porez za NATO pakt.zar ti vec nisi upoznao coveka kome se obracas? mislis da ce me ljudi koji nemaju svoju veru, ne znaju svoje poreklo izivcirati? ja sam ovde prevashodno da vama sorosevcima dizem pritisak. gde vas samo stancaju PS: javljas li se iz sirije, donbasa ili moskve?
Тихи ти неће опростити, господине Бајден!![]()
kako ste svi isti, glupi, nemate svoje misljenje, sa tim placanjem poreza za NATO. ti to ponavljas vec nekoliko puta , isto kao i ona SOROSEVA sisicaIz Zagreba, i kao i ti ti plaćam porez za NATO pakt.![]()
Kad se koprcaš i teško ti je priznati da svojim radom financiraš NATOkako ste svi isti, glupi, nemate svoje misljenje, sa tim placanjem poreza za NATO. ti to ponavljas vec nekoliko puta , isto kao i ona SOROSEVA sisica
sta mi je tesko priznati? tu mantru sto vi, SOROSEVA SISICE, ponavljate ko papagaji? NATO radi za mene, da nije njega nebi ziveo ko bubreg u loju, vec bi jeo SOROSEVA qomna ko i vi ovde po forumu. imas li nesto originalnije, svoje?Kad se koprcaš i teško ti je priznati da svojim radom financiraš NATO
Zanimljiva je ta vaša SOROS mantra.sta mi je tesko priznati? tu mantru sto vi, SOROSEVA SISICE, ponavljate ko papagaji? NATO radi za mene, da nije njega nebi ziveo ko bubreg u loju, vec bi jeo SOROSEVA qomna ko i vi ovde po forumu. imas li nesto originalnije, svoje?
zasto sam sad pa ja luzer? zato sto placam porez u holandiji? da zivim u srbiji, ili ne daj boze u rvtskoj placao bi tamo porez. kako su sve SOROSEVE SISICE isteZanimljiva je ta vaša SOROS mantra.
Cura ti napuca nogu, SOROS je kriv.
Luzer ko luzer, uvijek mu je netko drugi kriv