neogeo
Aktivan član
- Poruka
- 1.427
Pa tad je sex jos bolji.Psihologue:Da se nisu posvađali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tad je sex jos bolji.Psihologue:Da se nisu posvađali?
Psihologue:Tvoj dečko je super,sjajan,idealan i nikada ga nisam upoznao ali ne mešam se
više u tvoju vezu,jer ona je samo tvoja..
Kaže se kako si birala tako ti i treba..
Ali tebi je lepo i tako treba da ostane...dok god ti je lepo...
Makar te šutirao,zezao,nervirao tebi je lepo...
Super samo tako nek ostane...
Bliss:...sedimo u autobusu...ja i decko...ispred nas moja "drugarica" sa kojom se zadnjih mesec, dva svaki dan cujem...nama je 4 godine veze bas na taj dan...i planirali smo po dolasku na mesto na koje putujemo da nadjemo nacin da pobegnemo od grupe i proslavimo taj dan...
...drugarica se okrece u nekom momentu voznje i saopstava nam da treba da razgovara sa nama...u cilju rasprave nekih stvari...
...sledeci dan se vidimo u zajednickom kaficu hotela..i setim se da je htela da prica...za stolom sedimo ja i ona....decko sedi podalje od nas i prica sa asistentima...pocinjemo da razgovaramo...tema je razciscavanje nekih stvari izmedju svo troje, u stilu rekla kazala.....kada sam cula temu za razgovor...prokomentarisala sam da ce nas posvadjati ako krenemo o tome da pricamo...na sta sam dobila odgovor.:..(ja se izvinjavam ovo nije citat nazalost)...ne interesuje me da li cete se posvadjati...to nije moj problem...ja hocu da raspravim...
sokirana sam izjavom...ali...nastavljamo razgovor...i razciscavanje...zanimljivo decko ne prisustvuje tome...prekinu nas u sred razgovora dvoje koji su seli za nas sto....dolazi i moj decko sa kojim sam u odnosima koji ne mogu biti bolji i to je vidno za celu grupu studenata sa kojima putujemo...
...dok oni sede razmisljam ...da ne kazem da kljucam zbog pomenute izjave...okrecem se prema drugarici i predlazem joj da se odvojimo nas troje da bi eto raspravili...na sta dobijam odgovor:
ja sam mislila da zavrsimo razgovor ja i ti
krecemo da trazimo mesto gde bi odvojeno pricale ali ga ne nalazimo...posle nekog vremena ja i decko odlazimo u sobu i ja mu ukratko ispricam o cemu se radi..i zanimljivo na moju predpostavku da cemo se posvadjati on se nasmeje i iskulira...
...posle 2 dana dolazimo kuci...kacimo se svo troje na msn...i krecemo sa raspravom u kojoj moja drugarica sve vreme price ne saopstava mom decku sta je to oko cega je ona htela da raspravlja...jos citam recenice tipa ove:"dakle (ime mog decka), rekoh da je meni i tebi sve jasno ,jel tako?"..
."uzivajte ljudi ...ako imate jos neko konkretno pitanje , pitajte..." - mislim se u sebi pa ti si htela da pricas...sad smo dosli oboje i ti obrces situaciju i postavljas je kao da mi tebe trebamo da pitamo .a nisi uopste ni rekla sta je tema...
"vidis da je to van pameti i meni i (......)" ...iznerviram se i iskljucujem se sa ceta...posle nekog vremena decko ode da spava ...ja i "drugarica" razmenimo jos par recenica gde miona mrtva ladna kaze za mog decka:"meni npr nikad ne bi mogao da se svidja neko ko se zaebava dok ja pizdim..."
...i posle svega cujem da ona kaze dqa se nije mesala u nasu vezu...
...ima tu jos toga...necu spominjati lista bi bila predugacka i porazavajuca...
KAKO BI STE SE PONASALI U OVAKVOJ SITUACIJI?
Bliss:...prethodni deo price...moja drugarica i moj decko su se culi dosta dugo telefonom oko faxa...zimus...zatim je doslo do situacije da je ona njega pozvala da dodje kod nje da joj on instalira neke programe jer je dobila novi komp....s obzirom da je maltene nisam tada ni poznavala a nije mi se ni obracala na faxu...popizdela sam i pokacila se sa deckom...tada smo i raskinuli oko te svadje...na kraju on nije otisao kod nje...izmedju te price ide gomila poruka dvosmislenog karaktera...koje je dobijao od nje...na kraju sam je nazvala telefonom ...popricale smo sasvim fino ...i kao raspravile...(pouzdano znam da nije bilo nista izmedju njih)
...posle par nedelja ona sazanaje da ja visim na krsti...i dolazi...saopstava mi to ...ja je drugarski prihvatim ne razmisljajuci o prethodnim dogadjajima...i krecemo da se druzimo...
...ona upada na msn...gde se u tom trenutku nalazi drustvo koje mnogoo gotivim..i pokusavam da je ubacim...mada mi nije nesto islo od ruke...
...vidimo se svi sa msna par dana pre naseg odlaska na ekskurziju...
...kroz par situacija mi ona saopstava kako je davno moj decko rekao za nju da joj "perverzija viri iz ociju"...zatim da ona nije sigurna da li je on zimus flertovao sa njom...na sta kada sam ga pitala za te izjave-on odgovara da to nije rekao...to je bila tema rasprave...i da ne bi isla u detalje..sledeca situacija...ona se okrece prema nama u autobusu i kaze nam da hoce da raspravi nesto sa nama...rasprava se upravo zasnivala na tim detaljima...i na kraju ja ovde citam da devojka kaze da se nije mesala u moju vezu?
...a da ..ne spomenuh da se cela ekipa na msnu raspala...pitam se zasto?
...izuzetno sam izrevoltirana i mogu samo da zamislim koliko konfuzno pisem...nadam se da je bar deo price razjasnjen...
...
Psihologue:Nije se ekipa raspala,samo te ne ubacujemo više...
Psihologue:Hoćemo hvala....Kad prođu lutke opet si dobrodošla...
Ma bjaaaaaži, ko će mene da banuje :xSINDI:boba?bobiska?banovana?da li si ti pri sebi?mozda tebe banuju, ali nju:wink:

htedoh da kazem da niti su one uvek apsolutno zle niti je on uvek apsolutno savrsen.A ti razgovaras i sa njom,lepo,stalozeno,i sa njim, i sa svakim gde bi mogla da iscupas neku informaciju.Pa onda razmislis.E tek tada doneses odluku.
E bas se namucih, bez potrebe...Meni je sve ovo detinjasto...
Psihologue:Hoćemo hvala....Kad prođe pubertet opet si dobrodošla...