- Poruka
- 83.236
Ja placam kafu za svaku pricu od Ario.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ucestvovala sam dosta puta, nekoliko puta i pobedila i sad prosto imam tu ideju da vidim kako bih prosla na nekom malo ozbiljnijem konkursu.I ja, još jednu!
@ariodante.. ti toliko lepo pišeš, da je zaista greota da baš ništa ne podeliš i ovde..
Možda makar malo nešto.. onako.. znaš.. "iz rukava"? Reci da hoćeš..![]()
Jesi, znam.. i meni se mnogo sviđa kako ti pišeš.. to sam ti čak i pisala u analizama svojih glasanja..pa ucestvovala sam dosta puta, nekoliko puta i pobedila i sad prosto imam tu ideju da vidim kako bih prosla na nekom malo ozbiljnijem konkursu.
ako fejlujem, onda cu opet pisati ovde![]()
da, da, secam se. bas sam planirala da tu pricu (tj crticu) prebacim u trece lice i razvijem, pa da saljem na neki konkurs, a cini mi se da bi taj "birokratski" stil, cak i u poeziji, mogao da bude moje polje.Jesi, znam.. i meni se mnogo sviđa kako ti pišeš.. to sam ti čak i pisala u analizama svojih glasanja..
zato i kažem da bih volela da nastaviš malo da piskaraš i ovuda..
Aha, ako ne uspeš onda smo i mi dobri! Sramota!ako fejlujem, onda cu opet pisati ovde![]()
A ti samo hajde onda.. držimo palčeve.. & dojavi nam epilog, naravno!da, da, secam se. bas sam planirala da tu pricu (tj crticu) prebacim u trece lice i razvijem, pa da saljem na neki konkurs, a cini mi se da bi taj "birokratski" stil, cak i u poeziji, mogao da bude moje polje.
za prozu nije nista novo, ali bi za poeziju mogao da bude bum.

Nije se niko požalio na to, pa zato nije ni razmatrano kao potreba.. a sada kada ti jesi, verovatno da i neki drugi ljudi misle isto kao i ti.. i, da sam ja mod konkursa, ponudila bih sasvim kratak rok autorima da se izlektorišu i te druge dve pesme i pozvala ljude da glasaju iznova. Ali, opet, ja nisam organizator konkursa i ne poznajem čitavu problematiku u vezi toga.. tako da sve to zavisi od Mike.Bez ljutnje, nije fer da se pjesma Br. 3. lektoriše i kao takva dobije prednost? Ovo ne svatiti kao kritiku, ovo je moja opaska.
Da, trebali ste dozvoliti da se i druge dve lektorišu, zar ne, pa da počnemo iz početka...![]()
Bez ljutnje, nije fer da se pjesma Br. 3. lektoriše i kao takva dobije prednost? Ovo ne svatiti kao kritiku, ovo je moja opaska.
Da, trebali ste dozvoliti da se i druge dve lektorišu, zar ne, pa da počnemo iz početka...![]()
Glasaci su trazili da se promeni forma pesme, autor je prihvatio kritiku i dopustio da forma pesme bude promenjena.Nije se niko požalio na to, pa zato nije ni razmatrano kao potreba.. a sada kada ti jesi, verovatno da i neki drugi ljudi misle isto kao i ti.. i, da sam ja mod konkursa, ponudila bih sasvim kratak rok autorima da se izlektorišu i te druge dve pesme i pozvala ljude da glasaju iznova. Ali, opet, ja nisam organizator konkursa i ne poznajem čitavu problematiku u vezi toga.. tako da sve to zavisi od Mike.
Sad se već svađaš bezveze. Najpre, kad je lektorisanje u pitanju, preporuka i jeste da to uradi druga osoba, a ne sam autor.. (vidi tekst koji sam linkovala u svom postu iznad).. tako da ne znam zašto se u vezi s time buniš, kad je to OK. Kao drugo, ni pemu br.3 nije "lektorisao" profesionalno niko, nego sam ja napisala kako je ja lično vidim dok je čitam.. a autoru se dopalo i to je usvojio. To isto i na osnovu sopstvenog osećaja mogu da uradim i za ostale dve pesme.. s tim što u prvoj ne bih menjala baš ništa, sviđa mi se takva kakva je.. a u drugoj bih samo smanjila razmake između redova, da se lakše i tečnije čita. I da, ispravila bih slovne i interpunkcijske greške u svakoj od njih (uključiv i pesmu br.3, što kako i sam vidiš, nije lektorski urađeno).Nije u redu, nema opravdanja ne poštujete pravila igre kao i autorska prava!?
Nije u pitanju sadržaj, već forma u kojoj je bila napisana, nazovimo, pjesma u prozi.
Ne bi bio problem da je vlasnik teksta (sam, svojeručno ) korigovao - lektorisao odmah i na vreme.
Ne, to je uradio neko drugi što je nedopustivo!?
Bolje unesi neki zdrav takmičarski duh i dobru atmosferu, čak i ako tvoj favorit možda trenutno ne pobeđuje.. jer mora nekada i to da se desi.Autor nije trazio promenu, trazili su glasaci, autor se slozio, ostalim autorima je dato isto pravo.Nije u redu, nema opravdanja ne poštujete pravila igre kao i autorska prava!?
Nije u pitanju sadržaj, već forma u kojoj je bila napisana, nazovimo, pjesma u prozi.
Ne bi bio problem da je vlasnik teksta (sam, svojeručno ) korigovao - lektorisao odmah i na vreme.
Ne, to je uradio neko drugi što je nedopustivo!?
Sve ovo što si sad rekao je za poštovanje, Sojo..Istina, nije za Ninovu nagradu, ipak, trebalo bi se odgovorno ponašati. Siguran sam da navratća mlađa populacija da nešto nauči.
Dakle trebalo bi biti edukativnog karaktera, verujte, ja nemam nameru da kritikujem kritike radi.
I sam učim, mada, kad sam počeo da pišem mnogi na ovim stranicama nisu bili rođeni ili su nosili gaće od jednog komada (pelene).![]()
i ja se nadam da ćeš još dugo, dugo nastaviti da pišeš.. (makar ja bih to volela)..