Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.830
Sad dolaze izbori, imate velike šanse, vaš miting je kažete bio veći, znači osvajate vlast na izborima ?1 maj i 28 jun.
Samo još da se dogovorite oko nosioca izborne liste, sitnica.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad dolaze izbori, imate velike šanse, vaš miting je kažete bio veći, znači osvajate vlast na izborima ?1 maj i 28 jun.
Ima izbora samo u Zaječaru i Kosjeriću.Sad dolaze izbori, imate velike šanse, vaš miting je kažete bio veći, znači osvajate vlast na izborima ?
Samo još da se dogovorite oko nosioca izborne liste, sitnica.![]()
Dobro, i to za početak, da vidimo koliko ste jaki.Ima izbora samo u Zaječaru i Kosjeriću.
Nisam bio, ti si bio vidim ?
Ja sam gledao anarho-vandale kako razbijaju traktore onih vrednih ljudi koji žive od svog rada.
SEKTA (ĐAVO) ih je preobratila, reći ćeš, ali to je njihov problem, a i vaš.
Pokazali ste sliku VANDALIZMA svetu.![]()
Dva meleona, tačno jedan meleon manje nego na skupu protiv AV.
mi bi uzeli natasu kandic, ali ne znamo da je niste vi rezervisali VEC, CACISad dolaze izbori, imate velike šanse, vaš miting je kažete bio veći, znači osvajate vlast na izborima ?
Samo još da se dogovorite oko nosioca izborne liste, sitnica.![]()
ne, ana je usaid primalacica.Aco Usaid Vučić nato pudlica
who caRES/? scam likelyGospodin Brnabić svakome može da ubije erekciju
Nema razloga da to kaze, jer je ogroman broj ljudi i dalje za njega, ne znam ko bi to uradio?Није уопште важно да ли је било 20 - 30 - 40 - 50 000. Нешто друго је ту проблем.
Када владајућа странка, било како да се зове, организује митинг, за учешће на истом даје добре дневнице, организује превоз, бесплатну храну, притиска чланове за квоте и не може да скупи ни 5-6-7% својих чланова, од којих је већина дошла да ждере и слуша неког Бају, а са друге стране неки клинци само позову на скуп који је ометан максимално, прекидан саобраћај, уцењивани људи да не дођу, по релативно хладном времену и киши скупи 15% становника једне земље - шта више човек на власти има ту да тражи. То је више него очигледан пораз његове политике.
Зашто лепо не затражи гостовање у дневнику 2 и каже "народе хвала за ових 12 година, лепо смо се дружили, ја одох". Овако мучи себе и целу нацију и мрцвари до максимума уместо да оде као господин.
Mozda i za tebe neko misli da si kao zivotinja, sta znas...? Samo tebe ili tebi slicne niko nije vredjao. Uobicajeno je da komunalne sluzbe ciste posle vecih skupova, i tako je oduvek tako bilo, jer koliko god da ima kanti ne moze se stici do njih od guzve cesto i ljudi stoje u mestu. Ovo sada neki "svileni" dosli pa misle da ce na bazi neke ekologije da dobiju simatije, bez obzira na sustinu, a sustina im je - nista. I sada, i danas, jos uvek ne znaju sta hoce.Za ljudima se cisti a ovo kao da su zivotinje bile aaaaaaaaaaaaaaahahahaha
Jadniciiiiiiii!!!!
???????Nema razloga da to kaze, jer je ogroman broj ljudi i dalje za njega, ne znam ko bi to uradio?
Ovo oko senvica i dnevnica - ne znam kako znate, pretpostavljam da kad se ide organizovano, mozda se daje kao neki lanc paket i to nije nista lose, ali za dnevnice i ostalo nisam sigurna, to nije poslovni put.
Uostalom, zna se da i "studente" neko finansira, ne bi trazili sef za cuvanje para da nije tako, pa i taj skup od 15.3. nije bio tek tako "spontan".
Mozda i za tebe neko misli da si kao zivotinja, sta znas...? Samo tebe ili tebi slicne niko nije vredjao. Uobicajeno je da komunalne sluzbe ciste posle vecih skupova, i tako je oduvek tako bilo, jer koliko god da ima kanti ne moze se stici do njih od guzve cesto i ljudi stoje u mestu. Ovo sada neki "svileni" dosli pa misle da ce na bazi neke ekologije da dobiju simatije, bez obzira na sustinu, a sustina im je - nista. I sada, i danas, jos uvek ne znaju sta hoce.
Uzgred, te "kao zivotinje" ocigledno niko nije gledao nikada, a narocito ne od 2000-te, a realnost je takva da ima mnogo siromasnih i obespravljenih u ovoj zemlji, ponizenih i uvredjenih koji su se ocigledno "nasli" tu, s pravom. Neko je obratio paznju na njih, mozda ucinio nesto u malom, i oni su zahvalni.
Nisu svi lepi i bogati kako se predstavljalo do 2012 i trenutak je da se vi iz samoproklamovane "vise rase" suocite s tim, samo bih volela da vidim, kako li izgledate, kakvi ste "lepotani i lepotice".
Србин који се изругује ћирилици, не заслужује да се СРБИНОМ назове!mi bi uzeli natasu kandic, ali ne znamo da je niste vi rezervisali VEC, CACI
„Вучић за министра правде поставио једног од главних сарадника Наташе Кандић“
Није уопште важно да ли је било 20 - 30 - 40 - 50 000. Нешто друго је ту проблем.
Када владајућа странка, било како да се зове, организује митинг, за учешће на истом даје добре дневнице, организује превоз, бесплатну храну, притиска чланове за квоте и не може да скупи ни 5-6-7% својих чланова, од којих је већина дошла да ждере и слуша неког Бају, а са друге стране неки клинци само позову на скуп који је ометан максимално, прекидан саобраћај, уцењивани људи да не дођу, по релативно хладном времену и киши скупи 15% становника једне земље - шта више човек на власти има ту да тражи. То је више него очигледан пораз његове политике.
Зашто лепо не затражи гостовање у дневнику 2 и каже "народе хвала за ових 12 година, лепо смо се дружили, ја одох". Овако мучи себе и целу нацију и мрцвари до максимума уместо да оде као господин.
Kako nisi napisao? Evo ti tvoj citat iznad, jos jednom, podvukla sam taj deo.???????
Ја ово нисам уопште написао.
Нешто си опасно побркала.
Јесам написао сам, у праву си али сам мислио у мало другачијем контексту,можда се мени учинило логичним а изгледа није.Kako nisi napisao? Evo ti tvoj citat iznad, jos jednom, podvukla sam taj deo.
Nesto si opasno pobrkao.
gledaj ti sta se desava na pantovcaku ili bas carsijiЈесам написао сам, у праву си али сам мислио у мало другачијем контексту,можда се мени учинило логичним а изгледа није.
Јесте доста људи за њега и даље али то је ствар принципа и схватања политике.
Питала си ко би то урадио, веруј ми ја бих то урадио јер би мени много мање било важно да ли је мало већи број људи за мене од тога да се окупи онолики број људи против мене. Ствар личног става и схватања одговорности.
Ако је било око 15% становника на оном скупу питам те шта мислиш како би реаговао председник, премијер , како год, Немачке рецимо да му се скупи у Берлину 12 000 000 људи и против њега је. Или Макрон да се скупи у Паризу 9 000 000 људи или Трамп да дође у Вашингтон 45 000 000 људи на митингу против његове политике.
Ти пријатељу имаш неки озбиљан психички проблем очигледно.gledaj ti sta se desava na pantovcaku ili bas carsiji
nas ostavi na miru nesrbine
nikada me ne nazivaj prijateljem nesrbineТи пријатељу имаш неки озбиљан психички проблем очигледно.
Зашто мислиш да си ти мој пријатељ? Откуд ти то?nikada me ne nazivaj prijateljem nesrbine
Зашто бих ја гледао у те твоје крајеве, мене они не занимају.gledaj ti sta se desava na pantovcaku ili bas carsiji
nas ostavi na miru nesrbine
pa tako si napisao, znam cinicno je ali ja te zamolih da me ni u kakvom obliku i slucaju tako ne oslovljavasЗашто мислиш да си ти мој пријатељ? Откуд ти то?
ja sam sad izdjanik i srbomrzac a ti si mi pak patriota srpskiТо "пријатељу" је било јако погрдно ако ниси схватио.
Ја се не обраћам издајницима и србомрсцима уопште.
ja pijem u jako retkim prilikama, hvala na uvredama po ko zna koji putНешто си ти опасно циркао данас.
nikada me tako nemoj oslovljavati ! ni kada me vredjas ni kada treba da zvuci cinicno...Ти пријатељу имаш неки озбиљан психички проблем очигледно.
Добро пријатељу.nikada me tako nemoj oslovljavati ! ni kada me vredjas n ikada treba da zvuci cinicno...
aj cuti caci, kada nemas nista pametno da kazesСрбин који се изругује ћирилици, не заслужује да се СРБИНОМ назове!