Oko 20.000 ljudi je bilo 12.aprila na Vučićevom mitingu u BG. Dokaz slika sa m2 površine i Video gde sede na plastičnim stolicama. ANKETA

Na osnovu slike gde se vidi da Vučićev miting je zahvatio manje od 10.000m2 i činjenice da su sedeli

• Na Vučićevom mitingu je na toj površini bilo 15.000

glasova: 11 47,8%
  • Na Vučićevom mitingu je na toj površini bilo 20.000

glasova: 4 17,4%
  • Na Vučićevom mitingu je bilo 25.000

glasova: 8 34,8%

• Ukupno glasova
    23
Јесам написао сам, у праву си али сам мислио у мало другачијем контексту,можда се мени учинило логичним а изгледа није.
Јесте доста људи за њега и даље али то је ствар принципа и схватања политике.
Питала си ко би то урадио, веруј ми ја бих то урадио јер би мени много мање било важно да ли је мало већи број људи за мене од тога да се окупи онолики број људи против мене. Ствар личног става и схватања одговорности.
Ако је било око 15% становника на оном скупу питам те шта
мислиш како би реаговао председник, премијер , како год, Немачке рецимо да му се скупи у Берлину 12 000 000 људи и против њега је. Или Макрон да се скупи у Паризу 9 000 000 људи или Трамп да дође у Вашингтон 45 000 000 људи на митингу против његове политике.
Dobro pitanje, ali ne bas ni najpametnije tj. najpreciznije.

Da protiv mene protestuje toliko ljudi ili 10 puta manje od toga, ja bih se zamislila sta mogu da ucinim da bude bolje, da napravim kompromis ukoliko je moguc, ali da dam ostavku zato sto neko protestuje protiv mene, ne bih. Ne bih, jer 10 puta veci broj mozda glasa za mene i ocekuje od mene da dalje nastavim da vodim drzavu i politiku kako najbolje znam i umem.

Ponudila bih izbore, sto je i uradjeno.

Naravno, izvukla bih pouku iz svake svoje greske, pokusala da shvatim razloge (opravdanog) nezadovoljstva i kako da ih uklonim. Ali na neopravdano nezadovoljstvo ne bih se obazirala, jer kako rekoh, to neko radi od pocetka iz puke pakosti zasto nije na mom/tom mestu.

Kad bi na izborima glasali vecinom protiv, to je druga stvar i normalno, povukla bih se.

Back